Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 9 juli 2019
 
 Matias Campbell og Daniel Astrup Pedersen i dobbeltarbejde, mens den fysiske træner Per Nielsen skimtes mellem dem - og mellem dem og Kronborg. (Foto: Erling Madsen).
Slotsrundtur åbnende træningen
Nordsjælland Håndbolds fysiske træner Per Nielsen har helt sikkert en høj stjerne i Visit Nordsjælland - for da spillerne mødte til første træningen efter sommerferien mandag 22. juli kom de på slotsrundtur:
 
- Vi løb fra Helsingør Nordhavn til Marienlyst Slot og tilbage til Kronborg Slot, fortalte han, mens spillerne under ledelse af fysioterapeuterne Simon Dam Bjørkmann og Mikkel Thorsen spændte af med Kronborg i baggrunden og omgivet af turister. Hvorefter der blev dømt badetur i Øresund.
 
I høj grad en træningsdag, hvor det vigtigste var det ryste 16-mandstruppen med 9 nye spillere sammen; én af de nye er ungdomslandsholdspilleren Matias Campbell, som kommer fra TIK Tåstrup. Han trænede med holdet i den sidste del af forrige sæson:
 
- Det var meget fint med træningen i Helsingør. Nu gælder det om at spille sammen, finde enhed: det er dér, vores point ligger! 
 
Matias Campbell, som med 17 år er truppen yngste, siger videre, at fysikken også spiller en stor rolle for at få succes: - Vi skal kunne løbe med de fleste, siger han mens han på andendagen med fysisk test puster ud efter løbeturen på Hillerød Stadion.
 
 
Fysisk træner Per Nielsen med stopuret, mens Carl-Emil Haunstrup løber i mål på Hillerød Stadion. (Foto: Erling Madsen).
Fem uger med masser af træning
Der kunne samles mange liter sved op, da truppen mandag-tirsdag 22.-23. juli starte træningen efter sommerferien. Fysisk træner Per Nielsen testede spillerne grundigt i først Helsingørhallen og omkring Helsingør Nordhavn, dernæst på træningsudstyret i FrederiksborgCentret og på løbebanerne på Hillerød Stadion:
 
- Spillerne er i fin form og på 5 uger skal vi nok nå at få bygget dem op, lyder Per Nielsen vurdering.
 
Ligeså tilfreds er den nye assistenttræner Torben Nielsen, som leder træningen, mens cheftræner Simon Dahl er til ungdoms-VM i Spanien sammen med 3 af truppens spillere: Frederik Iversen, Mathias Bach Møller og Anders Agger Pedersen:
 
- Nu gælder det om at få fysikken forbedret, at få spillerne til at lære hinanden at kende og få dem lært, de systemer Simon og jeg vil have dem til at spille, fortæller han.
 
For første gang i flere år er truppen fuldtallig med 16 spillere, så der kan trænes med 2 fulde hold mod hinanden. Og desuden er der planlagt træningskampe mod Helsingborg, Ystad, HØJ, TMS Ringsted og KIF Kolding - den sidste i forbindelse med 4 dages træningslejr i Vejen Idrætscenter i Sønderjylland.
 
Ifølge Torben Nielsen hanlder det i høj grad om at bygge op til den vigtige pokalkamp mod Skanderborg i Helsinge Hallerne lørdag 24. august klokken 16. Ligasæsonen starter ude mod DM-vinderen Aalborg lørdag 31. august.
 
Simon Pihl og Nicklas Christoffersen er de 2 nye, som skal tage sig af video og sociale medier. (Foto: Erling Madsen).
Ny ansigter står bag video og sociale medier
To nye er kommet til kommunikationsteamet i Nordsjælland Håndbold: Nicklas Christoffersen og Simon Bech Pihl. De vil fremover tage sig af videooptagelser og indslag til sociale medier; noget de i forvejen har erfaring med.

21-årige Simon Pihl fra Hillerød læser kommunikation på RUC og har de sidste 15 år dyrket håndbold som spiller og træner i  Fredensborg, Hørsholm, Virum og nu Vidar, og 22-årige Nicklas Christoffersen fra Vejby, som læser leisure management - der også omfatter sport - på professionshøjskolen Absalon i Roskilde. Han er vild med sport, har spillet fodbold og har en kæreste som har spillet i Team Helsinge Håndbold.

De to kommer til at arbejde tæt sammen med Erling Madsen, som er kommunikationsansvarlig i Nordsjælland Håndbold: Dels vil der blive skabt mere sammenhæng i kommunikationen på forskellige platforme, dels vil den blive styrket.

Stor tak for den fine indsats gennem flere år til Amanda Seiler og Nikolai Drifte, som har travlt med studierne og derfor har valgt at give stafetten videre.
Frameld dig dette nyhedsbrev