Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 149 - 5. september 2022 
 
 
Johan Meklenborg i NH's trøje i 2018. Onsdag aften er han med hos TTH Holstebro, som stiller med fire tidligere NH-spillere. (Foto: Jan F. Stephan).
Tre hjemmekampe i september!
Du får tre forrygende muligheder for at opleve Nordsjælland Håndbold live i september:
 
  • Onsdag 7. september mod TTH Holstebro i Helsingør Hallen kl. 19.
  • Lørdag 17. september mod KIF Kolding i Royal Stage i Hillerød kl. 15.30.
  • Fredag 23. september mod Mors-Thy Håndbold i Helsinge Hallerne kl. 19. 
 
De tre klubber ligger p.t. henholdsvis nummer 13, 7 og 10 i HTH Herreligaen, hvor Nordsjælland Håndbold er nummer 12. 
 
Fire gensyn onsdag i Helsingør
Først gælder det onsdagens kamp i Helsingør, hvor TTH Holstebro kommer på besøg. Og det bliver et gensyn med ikke færre end fire tidligere NH-spillere:
 
Dan Beck Hansen, som er vendt retur til Danmark efter nogle år i svensk håndbold, Magnus Bramming, Nikolaj Markussen, som både har spillet i NH og Team Helsinge Håndbold, og Johan Meklenborg.
 
Samtidig stiller NH med mange nye spillere, som det vil være interessant at følge. Så der er masser af grunde til at være i Helsingør Hallen onsdag aften. 
 
Sættes ny tilskuerrekord i Hillerød?
Ikke mindst kampen mod KIF Kolding er lagt op til at blive en håndboldfest, idet NH hylder de danske veteraner, som har været udsendt til krigshandlinger – og i den anledning har Team Red Performance købt ind ved billetlugen, så der er gratis adgang. 
 
Og det bliver spændende at se om NH's tilskuererkord med 2.917 bliver slået - den er fra 23. november 2019, hvor modstanderen også var KIF Kolding i det første arrangement overhovedet i Royal Stage.
 
Også Mors-Thy Håndbold byder på et gensyn, idet NH’s tidligere anfører Andreas Nielsen er med  i truppen.
 
France er navnet på Finn Juhls klassiker, som er hovedpræmien i TipsDysten.
TipsDysten: Vinderen sidder godt
Der er lagt op til en forrygende udgave af TipsDysten i denne sæson:
 
Præmiesamlingen er vokset betragteligt og det samme er deltagertallet – og du kan stadig nå at komme med! 
 
- Vi er oppe på 50 deltagere til kampen onsdag mod TTH Holstebro. Og der er stadig mulighed for at melde sig – også efter den første kamp, fortæller Knud Sørensen, som bestyrer TipsDysten.
 
Det koster 4.000 kr. plus moms at deltage i tipningen af resultatet af sæsonens 13 hjemmekampe – og den første præmie modtager du allerede ved tilmeldingen; nemlig et sæsonkort til hjemmekampene. 
 
Præmielisten i år toppes af Finn Juhls stol France, som oprindelig er fra 1956, men relanceret i 2016. Stolen til en værdi af 30.000 kr. er doneret af House of Finn Juhl, som også er partner for cheftræner Simon Dahl. 
 
2. præmien er et gavekort på 12.000 kr. fra Bauhaus Hillerød. 
 
Når Knud Sørensen fortæller, at det er muligt også at melde sig efter den første hjemmekamp, så vil du stadig være med i præmiekampen:
 
- Selv om du ikke når at tippe kamp nummer 1 vil du modtage et antal point i TipsDysten, der svarer til et gennemsnit af tips i 1. runde, oplyser Knud Sørensen, som kan kontaktes på telefon 30 18 93 51 eller mail.
Frameld dig dette nyhedsbrev