Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 19 januar 2020
Husk: Nordsjælland Håndbold-Lemvig/Thyborøn fredag 31. januar kl. 18 i Royal Stage, Hillerød
 
Den eminente fotograf Jan F. Stephan tog billeder, da der blev sat publikumrekord 23. november i Royal Stage - og en håndfuld blev samlet i denne gave, som bestyrelsesmedlem Thomas Elong her viser til den officielle indvielse af Royal Stage 7. januar. (Foto: Erling Madsen).
Kom og fyld Royal Stage op igen!
 - Publikum betyder dét ekstra: Man kan mærke dem og det gi'r os de ekstra procent, som kan afgøre en kamp. Vi har brug for vore fans - og vi ved, de altid gi'r den gas!
 
Ordene kommer fra anfører Andreas Nielsen, som derfor håber, at rigtig mange vil fylde op på tilskuerpladserne, når NH møder Lemvig-Thyborøn fredag 31. januar klokken 18 i Royal Stage.
 
Da NH indviede Nordsjællands nye arena i Hillerød 23. november mod KIF Kolding var der fuldt hus med 3.000 tilskuere, og ifølge Andreas Nielsen var det en fantastisk oplevelse for spillerne med så mange tilskuere, der da også var NH-rekord: - Det betyder helt utroligt meget med så mange tilskuere, siger han.
 
NH har lavet et fremstød til på sociale medier og overfor virksomheder, uddannelsesteder og idrætsforeninger i Hillerød, ligesom de tre moderklubber gør en indsats for at skaffe rigtig mange tilskuere.
 
Sat op til flere point
Sidste kamp inden jul, på udebane mod Sønderborg, blev sæsonens anden sejr for NH, og anføreren måtte sidde ude med en håndledsskade, men han har trænet flittigt i de nye styrketræningslokaler i Royal Stage og glæder sig til at kommme i kamp og han melder fortsat om god stemning i truppen:
 
- Vi tror på det! siger anfører Andreas Nielsen, som hér selvtræner i Royal Stage. Han er over skaden og resten af holdet er også sat op til kamp, så han håber på stort fremmøde fredag 31. januar. (Foto: Erling Madsen).
- Vi tror på det! Det er naturligvis ikke nemt at tabe så mange kampe - men det motiverer os også til at ville vinde: »Dét her gider vi ikke!«, så det har været nogle intense træninger ...
 
Boost og optimisme efter sejren
De sidste 14 dage inden ligasæsonen starter igen er ud over træning, blevet brugt på to træningskamp mod FIF og Helsingborg så spillerne ikke bliver »rustne« i EM-pausen og så er der i januar i høj grad sat fokus på fysisk træning.
 
- Vi er et ret godt sted nu og skal optimere hist og pist inden 31. januar. Lemvig-Thyborøn er et godt hold og har slået både Bjeringbro-Silkeborg og Skjern, og det aftvinger respekt, siger cheftræner Simon Dahl.
 
Men det afskrækker ham på ingen måde - både sejren 21. december over Sønderjyske og træningen i januar har givet en god ballast:
 
- I fem-seks kampe burde vi have fået mere ud af det, så sejren bekræfter os i, at det er det rigtige, vi træner i. Den gav et boost og fornyet optimisme - for sejre giver selvtilld og håndbold handler i høj grad om selvtillid.
 
De to hold, som vandt KilometerJagten 2019: Tv. Nordtag med flest kroner, th. HHM med flest kilometer. (Foto: Jan F. Stephan).
KilometerJagten: NH skifter om til cyklen
Mandag 9. marts er dagen, hvor der både skal gå point og penge ind på kontoen i NH!
 
Klokken 19.30 skal Bjerringbro-Silkeborg Håndbold slåes i Royal Stage - men forinden får en række hold fra erhvervspartnerne mulighed for at dyste om at cykle længst på spininngcykler; en tradition, der har eksisteret siden 2008:
 
- Vi håber at slå rekorden, som blev sat i fjor, hvor 12 hold cyklede i alt 534.137 kroner ind - og konkurrencen består af to elementer: Holdet, der kan køre flest kilometer på 90 minutter, og holdet, der kan skafffe flest anpartshavere til deres hold, fortæller Ann-Britt Thomrdahl.
 
Hun koordinerer aktiviteterne i NH's Erhvervsnetværk, som i fjor tegnede 125 anparter; et tal, hun også håber bliver slået i år.
 
Der udsendes om kort tid indbydelse til at deltage i KilometerJagten - men har du et hold, du allerede nu vil tilmelde, så send en mail.
 
TV 2 Sporten vender tilbage til Nordsjælland Håndbold tirsdag 11. februar i Helsingør Hallen. Billedet viser kommentator Bent Nyegaard ved sidste TV-kamp 23. november mod KIF Kolding i Royal Stage. (Foto: Jan F. Stephan).
2 kampe i februar flyttes af hensyn til TV
 
TV 2 Sport vil godt livesende NH's hjemmekamp mod Fredericia.
 
Den var sat til lørdag 15. februar i Helsinge Hallerne, men flyttes til tirsdag 11. februar i Helsingør Hallen. Det betyder en bytning, som gør, at Helsinge Hallerne i stedet får kampen lørdag 29. februar klokken 15 mod Ribe-Esbjerg - den var ellers lagt i Helsingør.
 
Spændende kampe forude!
Liagens to sidste hjemmekampe spilles begge i Royal Stage:
 
Mod Bjeringbro-Silkeborg mandag 9. marts klokken 19.30 - og denne dag er der den populære KilometerJagten, hvor forskellige virksomheder dyster på motionscykler om at samle flest penge ind til NH.
 
Og så lukkes sæsonen onsdag 25. marts klokken 18.30 mod GOG. Og slutter NH på en 13. plads eller derover i Primo Tours Ligaen venter 4 kampe i april mod nummer 12, 11, 10 og 9.
Frameld dig dette nyhedsbrev