Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 12 september 2019
Husk: NH-Sønderjyske fredag 20. september kl. 18 i Helsinge Hallerne
 
Thomas Elong og Jannik Jønsson - lægger som facilitatorer op til inspirerende og udbytterige møder i NH's Erhvervsnetværk for samarbejdspartnerne. (Foto: Erling Madsen).
NH's Erhvervsnetværk: Inspiration og forretning
 - Vi bli'r flere og flere - vil du være med?
 
Sådan lyder opfordringen fra Thomas Elong, som sammen med Jannik Jønsson er facilitator for NH's Erhvervsnetværk, der er blevet justeret i år med løbende finpudsninger. Alle samarbejdspartnere inviteres til at deltage.
 
- Møderne handler ikke blot om håndbold, da netværket er forretningsbaseret: Indlæggene skal inspirere og man skal skabe relationer til andre, forklarer Jannik Jønsson, og hver gang er der derfor en ekstern oplægsholder.
 
Gode muligheder for at lave forretninger
Thomas Elong understreger, at det er et relationsbaseret forum, hvor det gælder om at opbygge tillid til hinanden og dermed at skabe mulighed for at lave forretninger med hinanden: - Det handler om treenighed: 1 køber, 1 sælger og flere ambassadører for hinandens arbejde.
 
Jannik Jønsson tilføjer, at det også i høj grad handler om at åbne eget netværk for de andre deltagere: - Kommer der eksempelvis 50, så er 50 personers netværk repræsenteret, siger han om perspektivet ved at deltage i møderne. 
 
Sæt kryds i kalenderen
I år er deltagertallet steget betragteligt i forhold til sidste år, og 50-60 er normalt. De 2 facilitatorer opfordrer endnu flere samarbejdspartnere til at møde op og til at udnytte muligheden for at invitere en gæst med; enten fra eget firma eller eget netværk. 
 
Møderne ligger hver 3. tirsdag i Restaurant F i FrederiksborgCentret i Hillerød - dog er der ind i mellem virksomhedsbesøg. Møderne varer maksimalt 2 timer og morgenmøder starter klokken 7 og morgenmaden serveres et kvarter før - eftermiddagsmøderne er klokken 15.
 
De kommende møder: 1. oktober morgen, 22. oktober eftermiddag (bus til Sparekassen Sjælland-Fyn i Holbæk), 5. november morgen, 26. november eftermiddag og 17. december morgen.
 
Benjamin Jørgensen - her foran Fabian Sandven på træningsbanen - kan få sin debut på søndag mod Skanderborg, hvor han spillede sidste sæson efter en håndboldopdragelse i Hillerød. (Foto: Erling Madsen).
Hårdt program: 3 kampe på 10 dage
- Nogle spillere har ikke været inde endnu, men jeg tror alle kommer i kamp for med 3 kampe på 10 dage bliver der brug for alle!
 
Vurderingen kommer fra sportschef Jørn Blom Hansen inden de næste kampe i Primo Tours Ligaen: søndag 15. september ude mod Skanderborg, fredag 20. september hjemme mod Sønderjyske i Helsinge og ude mod Lemvig i TV-kamp onsdag 25. september kl. 18.30.
 
De 2 første ligakampe mod Aalborg og Århus blev tabt, men NH's nye, unge trup viste maser af godt spil; ikke mindst er der kommet mere fart på opspil og tilbageløb:
 
- Når det går galt, er det fordi spillerne ikke har spillet meget ved siden af hinanden: De fleste har jo kun kendt hinanden siden 22. juli! siger sportchefen.
 
Og det mener han ikke som en undskyldning, da cheftræner Simon Dahls overordenede træningsplan følges: - Vi tror på det og er sikre på, at indsatsen vil give point - vi har jo kun spillet 2 kampe. Men jo før, jo bedre, så spillerne kan se, at vi gør det rigtigt.
 
Sportschefen melder om fortsat god stemning i truppen, og selv om det er ærgerligt, at Nicolas Lundbye Kristiansen er ude, så fremhæver han, at truppen er vokset fra 13 til 15 spillere og der på alle måder er kommet mere bredde i truppen.
 
Sportschef Jørn Blom Hansen og kassemester H.P. Dueholm flankerer formanden for Røde Kors Hillerød Bent Kaufmann. (Foto: Jan F. Stephan).
NH-tøjet vil gøre gavn hos børn i Afrika
 Om kort tid får Nordsjælland Håndbold en »filial« i Afrika:
 
I forbindelse med, at Craft Sportswear er blevet ny tøjsponsor, er tøjlageret fra den gamle sponsor uaktuelt; det drejer sig både om spillertøj og fantøj i alle størrelser. Og i stedet for at smide det nye, ubrugte tøj ud, så er det aftalt, at det gives til Røde Kors Genbrugsbutik i Hillerød:
 
- Det vil gå til drenge og piger på en skole eller en klub i Afrika. Hvor, bestemmer det nationale Røde Kors, fortæller Bent Kaufmann, som er formand for Røde Kors i Hillerød, som om kort tid sender tøjet til Afrika.
Frameld dig dette nyhedsbrev