Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 150 - 13. september 2022 
 
 
Kristian Olsen i sidste uges kamp mod TTH Holstebro i Helsingør Hallen. (Foto: Jan F. Stephan).
Går efter point på lørdag!
- Vi har trods alt fået de første point, så vi graver os ikke ned oven på i går - og der er chance for point på lørdag!
 
Kommentaren kommer fra en af NH's nye spillere Kristian Olsen, som erkender, at holdet ikke rigtigt ramte den mandag aften på udebane, hvor Ribe-Esbjerg Håndbold vandt med 35-23. Så han ser hen til kampen på lørdag 17. september kl. 15.30 mod KIF Kolding i Royal Stage. 
 
Lottokupon
Kristian Olsen blev i Frederiksborg Amts Avis med et glimt i øjet kaldt en »lottokupon«, fordi han ikke har spillet håndbold i 2 år og ikke har været i topform i 4 år og ingen derfor kunne vide, hvordan han ville klare sig i HTH Herreligaen.
 
Men ser vi på de første 3 kampe, så  har han scoret 13 mål på 24 forsøg og selvtilliden mangler ikke på banen:
 
- Jeg går ind på samme måde til hver kamp: Jeg tror på, at når jeg skyder, så scorer jeg. Og jeg har været godt tilfreds med at komme i høj fart og sætte forsvaret under pres, siger han.
 
22-årige Kristian Olsen er glad for igen at spillle håndbold efter han egentlig havde afskrevet muligheden på grund af knæskaden. Den fysiske træning i NH har gjort underværker, og selv om han synes, der stadig mangler lidt fysisk, er han godt tilfreds:
 
- Det er en hårfin balance: Jeg må heller ikke veje for meget, for så belastes knæet, siger spilleren, som på sine 1,98 meter bærer 103 kilo.
 
Julius Mørck har fået en forrygende start på denne sæson. (Foto: Jan F. Stephan).
Julius Mørck: 15 mål på 16 forsøg!
 
En spiller, som også har fået en god start, er 20-årige Julius Mørch: 15 mål i 16 forsøg i de første 3 kampe taler sit tydelige sprog om stregspillerens effektivitet.
 
I den første kamp ude mod Aalborg Håndbold lavde han 7 mål på 7 forsøg, hvilket bragte ham på Rundens Hold. I sidste uge, hvor HTH Holstebro blev slået i Helsingør, scorede han 4 mål - og i aftes atter 4; i øvrigt på 5 forsøg.
 
Gratis adgang på lørdag
Han er ligesom Kristian Olsen klar til at score - og score point på lørdag 17. september mod KIF Kolding, hvor der håbes på at alle 3.000 tilskuerpladser i Royal Stage bliver besat.
 
Kampen er kåret til Veteran Match for at ære de mange danskere, som har været udsendt i krigszoner - og der er i dagens anledning gratis adgang:
 
Det er Team Red Performance og Hillerød Industri- og Håndværkerforening, som er gået sammen og har betalt billetterne, som stilles gratis til rådighed for alle interesserede:
 
- Vi vil gerne være med til at fremme borgernes interesse for eliteidræt i Hillerød, lyder forklaringen fra malermester Niels Ole Jensen, som sidder med i begge bestyrelser.
 
Du kan få billet på Ticketmaster.dk.
Farvel og mange tak
Da Nordsjælland Håndbold har ændret prioritering, bliver mit job som pressechef sparet væk.
 
Jeg har med stor fornøjelse haft ansvaret for kommunikationen de sidste 4 ½ år og sender en stor hilsen til truppen, samarbejdspartnere, fans, pressen og alle øvrige engagerede omkring holdet.
 
Det har været sjovt og lærerigt. Dette nyhedsbrev er mit sidste – og en jubilæumsudgave, da det er nummer 150 i rækken. 
 
Farvel og mange tak.
 
Erling Madsen siger farvel. (Foto: Lars Ramlow). 
Frameld dig dette nyhedsbrev