Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du en gang om måneden nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 153 - 29. november 2022 
 
 
Nikolaj Larsson i aktion. (Foto: Jan. F. Stephan)
Nikolaj Larsson underskriver 3-årig kontrakt
 

Endnu et talent vælger Nordsjælland Håndbold.

Den unge højre back, Nikolaj Larsson, underskriver 3-årig kontrakt. Larsson er U19-spiller og har i denne sæson også været fast mand på ligaholdet. 

Nikolaj er superstolt og udtaler:  ”Jeg har valgt at skrive under på en aftale med Nordsjælland Håndbold, fordi jeg først og fremmest er utrolig glad for at være i Nordsjælland, men også fordi jeg tror, at Nordsjælland er det optimale sted for mig at fortsætte min udvikling. Jeg har i min tid i Nordsjællands talentprojekt lært utrolig meget som håndboldspiller, og ser nu frem til at lære endnu mere sammen med herreholdet, samtidig med at jeg stadig er en del af Nordsjælland Håndbolds enormt dygtige og udviklende talentmiljø. Jeg er superstolt og beæret over at have lavet den her aftale med Nordsjælland, og ser frem til mange gode oplevelser i den grønne trøje de kommende år.”

Nikolaj Larsson har fået mere og mere spilletid, som sæsonen er skredet frem. Hans hurtige fødder og fintestyrke kan efterlade de fleste forsvarsspillere rystet, hvor det oftest bliver med et mål eller et straffekast til følge. 

Talentchef Laurids Søgaard Petersen, cheftræner Simon Dahl og det øvrige trænerteam glæder sig til at være med til at præge Nikolajs udvikling.

Simon Dahls vurderer:

”Nikolaj har allerede givet prøver på sine store forcer angrebsmæssigt, og dem glæder vi os over, vi sammen skal forfine, justere og gøre endnu skarpere, ligesom vi stille og roligt skal udvikle de defensive kompetencer, så vi over tid får endnu mere glæde af dem også. 

Vigtigst af alt er dog, at vi nu har ro til sammen at finde den rigtige vej for Nikolaj ind i seniorhåndbolden og give ham et godt afsæt til en forhåbentlig lang håndboldkarriere.”

I Nordsjælland Håndbold er vi stolte over, at endnu et stort talent har valgt at fortsætte sin udvikling i vores miljø og rammer.

 
 
 Jeppe Cieslak blev kåret til man of the match mod Aalborg (Foto: Jan F. Stephan)
Tilskuerrekord i Royal Stage
 
Tirsdag d. 15/11 havde vi besøg af Aalborg Håndbold og Mikkel Hansen i Royal Stage. Denne kamp havde stor interesse for borgere i Nordsjælland. Vi kunne hurtigt melde tæt på udsolgt, og åbne op for muligheden for at købe ståpladser. 3024 personer havde fundet vej til kamp denne aften. Aldrig har så mange deltaget i en håndboldkamp eller andet arrangement i Royal Stage. 
Nordsjælland Håndbold spillede en utrolig flot kamp, omend vi måtte se os slået af stormagten fra Aalborg, der kunne drage hjem til det nordjyske med en sejr på 31-25 og to point. 
I Nordsjælland Håndbold er vi utrolig glade for, at så mange viste interesse for denne kamp, og håber det har skabt større interesse for at se og støtte vores kampe i fremtiden. 
 
Flere af spillerne fra U17 og U19 får muligheden på ligaholdet. Her ses blandt andet Rasmus Madsbøll og Gustav Bruun, som begge har spillet for ligaholdet i indeværende sæson. (Foto: Jan F. Stephan)
 
NH-talent drenge er åben for ansøgere til sæsonen 23/24
 
 
 
I Nordsjælland Håndbold er der stort fokus på talentudvikling. Det er vores klare ambition, at de spillere som er en del af NH-Talent, kan udvikle sig til at blive et aktiv for seniorholdene. Af den grund er der i hverdagen også et stort samspil mellem NH-Talent og seniorholdet. Flere af vores talentspillere har i denne sæson fået muligheden på ligaholdet. 
 
Hvis man i sæsonen 23/24 ønsker at være en del af Nordsjælland Håndbolds U19 drenge (04+05) eller U17 drenge (06+07), så er det nu man skal sende sin ansøgning afsted. Vi har kun ét enkelt hold i hver årgang, så der er begrænsede pladser.
 
Vi påbegynder arbejdet med ansøgningerne medio december og regner med at have styr på trup-sammensætningen ved udgangen af januar. Alle vil herefter modtage personligt svar og relevante ansøgere vil blive inviteret til en uforpligtende samtale - enten via telefon eller et fysisk/virtuelt møde.
Vores U17 drenge og U19 drenge ligger i indeværende sæson i toppen i den bedste række. 
 
 
 
 
 
Sidste sæson var udebanebussen af sted flere gange. Blandt andet mod Kolding i kvalifikatiosspillet. 
 
