Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 140 - 28. april 2022 
Hér kan du se kampprogrammet
 
Tobias Jørgensen og Andreas Magaard i kampen i aftes. De er klar til næste chance på lørdag i Royal Stage. (Foto: Jan F. Stephan).
NH har 2 chancer tilbage: mød op og støt på lørdag!
Onsdag aften glippede første chance – men der er 2 tilbage. Og med en sejr på lørdag kl. 15.30 over TTH Holstebro i Royal Stage, så er Nordsjælland Håndbold sikret en fortsat plads i HTH Herreligaen. Ellers er sidste chance ude mod Lemvig-Thyborøn Håndbold lørdag 7. maj. 
 
- Vi kan stadig selv afgøre det. Og jeg er sikker på, at dét skal vi nok klare. Det er jeg ikke så nervøs for, sagde Jeppe Cieslak efter onsdagens nederlag på 31-38 til SønderjyskE Herrer i Helsinge Hallerne. 
 
Og i Kampavisen lørdag peger cheftræner Simon Dahl også på, at NH selv kan afgøre sagen: 
 
- Vi er klar til at kaste alt i puljen, kæmpe så blodet sprøjter og med den fantastiske opbakning vi får fra lægterne, er jeg sikker på, det bliver en fed lørdag i Royal Stage, siger han.  
 
1.100 støttede holdet i onsdags – og vi har brug for endnu flere tilskuere på lørdag! 
 
Du kan høre interviewet med Jeppe Cieslak på NH’s Facebookside. 
Kampavisen kommer på NH’s hjemmeside op til kampen. 
Sådan afvikles Kvalifikationen  
 
Stilling i Kvalifikationsspillet efter onsdagens kamp
1.     SønderjyskE Herrer 2 kampe - 73-59 - 5 point
2.     Lemvig-Thyborøn Håndbold 1 kamp – 29-28 - 4 point
3.     Nordsjælland Håndbold – 2 kampe - 57-64 - 3 point
4.     4. KIF Kolding – 2 kampe - 54-55 – 2 point
5.     TTH Holstebro – 1 kamp – 28-35 - 0 point.
  
Fysioterapeut Mikkel Thorsen med FysioDanmark Hillerød på ryggen. (Foto: Erling Madsen).
Fin opbakning fra partnerne
Der er masser af opbakning til Nordsjælland Håndbold:
 
Onsdag aften var Rotpunkt Køkken Hillerød Kamppartner i Helsinge Hallerne – og Ole Stids-Jønsby havde fået lavet klappap med køkkenfoto på:
 
- Kommer du ned med klappappet og køber et nyt køkken, giver vi 3.000 kroner til NH-talent, lovede han inden onsdagens kamp. 
 
Nye partnere
Vi kan også fortælle, at FysioDanmark Hillerød i Royal Stage er blevet partner for NH’s fysioterapeuter, og så har Rikke Lago i salgsafdelingen godt gang i kuglepennen for tiden: 
 
Senest har ejendomsmægleren place2live/Høegh Bolig med afdelinger i Helsinge, Hillerød, Skævinge, Gilleleje og Frederiksværk meldt sig som ny Erhvervspartner. Fra den uafhængige ejendomsmægler Henrik Høegh lyder det:
 
- Vi vil gerne bidrage til at Nordsjælland er på landkortet - også sportsligt. Samtidig er der en stor opbakning og interesse, som vi håber at kunne drage nytte af. 
 
Danbolig Erhverv, der dækker hele Nordsjælland fra Hillerød, har også meldt sig som ny Erhvervspartner, og J.B. Olsen fra Skævinge har forlænget aftalen som SpillerPartner for målmand Jimmi Andersen.
  
Henrik Høegh fra place2live - ny Erhvervspartner: - Vi vil geren bidrage til, at Nordsjælland er på landkortet. (Foto: Rikke Lago).
Frameld dig dette nyhedsbrev