Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 6 maj 2019
 Holdleder Jørn Blom Hansen med en fritidstrøje. I midten salgschef Heine Westbæk fra Craft Sportswear, som vil bruge spillerne fra Nordsjælland Håndbold til at videreudvikle tøjet. Th. Carsten Larsen fra Marketingudvalget. (Foto: Jan F. Stephan).
Spillerne skal udvikle tøj - og dét kan give point!
Nordsjælland Håndbold stiller op i Herreligaen i den kommende sæson med et nyt våben: Tøjet!
 
Designet er flot og elegant, og så er det noget af det mest behagelige og stærke sportstøj at have på – og dermed er vejen banet for flere point!
 
Holdet har nemlig lavet en fireårig samarbejdsaftale med Craft Sportswear – og der er tryk på samarbejde:
 
- Vi vil i høj grad bruge spillernes erfaringer til at videreudvikle tøjet. Vores DNA er, at tøjet skal være funktionelt, åndbart og stærkt, siger salgschef Heine Westbæk, som tilføjer, at dét, at tøjet hele tiden gøres bedre og bedre, er et vigtigt parameter på markedet.
 
Firmaet med over 40 års erfaring, har den nørdede indgang, hvor detaljerne finjusteres i samarbejde med elitesportsfolk – og dermed kommer udviklingen efterfølgende også andre sportsfolk og motionister til gavn. Den røde tråd er, at tøjet udvikles til den enkelte sportsgren, og via langrend, atletik og cykling har fokus det sidste år været udvidet til fodbold og håndbold.
 
Moderklubberne med i designet
NH er en overbygning på de tre moderklubber Team Helsinge Håndbold, Hillerød Håndboldklub og Helsingør Håndbold, og dét vil også indgå på elegant vis i den nye spilledragt:

- Fællesskabet illustreres ved, at fra skulderen breder sig tre streger med de tre klubbers farver suppleret med to grønne streger for Nordsjælland Håndbold, fortæller Heine Westbæk.
Udebanedragten: Moderklubbernes farver plus Nordsjælland Håndbolds grønne breder sig fra skulderen og ud på brystet.
 
Masser af fornyelse til næste sæson
Stillingen er 8-6: Det drejer sig om forholdet mellem nye spillere og spillere, som har forladt Nordsjælland Håndbold. Og der er også udskiftninger på trænerbænken.
 
Nye spillere per 1. juli
Benjamin Jørgensen: 19 år, højre fløj, kommer fra Skanderborg med fortid i Hillerød Håndbold. På ungdomslandsholdet.
Tobias Rasmussen: 20 år, forsvarsfløj, kommer fra Skjern med en fortid i Kvik Humlebæk og Helsingør Håndbold. På ungdomslandsholdet.
Fabian Sandven: 20 år, venstre back og playmaker, kommer fra norske Bækkelaget. På det norske ungdomslandshold.
 
 Anders Agger - 20-årig stregspiller, som tirsdag skiftede fra Lemvig-Thyborøn til Nordsjælland Håndbold - 2,03 meter og 113 kilo, og som cheftræner Simon Dahl siger: - Han fylder godt op i landskabet, er en hård hund, som kan binde et forsvar sammen, og så er han størrelsen til trods relativ bevægelig, så han også kan få en vigtig rolle i vores kontraspil. (Foto: CLICK Lemvig).
Frederik Iversen: 19 år, venstre fløj, kommer fra Skanderborg Håndbold. På ungdomslandslandsholdet.
Matias Campbell: 17 år, playmaker, kommer fra TIK Tåstrup. På ungdomslandsholdet.
Marcus Holmén: 25 år, målmand, kommer fra svenske IFK Skövde. På det svenske ungdomslandshold.
Frederik Andersson: 25 år, målmand, kommer fra TMS Ringsted.
Anders Agger: 20 år, stregspiller, kommer fra Lemvig-Thyborøn.
 
Kontrakt forlænget
Nicolas Lundbye Kristiansen: 27 år, højre back. Jesper Dahl: 25 år, højre back.
 
Trænerne
Simon Dahl skifter fra assistenttræner til cheftræner og ny assistenttræner er Torben Nielsen, der kommer fra Ajax.
 
Forlader Nordsjælland Håndbold
Træner Ian Marko Fog, spillerne Mike Jensen, Lasse Uth, Dan Beck-Hansen, Aku Kreutzmann, Mohamed Aktham Elkamisi og Johan Meklenborg.
 Henrik Parbst i én af skyboksene i Arena Hillerød: På tirsdag giver han Nordsjælland Håndbold Netværk en rundvisning. (Foto: Erling Madsen).
Få et smugkik på den kommende hjemmebane i Hillerød
Vil du have et smugkig på Nordsjælland Håndbolds kommende hjemmebane, når der spilles i Hillerød?
 
Nordsjælland Håndbold Netværk inviterer samarbejdspartnerne på rundvisning i Arena Hillerød tirsdag 4. juni klokken 7-9. Stedet er FrederiksborgCentret, Milnersvej 39, 3400 Hillerød. 
 
Dørene åbnes et kvarter før og ud over rundvisningen bliver der tid til at netværke, understreger formanden for netværksgruppen Mikkel Schwartz, og han tilføjer: - Medbring gerne en gæst, og husk at tilmelde jer her på mailen: mikkel@schwartzgulvservice.dk
 
Arena Hillerød: Gode forhold til håndbold

Arena Hillerød er på 8.800 mog rummer blandt andet 3.000 siddepladser, VIP-lounge og skybokse, 2.632 m2gulvareal med plads til én håndboldbane til kamp eller to træningsbaner samt mulighed for at bruge gulvet til udstillinger, events, møder etc. Desuden bliver der bl.a. træningscenter, som NH-spillerne også kan bruge. Indvielse er tirsdag 7. januar.

Nordsjælland Håndbold: 110 partnere

Guide på rundvisningen er salgschef Henrik Parbst, som er ansvarlig for salg af partnerskaber i Arena Hillerød og Nordsjælland Håndbold. Han kunne på et pressemøde tirsdag 28. maj fortælle, at interessen for at blive samarbejdspartner med Nordsjælland Håndbold er stor: P.t. støtter 110 firmaer Sjællands eneste herreligahold:

- Vi har det sidste par måneder haft en vækst på ti procent – og der kommer hele tiden nye, interesserede virksomheder, så vi forventer endnu flere vil slutte sig til. Eksponeringen, den gode stemning til hjemmekampene og netværket er de typiske grunde til at investere i NH, siger Henrik Parbst.

Frameld dig dette nyhedsbrev