Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 13 september 2019
Husk: Nordsjælland Håndbold-TTH onsdag 2. oktober kl. 19.30 i Helsingør Hallen
 
Forløsning i Lemvig onsdag 25. september: Sæsonens første 2 point i femte forsøg. (Foto: Jan F. Stephan).
Brikkerne begynder at falde på plads
Billedet viser de jublende spillere efter sejren i går onsdag 25. september over Lemvig-Thyborøn på udebane. De første point i 5 kampe, hvor der har været ganske tæt på point flere gange. Ja selv trænerduoen - som ellers plejer at stikke hovederne sammen og snakke om kampen inden de går i omklædningsrummet - måtte deltage i jublen! 
 
- Vi hader allesammen at tabe. Vi tror på at vi kan vinde - uanset hvem vi møder, siger assistenttræner Torben Nielsen, som også kalder det 2 vigtige point, fordi flere og flere ting begynder at falde på plads og dermed viser det spillerne, at dén linje cheftræner Simon Dahl har lagt, er den rigtige.
 
Spillernes fornemmelse tæller
I kampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold førte NH med 26-25, da cheftræner Simon Dahl tog en time-out 16 sekunder før tid. I TV-transmissionen spørger han spillerne om de vil spille 7-6, men de afviser - og han går hurtigt videre.
 
Hvad skete der lige der?
 
Ifølge assistenttræner Torben Nielsen er det et godt eksempel på den dialog, cheftræneren har med spillerne: - Spillernes fornemmelse inde på banen er vigtig, og det er ikke altid sikkert, man har den samme fornemmelse uden for. Hér sagde spillernes fornemmelse, at de sagtens kunne klare det ved at spille 6-6 - de ville ikke riskere noget og så gik Simon hurtigt videre.
 
Spillernes fornemmelse viste sig også at holde stik: 6 sekunder før tid brød Frederik Iversen igennem på venstre fløj og scorede til 27-25 på en assist fra Jesper Dahl.
 
Svær kamp på onsdag
Sejren betyder, at NH rykkede væk fra en pointløs sidsteplads, som er overtaget af KIF Kolding. Næste kamp er onsdag 2. oktober klokken 19.30 i Helsingør Hallen mod THH; et hold, som Torben Nielsen venter får en plads i semifinalen:
 
- Det bliver en svær kamp. Men jeg håber vi kan drille dem! Vi går hver gang efter at få point, erklærer han og kampen mod Lemvig-Thyborøn viste et hold fuld af kampgejst - og den har fået endnu et nøk op ad efter sejren.
 
 - Det er en kæmpe hjælp til os, siger Daniel Astrup Pedersen om Fanzonen. Her fotografetet med sin personlige sponsor Jakob Christensen fra Restaurant Strejf i Helsingør. (Foto: Jan F. Stephan).
Spiller: Fanzonen er berømt i hele landet
- Alle snakker om dem: Når man er sammen med spillere fra andre klubber og på TV: NH har en stærk fanzone!
 
Sådan lyder rosen til Fanzonen fra stregspilleren Daniel Astrup Pedersen, som fremhæver betydningen af støtten fra tilskuerpladserne - og han er også imponeret over, at der også på udebane er opbakning til spillerne.
 
For det er ikke uden betydning for dem: - Det er en kæmpe hjælp til os og de hjælper os i gang, hvis det ikke er gået så godt. Jeg kan også stadig huske, da jeg første gang scorede på hjemmebane og de råbte mit navn!
 
Inden han kom til NH havde han ikke indtryk af, at det var så vigtigt, men da han selv kom på banen gik det op for ham, hvor meget støtten betyder for spillere og trænere. Han peger også på, at Fanzonen skaber en god stemning, som breder sig til resten af tilskuerne og til spillere og trænere på bane og bænk.
 
Det bekræfter assistenttræner Torben Nielsen: - Publikum betyder rigtig meget - og vi håber vi kan lokke endnu flere til at komme til kampene, siger han.
 
Fanzonen på udebane - her i Skanderborg 15. september. (Foto: Jan F. Stephan).
Du kan også blive en del af Fanzonen
- Vi håber endnu flere vil møde op i den grønne trøje og sættes sig i Fanzonen! 
 
Opfordringen kommer fra Fanzonebestyrer Charlotte Vejby, som glæder sig over den faste stamme på 25-30, som stiller op på hjemme- og udebane - men der er plads til endnu flere. Og det eneste du behøver er at møde op og heppe med.
 
Charlotte Vejby glæder sig over, at også spillerne kommer med ønsker til Fanzonen med de højtråbende mennesker og markante trommer: - En af spillerne har bedt os larme endnu tidligere, nemlig når modstanderen starter et angreb.
 
Masser af muligheder for at være med i Fanzonen
Hvis du vil med til næste kamp på udebane, nemlig mandag 14. oktober klokken 19 i Fredericia, så kører Fanbussen - det kan du læse mere om i Kampavisen til hjemmekampen i Helsingør på onsdag 2. oktober mod TTH. Du kan også finde Kampavisen på NH's hjemmeside, hvor der også står om Fanzonen og Fanbussen.
 
Hvis du har lyst til at hjælpe med i Fanzonen, så er der masser af hjemmebanemuligheder: Lørdag 19. oktober i Helsinge mod Mors og torsdag 7. november i Helsingør mod Skjern. Hér kan vi endda love, at du vil blive TV-stjerne!
 
Kampen er nemlig flyttet fra lørdag 9. november til torsdag 7. november, da det er en TV-kamp.
Frameld dig dette nyhedsbrev