Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 14 oktober 2019
Husk: Nordsjælland Håndbold-Mors-Thy lørdag 19. oktober kl. 15 i Helsinge Hallerne
 
Royal Stage - håndværkerne arbejder med monteringen af de 3.176 stole. I baggrunden Volkswagen Hillerød Loungen til VIP-arrangementer og øverst skyboksene, som er solgt til virksomheder. (Foto: Erling Madsen).
Håndbolden åbner Royal Stage i Hillerød 23. november
Håndbolden triller som den første ind i den nye arena i Hillerød, Royal Stage: Det første offentlige arrangement bliver Nordsjælland Håndbold mod KIF Kolding; en kamp, som netop er flyttet fra fredag 22. november til lørdag 23. november, da TV 2 gerne vil sende den:
 
- Det skyldes formentlig, at vi kan vente en intens kamp mellem 2 hold, som ligger i bunden af Ligaen, siger sportschef Jørn Blom Hansen.
 
Kampen sendes på hovedkanalen TV 2 klokken 16.10 - men der er masser af gode grunde til selv at møde op og indtage én af 3.176 siddepladser:
  • Nordsjælland Håndbold er altid værd at se på
  • Det bliver et brag af en kamp
  • Du er med til at indvie Royal Stage.
Attraktivt for TV-stationer
Arenaen indvies officlelt med et stort show tirsdag 7. januar, men FrederiksborgCentret har valgt at lave nogle generalprøver med forskellige typer arrangementer for at få kørt rutinerne ind. Og hér bliver ligakampen altså det første arrangement, så du opfordres til at tage venner og familie med til indvielsen. Udover at publikumsfaciliteterne og lydanlægget er i fokus, så er der også skabt gode forhold for TV-transmissioner.
 
Masser af fleksibilitet
Det kan tilføjes, at for bl.a. NH-spillerne bliver der et rum til styrketræning, ligesom NH's kontor rykker ind i de 8.800 m2 med et gulvareal på 2.635 m2: Det er én opvisningsbane til håndbold eller 2 træningsbaner. Volkswagen Hillerød Loungen har plads til 250 spisende VIP-gæster - eksempelvis i forbindelse med NH's kampe - der er 9 skybokse, som firmaer har købt, og et sportsvandrerhjem med 40 senge.
 
- De nye faciliteter giver os sammen med de mange faciliteter i FrederiksborgCentret nogle helt nye og fleksible muligheder. Og det bliver et unikt tilbud i Nordsjælland, siger Carsten Larsen.
 
 - I den uformelle snak ved bordene får man ofte talt med nye virksomheder og repræsentanter fra de andre i netværket, og man går som regel aldrig fra et møde tomhændet, siger Tanja Bendixen Kryger fra ForSea. (Foto: Erling Madsen).
NH's Erhvervsnetværk giver dig inspiration og kontakter
 - Vi anser NH's Erhvervsnetværk for at være et stort aktiv: Det gi'r anledning til at møde klienter og samarbejdspartnere; vi får talt sammen på en anden måde og får skabt relationer, siger advokat og partner i WTC advokaterne David Slatcher.
 
Han var med til det seneste møde tirsdag 1. oktober, hvor jagerpiloten Thomas Kristensen fortalte om sit job, hvor mange ting kan overføres til andre virksomheder: - Dét kunne vi lære noget af. Jeg tog selv personligt noget med hjem, siger David Slatcher.
 
David Slatcher er glad for, at NH's Erhvervsnetværk har justeret profilen i år, så der er indlæg, som kan inspirere og motivere. 
 
Man går ikke tomhændet fra et møde
Thomas Kristensens budskaber er, at der er en times briefing før en kampmission, så man er godt forberedt, og en times debriefing efter, hvor man snakker om forløbet og hvad der kan gøres bedre - og han man lavet fejl fortælles det, så andre kan lære af det. For en jagerpilot handler det også om at fjerne ting og tanker, som distraherer fra fokus. 
 
En anden af de 75 deltagere, som roser indlægget, er Project Manager Tanja Bendixen Kryger fra ForSea, som sejler mellem Helsingør og Helsingborg. Hun nævner, at det var et spændende indblik i en helt anden verden, som ligger fjernt fra de fleste af deltagerne i netværket:
 
- Men alligevel kan man drage paralleller fra de processer og værktøjer, han arbejder med og til vores egen dagligdag på kontoret, byggepladsen eller ude hos kunderne. Jeg synes især hele snakken omkring den støj, der kan tage fokus fra selve opgaven eller får indvirkning på opgaveløsningen, var interessant, og noget som alle kan tage med sig tilbage i eget regi - både arbejdsmæssigt og privat.
 
Tanja Bendixen Kryger mener, at ikke kun indlæggene har værdi:
 
- Netværket er en god mulighed for at etablere kontakter i hele Nordsjælland, lære det udvidede lokalområde bedre at kende og samtidig udbrede kendskabet til vores færgeoverfart. I den uformelle snak ved bordene får man ofte talt med nye virksomheder og repræsentanter fra de andre i netværket, og man går som regel aldrig fra et møde tomhændet, siger hun.  
 
Om jagerpilot Thomas Kristensens indlæg siger advokat David Slatcher: - Dét kunne vi lære noget af. Jeg tog selv personligt noget med hjem. (Foto: Erling Madsen).
 
Topscorer Kasper Kisum i seneste hjemmekamp mod TTH i Helsingør. (Foto: Jan F. Stephan).
Kasper Kisum: Stemningen god og troen på point er der
- Der er nogle rigtig gode tiltag og vi kan godt være med - vi er ikke blevet udspillet. Og i Fredericia skulle vi gerne hente 2 point!
 
Sådan siger NH's mest erfarne spiller, 27-årige Kasper Kisum. Han synes holdet i momenter har spillet rigtig godt og selv om det blev til et større nederlag i sidste uge til THH Holstebro, så fokuserer han på de 20 minutter, der gik godt.
 
- Det tog vi med i træningen de næste 2 dage. Vi har også haft et holdarrangement i wekenden og der er en god stemning og stadig en tro på, at vi kan få point.
 
Ingen grund til panik
Når NH-spillerne løber på banen i Fredericia på mandag 14. oktober bliver det i jagten på 2 point: Det handler på ingen måde om at begrænse nederlaget, men at have fokus på at vinde hver kamp.
 
Kasper Kisum nævner, at der trods alt kun er spillet 6 kampe - hvor af kun én er vundet, mens andre har været tæt på. Han tilføjer, at sidste år var det også først efter julepausen, der for alvor kom point på kontoen, så der er ingen grund til panik:
 
- Det handler om at få minutter i benene sammen: Det er få kampe, vi har spillet, og flere, mig selv inklusiv, har været skadede.
 
Føler sig godt tilpas i rollen
Kasper Kisum har som eneste NH-spiller i år været på Rundens Hold - og var det 3 gange i fjor. Han er glad for anerkendelsen, men ville hellere have point! Han med sine store erfaring en bærende rolle på holdet:
 
- Vi er nogle stykker, som skal gå forrest. Og det er en rolle, jeg føler mig godt tilpas i - og jeg nyder, at vi udvikler os som hold.
 
Kasper Kisum nævner endnu en vigtig ting, der kan være med til at sikre point: - Vi vil gerne have mange tilskuere - for det er dén opbakning, der kan skubbe os i den rigtige retning.
Frameld dig dette nyhedsbrev