Bus til udebane
 
 
Lørdag d. 10/12 møder vi KIF Kolding på udebane klokken 15. Her er der mulighed for at komme med til kamp, når vi fylder en fanbus og drager mod Kolding. CL gruppen har givet et sponsorat, som gør at vi kan tilbyde et rigtig godt tilbud på bustur og kampbillet. 
Prisen for dette er 250 kroner, og inkluderer bustur, billet til kampen og en sandwich. Bussen kører fra Bauhaus i Hillerød klokken 11.00 og forventes at være retur i Hillerød omkring klokken 20.00. 
Tilmelding er muligt via MobilePay på nummeret 880540 med teksten "BUS+NAVN". 
 
 
To nyvalgte til bestyrelsen i Nordsjælland Håndbold 
- Sabrina Bach Meldgaard og Søren Jakobsen
 
Mandag aften d. 19/11 afholdte Nordsjælland Håndbold generalforsamling. 
 
Bestyrelsesformand Jørgen Simonsen benyttede sin beretning til at glæde sig over den flotte 10. plads i ligaen, en forrygede start for NH-talent og at tilskuertallet på trods af coronas skyer var steget med godt 10 procent - fanzone og de grønklædte unge i Den Grønne Mur gør en forskel i samspil med DJ Morten. 
 
Formanden takkede specielt de 100 plus frivillige. De er og bliver rygraden i Nordsjælland Håndbold. Der var også ros til spillerne og det samlede trænerteam, og tak til Royal Stage Hillerød, Helsingehallerne og Helsingør hallerne for godt samarbejde. 
 
Formanden var stolt over, at vores mange partnere, som sikrer det økonomiske fundament for Nordsjælland Håndbold, tog så aktiv del i vores kampe og netværk. Han var specielt glad for den stigende interesse der er for at udnytte de muligheder vi giver på tværs af hele Nordsjælland. 
 
Regnskabet er ikke noget at prale af, men godkendt af Michael Kjeldgaard Nielsen uden anmærkninger. Der er fortsat godt styr på hele udgiftssiden, men indtægtssiden var i 2021/22 stadig påvirket af corona-nedlukningen. Egenkapitalen var d. 1/7-22 på cirka 1,1 MDKK. Vi er derfor ekstra glade for at indtægterne for 2022/23 viser en markant stigning. 
 
Udover de nyvalgte blev Jørgen Simonsen, Thomas Elong, Thomas Birk og Mette Schou Heise genvalgt til bestyrelsen, som herudover består af Jørn Blom Hansen, Josephine Staunsbjerg og Hans Peter Dueholm. 
 
Følg Nordsjælland Håndbold
 
 
Udover ligaholdet består Nordsjælland Håndbold også af vores talenthold og et 2. Divisionshold, som du naturligvis også kan følge. Nedenfor er en oversigt over de kommende kampe. 
 
 
Ligaholdets kommende kampe 
 
Ligaholdet står noteret for seks point efter 14 spillerunder. Det blev til en storsejr over HC Midtjylland i Helsinge og et enkelt point mod Fredericia i Royal Stage. 
  
2/12 kl. 19:00 - Nordsjælland Håndbold vs Ribe-Esbjerg, Helsingør-hallen 
10/12 kl. 15.00 - KIF Kolding vs Nordsjælland Håndbold, Sydbank Arena, Kolding
16/12 kl. 18.30 - Mors-Thy vs Nordsjælland Håndbold, Sparekassen Thy Arena
 
 
U17 Drenges kommende kampe 
 
Nordsjælland Håndbolds U17 drenge ligger godt til i tabellen, hvor det er blevet til 9 point efter 6 kampe. 
 
 
4/12 kl. 12.30 - Nordsjælland Håndbold vs Roskilde Håndbold, Helsingør-hallen 
 
 
U17 Pigers kommende kampe
 
Udover vores drengetalenter, har vi i år også et pigetalenthold i form af U17 piger. Pigerne har efter to niveaustævner kvalificeret sig til 1. Division A, som er den bedste række på Sjælland. 
 
6/12 kl 18.40 - Nordsjælland Håndbold vs Roskilde Håndbold, Frederiksborg-hallen 
 
 
 
U19 Drenges kommende kampe 
 
U19 drengene spiller i U19 Drenge Ligaen. Drengene er fortsat ubesejret i ligaen efter fire spillede kampe. 
 
 
3/12 kl. 15.00 - Nordsjælland Håndbold vs FIF/Ydun, Helsingør-hallen
14/12 kl. 18.30 - Nordsjælland Håndbold vs Rudersdal Håndbold, Helsinge-hallen 
 
 
2. Divisionsherrenes kommende kampe 
 
2. divisions holdet består af en blanding af nyoprykkede seniorspillere, reserver fra ligatruppen samt unge seniorspillere fra moderklubberne med potentiale, der er ekstra ambitiøse. 2. Divisionsholdet har spillet otte kampe i sæsonen indtil nu, og det er blevet til fem sejre og 10 point. 
 
 
3/12 kl. 16:30 - Nordsjælland Håndbold vs HØJ 2, Helsingør-hallen 
Erhvervsnetværket 
 
Nordsjælland Håndbold har et af de stærkeste erhvervsnetværk i Nordsjælland. Thomas Elong styrer slagets gang, når vi hver tredje tirsdag mødes i Royal Stage. 
 
Kommende erhvervsnetværksmøder
 
 
2/12 
 
Det er muligt at deltage i et netværksmøde som gæst. Læs mere her.
 
Frameld dig dette nyhedsbrev