Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 145 - 22. juni 2022 
 
  
- Det kræver disciplin – men det er jo også fedt! siger Emma Theilgaard med et stort smil. Hun er rigtig glad for at være med i NH-talent for piger. (Foto: Erling Madsen).
NH's pigetalent kommet godt fra start
Hæng i! Og dét gør Emma Theilgaard så på træningsanlægget bag Hillerød Svømmehal.
 
Hun er én af de 12 deltagere på NH’s første pigetalenthold, som om få dage går på sommerpause til 1. august.
 
Denne nye satsning - som de 3 moderklubber Helsingør Håndbold, Hillerød Håndboldklub og Team Helsinge Håndbold står bag – startede i foråret og 11 af de 12 U17-spillere kommer fra moderklubberne.
 
Intentionen er – som med NH-talent for drenge – at give talenter et tilbud om at blive bedre, så de ikke behøver rejse til andre dele af landet.
 
- Der er også gode uddannelsesmuligheder specielt i Hillerød, så der er ingen grund til ikke at blive og spille for os, siger træneren Mikkel Westergaard Nielsen. 
 
Kræver disciplin - men er så fedt!
Emma Theilgaard, som skal op i 2. G efter sommerferien, er med i elitesatsningen i Hillerød Kommune, og hun har bortset fra en afstikker til Rudersdal spillet i Hillerød Håndboldklub.
 
Hun syntes tilbuddet om talenttræningen lød spændende, så hun meldte sig. Og dét har hun ikke fortrudt:
 
- Det kræver disciplin – men det er jo også fedt! siger hun med et stort smil. 
 
U15-spillere inviteres med
Med en forankring i moderklubberne er der også et tæt samarbejde. Mikkel Westergaard Nielsen fortæller således, at det er meningen, at U15-spillere fra moderklubberne får mulighed for at træne med talentpigerne ind i mellem:
 
- De kommer til at træne med nogle, der er bedre end dem selv, de får en introduktion til talentholdet - og vi bliver nogle flere til træningen, fremhæver han som nogle af fordelene.
 
Lars H. Olsen, HTH Køkkener: Årets Netværker og netværkets fremmeste bueskytte. (Foto: Erling Madsen).
Lars H. Olsen ryddede præmiebordet
Lars H. Olsen fra NH's Erhvervspartneren HTH Køkkener var en glad mand i går: Han ryddede nemlig præmiebordet, og kom hjem med både en NH-trøje og en vandrepokal.
 
Det skete til NH’s Erhvervsnetværks sommerafslutning, hvor han viste sine styrker som bueskytte og netværker. Første vandt han konkurrencen i bueskydning – dernæst blev han kåret til Årets Netværker, hvor det er medlemmerne som indstiller kandidater.
 
Af de indstillinger, Thomas Elong citerede fra, blev Lars H. Olsen fremhævet for altid at møde op til arrangementerne, altid at deltage i debatten og altid at være positiv.
 
Årets Netværker får en vandrepokal, som skal placeres i stuen – og da NH’s Erhvervsnetværk har en vis vægt, så uddeles den årlige pris 2 gange om året!
 
Hillerød Bueskyttelaug med formand Svend Christensen i spidsen lærte deltagerne at spænde buen, Simon Ingerslev fra NH's Erhvervspartner Vinbutikken Hillerød sørgede for liftlig rosévin i varmen, og maden leverede Restaurant Royal.
 
Det er altid muligt at komme med til netværkets møder som gæst – læs mere hér
 
Svend Christensen, formand for Hillerød Bueskyttelaug, introducerer NH’s Erhvervsnetværk til bueskydning. (Foto: Erling Madsen).
Frameld dig dette nyhedsbrev