Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 127 - 8. februar 2022 
Hér kan du se kampprogrammet
 
Simon Dahl i seneste hjemmekamp mod TMS Ringsted Herrer 1. februar i Royal Stage - han fremhæver publikums vigtige tryk på modstanderne. (Foto: Jan F. Stephan).
Cheftræneren håber på publikums opbakning onsdag aften i Helsinge
»Det var en stor fornøjelse at se jer tilbage i hallerne i sidste uge. Den stemning, I kan skabe sammen med det det tryk, der kommer på modstanderne, er en stor og vigtig del, som kun gør, at vi glæder os endnu mere til vores hjemmekampe.«
 
Sådan skriver cheftræner Simon Dahl i Kampavisen for onsdag, hvor modstanderen er Lemvig-Thyborøn Håndbold kl. 19.30 i Helsinge Hallerne.
 
Så der er brug for opbakning. Den kommer bl.a. fra Handelsbanken - der er Bronzepartner og SpillerPartner for Rasmus Madsbøll og Thomas Kjærgaard – og som har annonceret for kampen i Ugeposten og udlovet 25 billetter til kunderne. 
 
Speakeren og playmakeren fortæller
I Kampavisen kan du også møde Speaker-Morten, som fortæller om drillerier af modstanderne, detaljernes betydning, lydniveauet og dét at lade entusiasmen komme til udtryk via musikken.
 
Du kan også møde 21-årige Magnus Kronborg, som netop har forlænget kontrakten med NH, og han fortæller bl.a. om den mentale betydning, det har, jo flere kampe man spiller. 
 
To kampe flyttes på grund af TV
Og så bliver der rykket rundt på to kampe på grund af, at TV 2 Sport gerne vil sende den ene:
 
Mandag 7. marts skal vi møde Bjerringbro-Silkeborg. På grund af TV-faciliteterne har TV 2 Sport ønsket, at den flyttes til Royal Stage i Hillerød.
 
Til gengæld flyttes kampen onsdag 23. marts mod Ribe-Esbjerg HH fra Hillerød til Helsingør.
 
Hvis du vil være helt sikker på altid at have de rigtige datoer og spilletidspunkter, så kan du koble din kalender op på tophaandbold.dk eller via app’en Tophåndbold, hvor du også kan se data og statistik for hver spiller. Som en ekstra service tilføjes slutresultatet, så du får et kalenderarkiv. 
 
Og så kan vi tilføje, at årets første pokalkamp bliver mod 3. divisionsholdet Dianalund på udebane tirsdag 1. marts kl. 19.45.
  
De seks hold, som er klar mandag 21. februar kl. 17.30 til at cykle penge ind til Nordsjælland Håndbold. (Foto: Jan F. Stephan).
KilometerJagten starter senere
Endnu en NH-kamp bliver vist i TV: Kampen mod Skjern Håndbold i Royal Stage mandag 21. februar kl. 20. 
 
Det er samme dag, KilometerJagten køres som optakt, og da TV-transmissionen betyder senere start end først planlagt, rykker cykelrytterne også deres start til kl. 17.30 – og kl. 19 ved vi, hvilket af de seks hold, der har kørt flest penge ind og hvilket der har kørt flest kilometer.
 
Hvis du vil støtte NH den vigtige aften, som plejer at give +500.000 kroner i NH’s kasse, så kan du tegne anparter hér
 
Kører på skinner for IT Eksperten
Og holdene arbejder frem mod at få formen til at kulminere 21. februar:
 
- Vi har sat et skarpt hold, som de sidste to år fast har kørt spinning flere gange om ugen sammen. Vi lover ikke at vi er de hurtigste - til gengæld er humøret i topform på holdet som består af de to DSB-togførere Teddy Løwe og Morten Dyberg Carlsen, samt Lilli -Ann Heckscher, fortæller IT Ekspertens Pernille Knuth, som også cykler med.
 
IT Eksperten har de sidste ni år været partner med Nordsjælland Håndbold og også været SpillerPartner:
 
- Da vi i forvejen sponsorerer Hillerød MTB Klub var det en sjov og oplagt måde at kombinerer de to sportsgrene ved at støtte op om et godt projekt til glæde og gavn for Nordsjælland Håndbold, siger Pernille Knuth. 
 
Stærke moderklubber
Stærkest Sammen er navnet på holdet, som udgøres af NH’s tre moderklubber Helsingør Håndbold, Hillerød Håndboldklub og Team Helsinge Håndbold.
 
- Her stiller moderklubberne op og tramper en masse kilometer ind til fordel for NH. Når vi gør tingene sammen og løfter i flok, kommer vi længst, siger Jannie Rasmussen, som er formand for Team Helsinge Håndbold.
 
Hun føjer til, at KilometerJagten er en af de måder moderklubberne i fællesskab kan vise sammenhold og løfte i flok for at have et økonomisk grundlag for tophåndbold i NH og et samlet Nordsjælland.
 
Og Jannie Rasmussen opfordrer publikum til at komme lidt før kampen for at følge KilometerJagten:
 
- Som moderklub til Nordsjælland Håndbold arbejder vi her tæt sammen og bruger erfaringer, ideer og meget andet til at styrke et samlet Nordsjælland. Så kom og vær med så vi i fællesskab løfter og samtidig har en hyggelig og sjov dag!
Ups! Fingrene ramte tasterne forkert
Vi skal beklage at fingrene ramte skævt på tasterne i sidste nummer af nyhedsbrevet, hvor vi fik bytter rundt på bogstaverne et par steder i artiklen: NH’s nye erhvervspartner hedder VQ Advokater.
Frameld dig dette nyhedsbrev