Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 20 februar 2020
Husk: Nordsjælland Håndbold-Fredericia tirsdag 11. februar kl. 20 i Helsingør Hallen
 
Brølet kunne høres helt i Vestjylland: Assistenttræner Torben Nielsen, da NH i fredags vandt 24-23 over Lemvig-Thyborøn Håndbold. (Foto: Jan F. Stephan).
Kampen, der var forbudt for børn!
- Den kamp afgør ikke noget for os. Men den kan afgøre noget for Nordsjælland, sagde Lemvig-Thyborøns Håndbolds cheftræner Anders Thomsen til Politiken 30. januar.

Men 31. januar var kampen pludselig blevet betydningsfuld for Anders Thomsen, som indgav protest efter NH havde vundet 24-23!

Hans påstand var, at cheftræner Simon Dahl og en NH-spiller var løbet på banen inden kampen sluttede og NH derfor havde haft for mange spillere på banen.
 
Men søndag faldt han ned igen og sagde til TV 2 Sports hjemmeside, at han staidg mener at have ret, men alligevel trak protesten:
 
- Imidlertid ser det ud som om, der er en forsinkelse mellem haluret og hornet på nogle sekunder, og at det derfor er usikkert om Nordsjælland Håndbold har haft en spiller for meget på banen. På den baggrund og efter en samlet vurdering har Lemvig-Thyborøn Håndbold besluttet ikke at gå videre med protesten.
 
Selvfølgelig løb vi ikke for tidligt ind
Cheftræner Simon Dahl fortalte efter kampen og til Nytårskuren for de frivillige dagen efter, at både han og spilleren kender reglerne og derfor selvfølgelig ikke løb på banen før kampen var slut.
 
En håndholdt video på Hbold's Facebookside viser, at uret var stoppet, da NH-bænken løb ind - nyd i øvrigt Simon Dahls begejstrede løb over til Fanzonen hér.
 
Kampen var så spændende, at den burde være forbudt for børn - selv om de fik gratis adgang! NH førte 21-20 med knapt syv minutter igen. Så blev det 21-21, 22-21, 22-22, 23-22 og 23-23, da der manglede to minutter.
 
Men først scorede Mathias Møller koldblodigt på straffe til 24-23 og da der manglede 17 sekunder havde målmand Marcus Holmén en formidabel redning af et skud fra en fri mand.
 
Du kan læse mere i Kirsten Hebos kampreferat på NH's hjemmeside.
 
1.825 mødte op i fredags - og resten af sæsonen bliver der gratis adgang for børn under 15 år. (Foto: Jan F. Stephan).
Publikum gør den store forskel
De tre seneste hjemmekampe i den nye arena Royal Stage i Hillerød, har betydet øget tilskuertal:
 
Fra at ligge på 8-900 per kamp blev der sat NH-rekord ved indvielsen Royal Stage 23. november mod KIF Kolding med 2.917 - blot 100 fra udsolgt hus! Mod Skanderborg 14. december var der 1.048 og fredag 31. januar mod Lemvig-Thyborøn Håndbold 1.825.
 
Fremragende opbakning
Op til den seneste kamp lavede NH flere fremstød: Børn under 15 år kom gratis ind og der blev lavet specialtilbud til virksomheder og foreninger i Hillerød, ligesom samarbejdspartnerne gjorde en indsats for at få flere tilskuere:
 
Eksempelvis bidrog Skousen Hillerød med 280, Hillerød HK med 204, Home Erhverv med 100, Team Helsinge Håndbold med 50, HHM med 36 og Foss med 24.
 
- Det er dejligt med den opbakning, og vi håber, det kan være med til at bygge en tradition op om at gå til håndbold i Nordsjælland - og vi har derfor besluttet, at vi også i resten af denne sæsons hjemmekampe vil give gratis adgang for børn under 15 år, fortæller kassemester H.P. Dueholm.
 
Næste gang bliver i TV-kampen tirsdag 11. februar klokken 20 i Helsingør Hallen mod Fredericia Håndbold.
 
Publikum vigtige for spillerne
- Publikum betyder dét ekstra: Man kan mærke dem og det gi'r os de ekstra procent, som kan afgøre en kamp. Vi har brug for vore fans - og vi ved, de altid gi'r den gas! sagde anfører Andreas Nielsen i sidste nyhedsbrev.
 
Over de kommende dage lægger vi videointerview med Mathias Møller og Tobias Jørgensen på NH's Facebookside, hvor de efter fredagens sejr roser Fanzonen og publikum.
 
Og det var ikke tilfældigt, at cheftræner Simon Dahl efter sejren spurtede over banen til Fanzonen for at sige tak; en tak, han fulgte op til Nytårskuren dagen efter med de mange frivillige i NH.
 
NYTÅRSKUR FOR FRIVILLIGE HJÆLPERE  
 Der er ingen tvivl om, at de mange frivillige i NH er vigtige - og derfor blev frivillige hjælpere, ledere og spillere for 13. gang inviteret til Nytårskur. 130 mødte op til middagen i lørdags 1. februar i Royal Stage, hvor de også hørte et indlæg fra cheftræner Simon Dahl, som dels takkede de frivillige, dels gav løfte om flere point og en forbliven i ligaen. (Foto: Jan F. Stephan).
Frameld dig dette nyhedsbrev