Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 125 - 27. januar 2022 
Hér kan du se kampprogrammet
 
Jesper Dahl i sidste hjemmekamp 6. december i Helsingør Hallen: - Det er klart at det betyder helt vildt meget. Den fornemmelse, det gi’r i ens krop: Det bringer en hel masse intensitet og energi ind i kampen, siger han om tilskueropbakningen. (Foto: Jan F. Stephan).
Velkommen tilbage på tirsdag kl. 19!
- Jeg håber vi kan fylde Royal Stage på tirsdag: Det vil skabe en utrolig stemning, så vi bli’r båret frem!
 
Opfordringen kommer fra højre back Jesper Dahl, som i den grad har savnet at spille kampe – og at spille med publikum:- Det er klart at det betyder helt vildt meget. Den fornemmelse, det gi’r i ens krop: Det bringer en hel masse intensitet og energi ind i kampen, siger han om tilskueropbakningen.
 
Med Folketingets ophævelse i aftes af alle corona-restriktioner fra på tirsdag 1. februar kan vi samme dag atter byde publikum velkommen klokken 19 i Royal Stage, Hillerød.
 
Kampen om Sjælland!
Kampen om Sjælland kan man kalde lokalopgøret mod TMS Ringsted Herrer. Og det bliver også et gensyn med et par, som tidligere har været i NH-truppen: Stregspilleren Anders Agger og tidligere cheftræner Ian Marko Fog, som i dag er direktør i TMS Ringsted Herrer. 
 
Nordsjælland Håndbold glæder sig til at byde publikum velkommen, og når Fanzonen og speakeren Morten Stig Bork Jørgensen fører an i heppekoret, er det helt sikkert, at Jesper Dahl & co bliver båret frem!
 
Køb billetter hér.
KilometerJagten: Vær med til at støtte NH
Når KilometerJagten genoptages mandag 21. februar klokken 17 som optakt til kampen mod Skjern Håndbold i Royal Stage, så er én af holdejerne Carlo Lorentzen fra CL Gruppen, som atter er gået sammen med Spar Nord.
 
Og bag dette gemmer sig dels en passion for cykling, dels en passion for håndbold. Og i særdeleshed Nordsjælland Håndbold, hvor CL Gruppen i omkring fem år har været partner. Om deltagelsen i KilometerJagten - der er en vigtig økonomisk for NH, da den plejer at indbringe +500.000 kroner - siger han:
 
- Jeg håber og tror at Nordsjælland Håndbold spiller i den bedste række også i næste sæson. Jeg er imponeret over den indsats der ydes både af spillere, trænere og ledelse, der alle kæmper for vores allesammens håndboldklub.
 
Du kan støtte ved at købe anparter 
Carlo Lorentzen fremhæver værdien af NH-talent: - Jeg ønsker jer en god fremtid på ungdomsfronten og håber at det kan være med til at styrke Nordsjælland Håndbolds fremtid.
 
Du kan støtte NH ved at tegne anparter i de seks hold, som dyster i KilometerJagten - læs mere hér.
 
Kamppartner på tirsdag
Carlo Lorentzens CL Gruppen er sammen med Jønsson Auto Kamppartner, når NH på tirsdag 1. februar klokken 19 møder TMS Ringsted Herrer.
 
Møde Kamppartnerne i Kampavisen, som i løbet af på mandag kommer på NH's hjemmeside.
 
 
Carlo Lorentzen stiller hold for at støtte NH: - Jeg håber og tror at Nordsjælland Håndbold spiller i den bedste række også i næste sæson. Jeg er imponeret over den indsats der ydes både af spillere, trænere og ledelse, der alle kæmper for vores allesammens håndboldklub. (Foto: Jan F. Stephan).
 
Ole Stids-Jønsby har en passion for håndbold, og regner med synergi mellem partnerskabet med Nordsjælland Håndbold og tribunepartnerskabet med Royal Stage, hvor den ene langside hedder Rotpunkt Køkken Tribunen. (Foto: Rikke Lago).
Rotpunkt Køkken sætter den rød plet på landkortet
Da Ole Stids-Jønsby fra Rotpunkt Køkken Hillerød i 2019 blev tribunesponsor for Royal Arena var det med det klare formål at sætte den røde plet på landkortet.
 
Og nu supplerer han md et to-årigt partnerskab med Nordsjælland Håndbold:- Jeg har en passion for håndbold, og vil gerne bakke om Nordsjællands bedste herrehold. Og jeg regner også med at få noget synergi i forbindelse md at der sker noget i arenaen, fortæller han.
 
Ole Stids-Jønsby fremhæver også NH’s Erhvervsnetværk, som han venter sig meget af. 
 
De tyske kvalitetskøkkener kom til Danmark i 2014 og butikken i Slotsgade lige over for Frederiksborg Slot åbnende i 2017 og dækker hele Nordsjælland; så også hér er en fællesnævner med Nordsjælland Håndbold. 
 
Køkkenerne slår på høj håndværksmæssig kvalitet og masser af kombinationsmuligheder, og ifølge Ole Stids-Jønsby har Rotpunkt en førerposition, når det gælder bæredygtige materialer; uanset om det er inventar til køkkener, bad eller garderobe. 
Frameld dig dette nyhedsbrev