Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 128 - 11. februar 2022 
Hér kan du se kampprogrammet
 
- Jeg glæder mig enormt meget: Nordsjælland har skabt en helt unik ramme for at vi på den bedst mulige måde kan udvikle spillerne, siger træneren Mikkel Westergaard Nielsen. (Foto: Jan F. Stephan).
Inviterer pigetalenter i den grønne trøje
- Der er rigtig mange talenter på pigesiden – og vi vil gerne holde dem på Sjælland samt give andre noget at vende tilbage til, fortæller Frederikke Saust, som er bestyrelsesmedlem i Nordsjælland Håndbold.
 
Hér har der i et par år med stor succes været NH-talent for U17- og U19-drenge. Dét har inspireret to af moderklubberne bag Nordsjælland Håndbold - Team Helsinge Håndbold og Hillerød Håndboldklub – til at starte et U17-pigehold for talenter, som vil optræde under navnet Nordsjælland Håndbold og spille i den grønne trøje.
 
Udfordringerne er nemlig de samme som hos drengene: Der er brug for et talentmiljø – ellers smutter de unge til Fyn og Jylland. Og de, der tager afsted, har manglet noget at vende hjem til.
 
Moderklubberne står bag
»Stærkere sammen« er slogan for Nordsjælland Håndbold, og det er også filosofien bag, at moderklubberne nu går sammen om dette nye udspil. Den tredje moderklub, Helsingør Håndbold, er også inviteret med; men i første omgang er det i Helsinge og Hillerød, der er størst behov p.t.
 
- Men spillere fra andre klubber er naturligvis også velkomne til prøvetræningen lørdag 12. marts, understreger Frederikke Saust.
 
Målet er, at holdet skal været det naturlige valg for piger fra Nordsjælland, der ønsker at være seriøse omkring deres håndbold, og som ønsker en faglig og mental udvikling, hvor de både dygtiggør sig individuelt rent håndbold-fagligt, men også kollektivt i forhold til at være med i et fællesskab.
 
Nøgleordene er: talent, udvikling, fællesskab.
 
Træneren: En unik ramme 
29-årig Mikkel Westergaard Nielsen bliver træner for holdet. Han har trænet pige- og damehold de sidst 12 år i FK Odsherred, BK Ydun, Rødovre HK og Københavns Håndboldklub, hvor han også er fysisk træner for alle klubbens hold.
 
- Jeg glæder mig enormt meget: Nordsjælland har skabt en helt unik ramme for at vi på den bedst mulige måde kan udvikle spillerne, siger han. 
 
Mikkel Westergaard Nielsen føjer til, at med et godt træningsmiljø med fokus på glæde, tryghed og udvikling vil resultaterne automatisk komme – og målet er at spille med om DM-pladserne, samt senere at udvide med et U19-hold. 
 
Prøvetræning lørdag 12. marts
Lørdag 12. marts kl. 12-14 prøvetræning i Royal Stage kl. 12-14 (Faxe Kondi Hal 1). Umiddelbart efter udpeges de piger, som inviteres til at være med på U17-holdet.
Disse elementer indgår i det daglige arbejde
  • 4 ugentlige haltræninger + fysisk træning i forbindelse med hver haltræning.
  • Træningstiderne ligger i forlængelse af skole
  • Tilbud om fysioterapeut efter behov
  • Fokus på mentaltræning
  • Velforberedt træner der virkelig går op i at få det bedste ud af holdet
  • Udvikling, udvikling, udvikling
  • Gode faciliteter
  • Et fællesskab – også på tværs, da vi har NH-talent for U17- og U19-drenge.
KilometerJagten: Store Erhvervsmænd med overraskende udspil for at vinde
- Vi har trænet meget, men også spist meget og holdt mange møder. Og vi regner med at slå de andre hold ved at være smartere!
 
De optimistiske toner kommer fra holdleder Erik Helmer Pedersen fra C4, som stiller op i KilometerJagten med holdet Store Erhvervsmænd. Og Erik Helmer Pedersen vil godt afsløre et par af de vigtige elementer i holdets taktik, som er blevet til efter mange møder:
 
Dét med at være smartere, henviser til, at holdet har et stort netværk, som aktiveres. Og det ventes at give et stort salg af anparter, så holdet kan vinde i kategorien Flest indkørte kroner.
 
Det andet ben i strategien er et overraskende udspil, som ikke er set før i KilometerJagtens historie:
 
- Vi har søgt om og fået dispensation! fortæller Erik Helmer Pedersen.
 
Og han uddyber: - For vi er ikke i samme kondition, som de andre hold. Så vi vil stille op med 8 ryttere, hvor de andre stiller med 4: For vi har har nogle, som absolut ikke kan køre langt ...
 
12 ryttere får søvnløs weekend
Holdet har tidligere brugt ekstraordinære trick: Sidste gang i 2019, hvor en hemmelig rytter var med: det var den tidligere professionelle cykelrytter Bo Hamburger; et let mand - og derfor ifølge holdlederen perfekt i bjerge:
 
- Dem regner vi ikke med at møde mange af i Royal Stage. Og dét, det handler om i KilometerJagten, er at træde watt. Hér mener vi at vi har den nødvendige volumen ...
 
Holdlederen har indkaldt truppens 12 ryttere til den sidste udtagelsesetape på mandag morgen, så der venter dem en nervepirrende og søvnløs weekend!
 
6 hold dyster mandag 21. februar
KilometerJagten er tilbage efter corona-pausen, og det er en fornøjelig dyst, der plejer at give +500.000 kroner i Nordsjælland Håndbolds kasse. De 6 hold dyster også om at køre flest kilometer.
 
Og det gør de som optakt til kampen mod Skjern Håndbold i Royal Stage mandag 21. februar: Du kan følge KilometerJagten fra kl. 17.30 til 19 og så smutte ind og støtte NH kl. 20. 
 
Hvis du vil støtte NH, så kan du tegne anparter i holdene hér
  
Bo Wulffsberg smugtræner. Han er én af de 12 ryttere som på mandag skal i den afgørende udtagelsesetape - og derfor får en nervepirrende og søvnløs weekend!
NH på 4. pladsen i HTH Herreligaen!
Nordsjælland Håndbold er på 4. pladsen i HTH Herreligaen - i hvert fald når det gælder vækst i antallet af fans, som følger holdet i app'en Tophåndbold.
 
Nu skal statistik tages med et gran salt, for nok er vi vækstet 24 % i følgere, men det totale tal er beskedne 147 følgere - til sammenligning har de 3 hold foran os henholdsvis 932, 1.057 og 191.
 
De lave tal skyldes givet, at det tager tid at introducere en ny ting - men vi kan godt love dig, at det er en god ting at have på mobilen: Du får en hav af kendte ting som eksemplvis Livescore, stillingen og kampprogrammer lige ved fingerspidserne. 
 
Du kan sætte NH som din hjerteklub, og dermed følge med i nyhederne fra NH, du kan få statistik om de enkelte spillere, deltage i quizzer og meget meget mere. 
 
- Vi kan også love, at vi i Nordsjælland Håndbold vil komme med flere ting, som gør det endnu sjovere at være tilskuer til hjemmekampne, fortæller pressechef Erling Madsen.
 
Tag selv et kig på app'en hér.
Frameld dig dette nyhedsbrev