Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 132 - 4. marts 2022 
Hér kan du se kampprogrammet
 
- Carl-Emil Haunstrup lægger bare lag på år efter og år og jeg er helt overbevist om, vi endnu ikke har set det bedste fra Carl, lyder det fra cheftræner Simon Dahl. (Foto: Jan F. Stephan).
Carl-Emil Haunstrup forlænger 
- Jeg er glad for at være i klubben og vi har fået et virkelig godt træningsmiljø. Hvis vi bliver ved med at knokle som vi nu gør, så synes jeg fremtiden i Nordsjælland ser meget lys ud og det ville jeg gerne være en del af.
 
Sådan begrunder 25-årige Carl-Emil Haunstrup, at han forlænger med Nordsjælland Håndbold for de næste to sæsoner. Den 25-årig fløj startede i én af moderklubberne, Team Helsinge Håndbold, og han mener, at han hele tiden har udviklet sig; ikike mindst fdysisk og i afslutningerne.
 
Og cheftræner Simon Dahl er glad for at samarbejdet fortsætter:
 
- Carl-Emil Haunstrup lægger bare lag på år efter og år og jeg er helt overbevist om, vi endnu ikke har set det bedste fra Carl. Han er på vej ind i sine bedste år og dem er jeg stolte over, han skal have i Nordsjælland.
 
Læs interviewet med Carl-Emil Haunstrup i Kampavisen på mandag, når NH møder Bjerringbro-Silkeborg Håndbold i Royal Stage kl. 20. 
  
Piet Hemmingsen, th., mener det lå lige til højrebenet at støtte NH-talents friske heppegutter. (Foto: Frederik Steenfeldt).
Selskov Elektric klæder Den Grønne Mur på
- Det var nogle friske drenge, som stod og viftede med deres t-shirts lige foran skiltet med Selskov Elektric i Royal Stage: Så den lå lige til højrebenet …
 
Og højrebenet tilhører Piet Hemmingsen, som ejer Selskov Elektric, og han har derfor sørget for, at det herlige og højlydte heppekor, som er udsprunget af spillerne fra NH-talent, nu er forsynet med grønne t-shirts, de kan vifte med. På det seneste er Den Grønne Mur også suppleret med piogespillere fra NH's moderklubber.
 
Den Grønne Mur bag det ene mål er nu skabt og sammen med Fanzonen og resten af publikum er der lagt op til massiv støtte på mandag aften i Royal Stage, når Bjerringbro-Silkeborg Håndbold skal møde Muren fra klokken 20! 
 
Selskov Elektric fra Hillerød er i forvejen MaskotPartner for Kong Nord den Yngre og tribunepartner i Royal Stage.
 
Henrik Kronborg i TV-interview inden afrejsen til EM – han fortæller torsdag 24. marts Helsingør Dagblads læsere om EM og om Nordsjælland Håndbold. (Foto: Erling Madsen). 
Læsere af Helsingør Dagblad får et unikt indblik i Nordsjælland Håndbold

Så får 50 læsere af Helsingør Dagblad en unik mulighed for at få et indblik i Nordsjælland Håndbold krydret med anekdoter fra den store verden:

»Helsingør Dagblad Live« er overskriften for bladets serie af møder, hvor læserne kommer inden for nogle steder, de ikke plejer at komme.

Da NH jo i høj grad også er Helsingørs håndboldhold, så foregår det som optakt til kampen torsdag 24. marts mod Ribe-Esbjerg HH i Helsingør-hallen; så læserne er godt klædt på til at overvære kampen. 

Strækeste opstilling: Kronborg & Blom

Og Nordsjælland Håndbold stiller i stærkeste opstilling: Henrik Kronborg - som er tilknyttet som sparringspartner for trænerduoen og tidligere har været træner for holdet - giver en aktuel status på holdet. Og han vil også krydre med et par anekdoter fra det seneste EM, hvor han deltog som assistenttræner for herrelandsholdet. 

Sportschef Jørn Blom Hansen fortæller også lidt om holdet, stemningen og miljøet – og han kommer også ind på samarbejdet med moderklubberne, bl.a. Helsingør Håndbold, hvor noget af det nyeste er talentarbejdet med U17- og U19-drenge og fra næste sæson også U17-piger.

Frameld dig dette nyhedsbrev