Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 134 - 16. marts 2022 
Hér kan du se kampprogrammet
 
Tobias Jørgensen - tager 2 år mere i Nordsjælland Håndbold. (Foto: Jan F. Stephan).
Den gode og den dårlige nyhed
Playmakeren Tobias Jørgensen har forlænget sin kontrakt med yderligere 2 år - men samtidig bliver det et farvel til højrebacken Jesper Dahl, som rykker til US Ivry i den bedste franske liga.
 
Tobias Jørgensen, som fylder 25 i næste måned, har udviklet sig rigtig meget håndboldmæssigt og menneskeligt siden han kom til NH i 2018, og i denne sæson har har fået mere ansvar - og det passer ham rigtig godt:
 
- Jeg har valgt at fortsætte i Nordsjælland Håndbold, da jeg synes, at vi har fået skabt et fedt og spændende træningsmiljø, som jeg tror på kan bidrage til min videre udvikling.
 
Han er i dag et stærkt kort for NH, og det udtrykker cheftræner Simon Dahl således: - Tobias er en stor strateg, som binder vores angreb godt sammen samtidigt med han er et forbillede på, hvad hårdt arbejde i dagligdagen kan føre til. Han træner altid på et uhørt højt niveau, som er med til at skubbe barrieren for vores miljø endnu højere.
 
Kunne ikke sige nej til bedste franske liga
27-årige Jesper Dahl vendte tilbage til NH denne sæson efter et år i Århus Håndbold:

- Det har været den sværeste beslutning i mit håndboldliv, fordi jeg har det som blommen i et æg i en klub jeg elsker. NH har betydet alverden for mig - udviklet mig i de vigtigste håndboldmæssige og menneskelige år af mit liv, samt givet mig venskaber for livet. Dét er for mig et godt billede på, hvad håndbold kan og hvad en klub betyder langt ud over de 40x20.

Men det var umuligt at sige nej til at spille i den bedste franske række - men han satser også på en god afslutning: - Jeg håber så inderligt, at vi i fællesskab får leveret Nordsjælland videre som værende et ligahold. Det fortjener klubben.

Cheftræner Simon Dahl roser Jesper Dahl for iveren efter at blive bedre og det store fighterhjerte; 2 ting, som smitter positivt af på resten af truppen og han ærgerer sig over at miste en vigtig spiller: 

- Trods det, så glædes jeg alligevel en smule over, at vores miljø efterhånden er blevet så stærkt, at udenlandske klubber fra større ligaer kigger vores vej, når de skal sammensætte deres hold.

 
Jesper Dahl - kunne ikke sige nej til et fransk tilbud. (Foto: Jan F. Stephan).
  
Målmand Jimmi Andersen - for anden gang på Rundens Hold. (Foto: Jan F. Stephan).
Masser af succes i Nordsjælland Håndbold
Det er flot at få en spiller på Rundens Hold - og i denne uges udgave har NH fået både målmand Jimmi Andersen og stregspiller Andreas Magaard på holdet!
 
Det er sejren over TTH Holstebro med 26-22 torsdag 10. marts i Royal Stage, som udløser hæderen. Tophaandbold.dk begrundende det i går med, at Jimmi Andersen havde en redningsprocent på 42 og Andreas Magaard scorede 7 mål på 8 skud. Og så skal det da også bemærkes, at det er anden gang, Jimmi Andersen er på Rundens Hold i denne sæson.
 
Ydermere blev Nichlas Hald kåret til Månedens Spiller i februar.
 
NH-talent med succes hos drenge og piger
- Det går godt på dén front: Man har lagt mærke til, hvad vi gør, lyder det fra sportschef Jørn Blom Hansen.
 
Den gode indsats omsættes til udtagelser, for i denne uge har NH-talent 6 spillere med på ungdomslandsholdene. U18: Konrad Hübner, Nikolaj Larsson, Mathias Kragh og Andrew Wismann. U20: Rasmus Madsbøll og Gustav Bruun.
 
NH-talents drengesucces har også inspireret NH's moderkluber Helsingør Håndbold, Hillerød Håndboldklub og Team Helsinge Håndbold til at lave et fælles U17-pigehold, som fra næste sæson skal spille i den grønne NH-trøje.
 
I lørdags 12. marts var der inviteret til åben træning - og her mødte 19 spillere op: - Så vi skal nok få stablet et godt hold på benene, lover sportschefen.
Frameld dig dette nyhedsbrev