Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 10 august 2019
Husk træningskamp: NH-Helsingborg i FrederiksborgCentret lørdag 10. august kl. 16
 
Den fysiske træner Per Nielsen bliver interviewet på Hillerød Stadion, mens spillerne løb rundt i sommervarmen. 
Videoklip giver dig et kig bag facaden
Når Fanzonen hepper begejstret og stemningen er intens under en kamp, så ligger der masser af arbejde med masser af detaljer bag mellem kampene.
 
På Nordjælland Håndbolds Facebookside får du op til sæsonstarten et indblik i, hvad der foregår bag kulisserne. 5 videoindslag giver dig indsigt inden 1/8 pokalfinalen mod Skanderborg i Santander Cup lørdag 24. august klokken 16 i Helsinge Hallerne.
 
I første video fortæller den fysiske træner Per Nielsen om spillernes fysiske form efter ferien og hvad der skal ske i de 5 uger op til pokalkampen: - Det er vigtigt at vi også prøver forskellige ting - men selvfølgelig skal det også være håndboldrelevant, så vi kan tage det med ind på banen, siger han bl.a. og henviser til at det i høj grad også handler om at ruste 16-mands-truppen med 9 nye spillere sammen.
 
Den anden video er et interview med én af de nye: Tobias Rasmussen, som vender tilbage. Han startede i Humlebæk og Helsingør og via Skjern er han nu kommet tilbage til Nordsjælland. Og om dét at vende tilbage siger han: - Det er superfedt! og han tilføjer, at han har fået hår på brystet og lært en masse i Skjern og så fortæller han om sine forventninger til den nye sæson. 
 
Du finder videoerne på Nordsjælland Håndbolds Facebook-side, hvor du ruller ned til de dukker op.
 
Foreløbig er 2 videoklip lagt op. Du vil i de næste 3 bl.a. møde én af holdets veteraner, 25-årige Jesper Dahl, som gør comeback efter flere måneders skadepause, den nye assistenttræner Torben Nielsen beretter om træningskampe og -lejr, og Benjamin Jørgensen, som fra Hillerød via Skanderborg er retur i Nordsjælland, hvor han debuterer på ligaholdet netop mod Skanderborg i pokalkampen lørdag 24. august.
Erhvervsnetværket styrkes på flere områder
Erhvervsnetværket i Nordsjælland Håndbold får en opfriskning og der sættes flere kræfter ind for fortsat at gøre det sjovt og nyttigt at deltage.
 
Ann-Britt Thorndahl er ansat som tovholder og mødernes indhold og afvikling står playmakerne Jannik Jønsson og Thomas Elong for - og så er møderne flyttet fra C4 til Restaurant F i FrederiksborgCentret i Hillerød.
 
Inspirerende oplæg
Erhvervsnetværket er i fokus og efter orientering kommer der et inspirerende indlæg på 30-45 minutter, som også er oplæg til det efterfølgende netværksarbejde. Hver samarbejdspartner har mulighed for at tage en gæst med.
 
Første gæst på talerstolen er NH's fysiske træner Per Nielsen, som fortæller, hvordan du kommer i form mentalt og fysisk efter ferien. Cheftræner Simon Dahl giver også sit korte bud på forventningerne til den kommende sæson.
 
Ann-Britt Thorndahl - skal koordinere Nordsjælland Håndbolds erhvervsnetværk. (Foto: Erling Madsen).
Møderne ligger hver 3. tirsdag med morgenmad fra kl. 6.45 og mødestart præcis kl. 7.00. Datoerne er: 20. august, 10. september. 1. oktober, 5. november og 17. december. Der er herudover en eftermiddagstur til Holbæk og Sparekassen Sjælland-Fyn, som vil fortælle og egen vision og organisation samt den nyåbnede og unikke Holbæk Sportsby 22. oktober - og et lidt anderledes møde 26. november om eftermiddagen. Det sidste løfter vi først sløret for senere.
 
Du kan tilmelde dig og en gæst via mail.
 
Ny medarbejder koordinerer
Ann-Britt Thorndahl skal arbejde med events og partnernetværk i FrederiksborgCentret i Hillerød. Hun bliver ansvarlig for styringen af Nordsjælland Håndbolds erhvervsnetværk og skal også arbejde med events og partnernetværk i Arena Hillerød; et multihus på 8.800 m2 som indvies 7. januar. Ann-Britt Thorndahl kommer fra FOSS Analyticals A/S i Hillerød og har 15 års erfaring med marketing og eventarbejde. Privat bor hun i Nødebo.
 
Et udsnit af dét, du kan købe - og på spillertrøjerne kan du endda få dit eget navn på ryggen!
Så er de nye flotte fantrøjer klar!
Så er de nye, flotte fantrøjer klar til salg!
 
Med Craft Sportswear som ny tøjsponsor har trøjerne også et nyt design:
 
- Og for NH's mange fans er der 4 nyheder: Nu kan du også få udebanetrøjen, du kan få trykt dit eget eller en spillers navn på ryggen, du får flere udgaver at vælge mellem fra helt små S til store størrelser i 3XL, og du kan også købe via internettet, fortæller Henriette Willer Mathiesen, som er én af de frivillige som tager sig af salg af tøj og merchandise.
 
Hun og andre frivillige vil fortsat en time før kampstart være klar til at sælge tingene til hjemmekampe - og her har de fortsat tillige en populær kombination på hylderne: Horn og ørepropper! Hér kan du betale kontant eller med MobilePay.
 
Spillernes trøjer kan ikke rives i stykker
Craft Sportswear har særlig fokus på udvalgte sportsgrene; herunder håndbold, og vil også bruge samarbejdet med NH til at involvere spillerne i udvikling af tøj. For spillerne bliver der en væsentlig nyhed: De trøjer, spillerne får, er lavet med en speciel teknik, så de er umulige at rive i stykker under kampene. 
 
Når TV 2 sender ligakampe er der indslag med 3 spillere - og de 3, som næste uge går i TV-studiet, er Andreas Nielsen, Carl-Emil Haunstrup og Frederik Andersson som vil være iført den nye, smarte trøje.
 
Du køber tøjet via internettet på CraftShop.dk. Mod betaling kan du få det tilsendt eller du kan selv hente det i Hillerød.
Frameld dig dette nyhedsbrev