Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 16 november 2019
Husk: Nordsjælland Håndbold-Aalborg Håndbold onsdag 27. november kl. 19 i Helsinge Hallerne
 
70 af NH's frivillige på rundtur i Royal Stage, som i dag indvies med fyldte tribuner. Og de mange hjælpere er også klar til at tage imod publikum på lørdag. (Foto: Jan F. Stephan).
NH sætter tilskuerrekord på lørdag!
Det bliver en forrygende oplevelse af være i Royal Stage på lørdag 23. november, når NH møder KIF Håndbold:
 
Ikke blot er det en indvielsen af Nordsjællands nye arena i Hillerød - næh, NH sætter også tilskuerrekord idet stort set samtlige 3.000 pladser er udsolgt:
 
- Vores tidligere tilskuerrekord er 10 år gammel og stammer fra 22. august 2009, hvor 2.350 tilskuere i Helsingør Hallen så NH spille opvisningskamp mod Barcelona, oplyser Knud Sørensen fra NH’s sekretariat.
 
Så der er lagt op til stor opbakning til NH's spillere - anført af én af de mest hørbare Fanzoner i Primo Tours Ligaen:
 
- Vi er også klar! Og har 70 grønklædte fans og de 4 store trommer med i Fanzonen, fortæller Fanzonebestyrer Charlotte Vejby.
 
Dette er generalprøven
Officielt indvies Royal Stage tirsdag 7. januar, men tages i brug til en håndfuld arrangement inden - første gang på lørdag:
 
- Vi vil gerne lave generalprøver for at få alt finpudset - og har valgt nogle forskellige typer arrangementer ud - og så kan jeg da tilføje, at Nordsjælland Håndbold også skal spille i den nye arena lørdag 14. december mod Skanderborg, fortæller direktør Carsten Larsen, Royal Stage.
 
Blandt nyhederne for publikum er, at der bliver siddetribuner på alle fire sider og så kommer den en kube i loftet med 4 storskærme.
 
TV 2 og Helsingør Dagblad dækker kampen live
Hvis du ikke har sikret dig en plads i Royal Stage, så kan du følge med 2 steder: TV 2 sender kampen klokken 16.10 på hovedkanalen med Ulrik Jønsson og Bent Nygaard ved mikrofonerne - og det er Nordtag som får æren af at være kamp- og boldsponsor på denne festlige dag.
 
Helsingør Dagblad hjælper dig også med at følge med i kampen på www.helsingordagblad.dk:
 
- Vi liveopdaterer fra kampen - noget vi første gang prøvede til kampen mod Skjern i Helsingør-Hallen torsdag 7. november, fortæller sportsredaktør Andreas Mayerhofer.
 
Og med 3.000 tilskuere bliver der pres på parkeringspladsen, og derfor har Royal Stage aftalt med genboerne på den modsatte side af Milnersvej HF & VUC Nordsjælland og Pharmakon - som har 2 p-pladser - om brug af deres p-pladser.
 
Så opfordringen er: Kom i god tid!
 
NH's Funzone tilbyder bl.a.: Tag en selfie med Kong Nord den Yngre. Her besøger Kong Nord Funzonesponsoren Sparekassen Sjælland-Fyn i Helsingør: Filialdirektør Thomas Guldbæk med håndbolddrengen Nadim Stimose og Villads Sommer.(Foto: Jan F. Stephan).
NH Funzone for børn og barnlige sjæle
Børn og barnlige sjæle får mulighed for at lege og dyste inden kampen mod KIF Kolding:
 
NH Funzonen åbner nemlig klokken 14 i Hal 2 med masser af aktiviteter og præmier - og Funzonen er sponsoreret af Sparekassen Sjælland-Fyn som i øvrigt også har reserveret 250 pladser til kampen.
 
De første 25 børn får en gave fra Sparekassen Sjælland-Fyn og fra kl. 14 til 15 er konkurrence på håndbold-forhindringsbanen. Du kan også tage en selfie med NH's maskot Kong Nord den Yngre og få en tatovering med Kong Nord. Bordtennis, bordfodbold og amerikansk lotteri er andre indslag.
 
- Vi vil teste nogle forskellige aktiviteter for at se, hvilke er der mest populære - og så vil vi bruge dem i Funzonen til hjemmekampene i Helsinge, Helsingør og Hillerød, fortæller Michaela Carstensen som er med til at arrangere NH's Funzone.
 
Tidligere cheftræner Ian Marko Fog er én af de 13, som kigger forbi på lørdag - her med speaker Morten Bork Jørgensen, som præsenterer dem alle sammen i arenaen. (Foto: Jan F. Stephan).
Per Svendsen fra Helsingør kommer også: han var med på landsholdet, som vandt VM-sølv i Sverige i 1967 og har siden været træner i Helsingør og Hillerød. (Foto: Lars Johannesen/Helsingør Dagblad).
Oplev nogle af dem der gav os oplevelser
Der er masser af spillere og trænere, som har givet publikum oplevelser i Nordsjælland Håndbold og de 3 moderklubber: Team Helsinge Håndbold, Helsingør Håndbold og Hillerød Håndboldklub.
 
I forbindelse med indvielsen af Royal Stage får du mulighed for at opleve 13 af de, der har givet os oplevelser - nogle af dem vil også give autografer i NH's Funzone inden kampen, og de 13 vil blive præsenteret i arenaen klokken 15.55 af speaker Morten Bork Jørgensen:
 
Per Svendsen, Chris Jørgensen, Kenno Nielsen, Ian Marko Fog, Kasper Klitgaard, Niels Møller, Jerome Cazal, Nikolaj Brostrøm, Kristian Kristensen, Marcus Cleverly, Michael Qvist, John Iversen og Kristian Asmussen. 
Frameld dig dette nyhedsbrev