Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 126 - 31. januar 2022 
Hér kan du se kampprogrammet
 
Andreas Magaard - skal møde sin gamle klub. Men han er klar til kamp på stregen! (Foto: Jan F. Stephan).
Vær med til at slå publikumsrekorden tirsdag kl. 19!
Bytte-bytte-købmand, kan man sige om dét, der skete inden denne sæson startede:
 
To stregspillere byttede plads i Nordsjælland Håndbold og TMS Ringsted Herrer: Og det betyder, at Anders Agger og Andreas Magaard begge skal møde deres tidligere klub tirsdag 1. februar klokken 19 i Royal Stage: 
 
- Jeg har prøvet det en gang tidligere og det er en speciel oplevelse. Men lige så snart man er på banen, så er det glemt, lyder det fra Andreas Magaard.
 
Så han glæder sig til kampen – ikke mindst fordi der er gået halvanden måned uden kamp:
 
- Vi har brugt januar til at optimere på de små ting: Bl.a. har vi fået mere fart på spillet og arbejdet med forsvaret, siger han. Andreas Magaard tilføjer, at der også er rigtig mange gode ting at tage med fra de tre træningskampe mod svenske hold.
 
God stemning: Kom og øg den
Og hvordan er stemning så i truppen?
 
- Stemningen er god – som den plejer at være. Vi har stor tro på egne evner og vi glæder os til at komme i gang igen.
 
Noget at dét, spillerne har savnet, er publikums opbakning. Og du kan være med til at sætte publikumsrekord:
 
Da arenaen i Royal Stage havde forpremiere 23. november 2019 forbedrede Nordsjælland Håndbold den ti år gamle tilskuerrekord: 2.917 mødte op; og det er blot 100 fra det maksimale antal der kan være i Nordsjællands største arena!
 
Skal den rekord ikke slås i morgen aften?
  
Mathias Campbell – to år mere i Nordsjælland Håndbold. (Foto: Jan F. Stephan).
Hjørnestenen Campbell forlænger
- Matias Campbell er en hjørnesten i vores bestræbelser på at flytte os til det næste niveau.
 
Hans potentiale er indiskutabelt og selvom skader har udfordret store dele af denne sæson, har han allerede vist, hvor enorm betydning han har for holdet.  
 
Sådan lyder fra det fra Nordsjælland Håndbolds cheftræner Simon Dahl, som derfor er glad for, at den særdeles eftertragtede playmaker har forlænget kontrakten for to år. 
 
Og 20-årige Matias Campbell, som p.t. spiller sin tredje sæson i NH, er også glad for at fortsætte: 
 
-  Jeg er utrolig glad for at kunne forlænge med Nordsjælland. Jeg trives utrolig godt i klubben og i truppen. Derfor er det et naturligt skridt for mig og min videreudvikling at forlænge, siger han. 
 
Da Matias Campbell kom til NH fra Taastrup IK var han på u-landsholdet og Simon Dahl kaldet ham dengang for »en ung lovende spiller, som jeg glæder mig til at arbejde med« og han tilføjede at det handlede om at løfte ham ind i seniorverdenen og stille og roligt videreudvikle sig. 
 
Og dén opgave er der endnu mere fokus på nu: - Der er fortsat meget at hente i Campbell og jeg glæder mig til, at vi sammen skal forsøge at lægge yderlige niveau på hans i forvejen mange kvaliteter, siger Simon Dahl.
Netværket lokker QV Advokater til
 
Partner Carsten Bo Løjborg glæder sig til at komme til håndbold og til at deltage i NH's Erhvervsnetværk. (Foto: Rikke Lago).
Så kan vi glæder os over 2022’s første nye partner: QV Advokater.
 
- Jeg ser meget frem til igen af blive en del af netværket i Nordsjælland Håndbold, som jeg tidligere har deltaget i, og til igen at følge håndbolden fra tribunerne, fortæller partner Carsten Bo Løjborg.
 
VQ Advokater driver forretning i Hillerød og København og særligt med fokus på lokal forankring i Hillerød. Det er et fullservice-advokatfirma med 25 medarbejdere, heraf seks advokater. Aftalen om at blive Erhvervspartner er tegnet for to år. 
Frameld dig dette nyhedsbrev