Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du en gang om måneden nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 151 - 20. oktober 2022 
 
 
Julius Mørch i sidste hjemmekamp mod Lemvig-Thyborøn. (Foto: Jan. F. Stephan)
Kontraktforlængelse med Julius Mørch
Ungdomslandsholdsspiller Julius Mørch har forlænget sin kontrakt, så den løber frem til 2025. Julius kom til NH sidste år fra Skanderborg Aarhus og har siden gjort det rigtig godt. Han har haft en forrygende start på sæsonen og har indtil videre scoret 25 mål på 30 forsøg, samtidig med at han har ageret forsvarskrumtap. 
 
- Jeg har super tiltro fra trænerteamet, og det er fedt i så ung en alder at få så meget spilletid i Danmarks bedste liga. Det kan ikke beskrives, hvor fedt det er, at få så mange minutter. Det er guld værd, udtale Julius Mørch til Frederiksborg Amts Avis efter hjemmekampen mod Mors-Thy.
 
Julius har flere gange tørnet ud for ungdomslandsholdet, og vi i NH er meget glade for, at en dygtig ungdomsspiller vælger at fortsætte sin udvikling med vores kompetente trænerteam. 
 
 
 
 
Kristian Panduro, Emil Bender og Magnus K. Petersen
Tre NH-drenge udtaget til ungdomslandshold
 
Tre af vores talentfulde spillere var i sidste uge udtaget til ungdomslandshold. 
 
På U19 var Emil Bender udtaget. Dette var første gang han var udtaget til ungdomslandsholdet. Emil er født i 2005 og har spillet hele sin ungdom i Helsingør Håndbold. Emil spiller højre fløj i NH på U19 holdet, til trods for, at han stadig har alderen til U17. 
 
Emil havde selskab af Kristian Panduro. Kristian er målmand og også årgang 2005. Kristian har været udtaget til ungdomslandsholdet før, da han i sommers vat med U17 holdet til ungdoms-OL, hvor det blev til en flot sølvmedalje. Før sin tid i NH spillerede Kristian i to af moderklubberne. De fleste år i Helsinge, inden turen gik til Hillerød og nu NH. 
 
U-19 landsholdet spillede to kampe mod Norge, som begge endte med dansk sejr. 
 

På U21 er var Magnus K. Petersen udtaget på målmandsposten. Magnus er i år blevet tilknyttet ligatruppen efter han har spillet mange år i FIF. mnagnus er født i 2003 og har stadig alderen til U19 håndbold. I NH supplerer han dog Jimmi og Frederik i målet. 

U21 landsholdet har været til en firenationers turnering i Ungarn. Her gik holdet hele vejen og besejrede Frankring i finalen. 

 Vi ønsker drengene stort tillykke med udtagelsen og de flotte resultater! 

 

Udover de tre udtagne spillere har vi også andre spændende talenter i NH, som snuser til landsholdet. I sommers var Julius Mørch, Konrad Hübner, Mathias Kragh, Aksel Bendtsen og Rasmus Madsbøll alle til slutrunder, men har af forskellige årsager ikke været udtaget denne gang. 

 
 
Mikkel Hansen i duel mod Gustav Bruun i sæsonens første kamp mod Aalborg Håndbold. (Foto: Aalborg Håndbold) 
 
Udsolgt til Aalborg kampen
 
Tirsdag d. 15/11 tager vi imod Mikkel Hansen og resten af Aalborg Håndbold i Royal Stage. Selvom der er lige knap en måned til denne kamp, kan vi allerede nu melde udsolgt. Dermed er dette den største sportsbegivedhed i Nordsjælland i dette efterår. Vi er glade for den enorme interesse denne kamp har, og glæder os til et fyldt Royal Stage med massiv opbakning til vores ligahold. Vi arbejder på, at kunne åbne op for nogle flere pladser til kampen. Hold øje med facebook for yderligere informationer, hvis dette bliver aktuelt. 
 
 
 
Følg Nordsjælland Håndbold
 
 
Udover ligaholdet består Nordsjælland Håndbold også af vores talenthold og et 2. Divisionshold, som du naturligvis også kan følge. Nedenfor er en oversigt over de kommende kampe. 
 
