Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 148 - 31. august 2022 
 
 
Simon Dahl interviewes af David Schiøler fra TV 2, som også sender lørdagens kamp mod Aalborg, hvor der er plads til 5.000 tilskuere og en mulig debut for den tidligere Helsingørspiller Mikkel Hansen. (Foto: Erling Madsen). 
NH klar til at kæmpe for chancen i Aalborg
 
Det kan være skræmmende at skulle møde Aalborg Håndbold - endda på hjemmebane - i sæsonåbningen på lørdag 3. september – men ikke for Nordsjælland Håndbolds cheftræner Simon Dahl:
 
- For os er det vigtigt, at vi ta’r op og spiller vores chance – vi angriber alle kampe for at vinde, siger han.
 
Og NH vi aldrig gå ind til en kamp med indstillingen at »nederlaget skal begrænses«!
 
Tænk bare på sidste års udekamp mod Aalborg Håndbold, hvor NH gjorde det rigtig godt med en føring, hvor hjemmeholdet efter 49 minutter udlignede til 24-24, for så at vinde 32-25, bl.a. fordi NH lavede en del fejl og stolpeskud. 
 
Bedre udgangspunkt – færre fejl
Simon Dahl siger, at holdet i år har et bedre udgangspunkt for at blive dygtigere end holdet før sidste sæson. Og han uddyber:
 
- Størstedelen har fået mere erfaring og de har i et år oplevet den måde, Laurids Søgaard og jeg tænker vi skal spille på, siger Simon Dahl.
 
Når han ser tilbage på træningskampene inden sæsonstarten, så er han også ret tilfreds:
 
- I angrebet er der en hel anden ro på end sidste sæson: Vi laver markant færre fejl, og det skyldes, at vi har haft mange gentagelser sammen, siger han om de mange træningstimer.
 
Lørdagens kamp sendes på TV 2 kl. 16.05 med optakt fra kl. 15.50.
NH's nye målmand: Superglad for skiftet
 
Magnus Kjærsgaard Petersen under en træningskamp – han glæder sig i den grad til sæsonstarten. (Foto: Jan F. Stephan).
- De kan nogle ting, som jeg ikke kan. Men de er gode til at hjælp, bygge op og rette mig, siger Magnus Kjærsgaard Petersen.
 
Den 18-årige målmand, som også er på U20-landsholdet, skiftede i denne sæson fra FIF på Frederiksberg, og de to, han roser, er de drevne målmænd Jimmi Andersen og Frederik Andersson, som han lærer rigtig meget af.
 
Han har altid spillet i FIF og der har han vennerne, men ambitionerne vandt og han er rigtig glad for skiftet til HTH Herreligaen:
 
-  Min redningsprocent er gået noget ned – men det er superdejligt at være med på så højt et niveau.
 
Både tempoet og træningsindsatsen er steget betragteligt i forhold til 1. division, og han siger, det godt kan være lidt angstprovokerende at være den nye dreng i klassen, men han synes han er blevet taget godt imod – og han tripper for at sæsonen skal starte, så han kan lære endnu mere og blive endnu bedre!
 
Ny deltager i NH’s Erhvervsnetværk Martin Solvig, tv., fra Solvig & Partners, er her i gang med øvelsen, hvor slag på kroppen gør os klar til at gå på. Forrest Thomas Birk, Velliv. (Foto: Erling Madsen). 
NH's Erhvervsnetværk fik banket sommerdvalen af
NH’s Erhvervsnetværk fik bogstaveligt talt banket sommerdvalen ud af kroppen, da Nordsjællands stærkeste netværk mødtes tirsdag 30. august i Royal Stage:
 
Skuespiller og High-Performance coach Per Barrett-Eriksen lærte bl.a. deltagerne, hvordan de skal slå på kroppen for at få den vågen og klar til eksempelvis at træde frem i en forsamling.
 
»Gennemslagskraft« var overskriften på hans indlæg, hvor han gav anvisning med praktiske øvelser på, hvor vi alle med enkle midler kan blive bedre til at kommunikere klart og tydeligt, så andre bedre hører, forstår og husker, vore budskaber.
 
Ud over at slå på sig selv for at være klar til opgaven, så handler det bl.a. om stemme, ord, kropssprog, vejrtrækning og påklædning.
 
Og husk, at det altid er muligt at komme med til NH's netværksmøder hver 3. tirsdag i hver måned som gæst. Læs mere hér.
Frameld dig dette nyhedsbrev