 
Ligaholdets kommende kampe 
 
Ligaholdet står noteret for tre point efter de første tre spillerunder. To point mod TTH i sæsonens første hjemmekamp i Helsingør og et enkelt mod Skanderborg-Aarhus i Ceres Arena. 
 
 20/10 kl. 18:30 - Skjern Håndbold vs Nordsjælland Håndbold, Skjern Bank Arena
29/10 kl 15:30 - Nordsjælland Håndbold vs Bjerringbro-Silkeborg, Helsingør-hallen
5/11 kl. 16:00 - GOG vs Nordsjælland Håndbold, Phønix Tag Arena  
8/11 kl. 19:00 - Nordsjælland Håndbold vs HC Midtjylland, Helsinge-hallen
12/11 kl. 15:00 - SonderjyskE vs Nordsjælland Håndbold, Broager Sparekasse SKANSEN 
15/11 kl. 19:00 - Nordsjælland Håndbold vs Aalborg Håndbold, Royal Stage 
19/11 kl. 15:30 - Nordsjælland Håndbold vs Fredericia Håndbold, Royal Stage 
2/12 kl. 19:00 - Nordsjælland Håndbold vs Ribe-Esbjerg, Helsingør-hallen 
 
 
U17 Drenges kommende kampe 
 
Nordsjælland Håndbolds U17 drenge har startet sæsonen fremragende. To kampe er spillet og i disse to kampe er det blevet til storsejre.  
 
30/10 kl. 13:45 - Nordsjælland Håndbold vs KFUM, Helsingør-hallen 
5/11 kl. 14:00 - Nordsjælland Håndbold vs FIF/Ydun 
 
 
 
U17 Pigers kommende kampe
 
Udover vores drengetalenter, har vi i år også et pigetalenthold i form af U17 piger. Pigerne har efter to niveaustævner kvalificeret sig til 1. Division A, som er den bedste række på Sjælland. Pigerne har været i aktion i to kampe med en enkelt sejr og et nederlag til følge. 
 
23/10 kl. 16:15 - Nordsjælland Håndbold vs HØJ, Helsinge-hallen 
6/11 kl. 12:00 - Nordsjælland Håndbold vs FIF/Ydun, Helsingør-hallen 
18/11 kl. 18:15 - Nordsjælland Håndbold vs KIES Sportsforening, Helsingør-hallen 
 
 
 
U19 Drenges kommende kampe 
 
U19 drengene spiller i U19 Drenge Ligaen. Her har de fået en god start på sæsonen med to sejre i sæsonens første to kampe.
 
24/10 kl. 19:00 - Nordsjælland Håndbold vs Ajax København, Helsinge-hallen
28/10 kl. 19:00 - Nordsjælland Håndbold vs Roskilde Håndbold, Frederiksborg-hallen
11/11 kl. 19:00 - Nordsjælland Håndbold vs AKS København, Helsingør-hallen
 
 
 
2. Divisionsherrenes kommende kampe 
 
2. divisions holdet består af en blanding af nyoprykkede seniorspillere, reserver fra ligatruppen samt unge seniorspillere fra moderklubberne med potentiale, der er ekstra ambitiøse. 2. Divisionsholdet har spillet tre kampe i sæsonen indtil videre, hvor det er blevet til fire point. 
 
21/10 kl. 19:00 - Nordsjælland Håndbold vs IF Stadion, Helsinge-hallen 
7/11 kl. 19:00 - Nordsjælland Håndbold vs Fuersø Håndboldklub, Helsingør-hallen
16/11 kl. 19:00 - Nordsjælland Håndbold vs Næstved/Herlufsholm, Helsinge-hallen
 
 
Erhvervsnetværket 
 
Nordsjælland Håndbold har et af de stærkeste erhvervsnetværk i Nordsjælland. Thomas Elong styrer slagets gang, når vi hver tredje tirsdag mødes i Royal Stage. 
 
Kommende erhvervsnetværksmøder
 
25/10 
15/11 
2/12
 
Det er muligt at deltage i et netværksmøde som gæst. Læs mere her.
 
Husk også at der afholdes generalforsamling mandag d. 21/11
Frameld dig dette nyhedsbrev