Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 114 - 9. december 2021 
Hér kan du se kampprogrammet
 
Man of the Match og på Rundens Hold: Andreas Magaard her i dans med Thomas Arnoldsen fra Skanderborg Aarhus Håndbold, som vandt 31-29 i mandagens tætte kamp. (Foto: Jan F. Stephan).
Topscorer på Rundens Hold
Andreas Magaard fightede i mandags i Helsingør Hallen mod Skanderborg Aarhus Håndbold: Han blev Man of the Match og i dag fulgte mere hæder: Topscoreren med 7 mål i 8 forsøg fik en MEP på 5,51, hvilket bragte ham på Rundens Hold.
 
Da han efter kampen blev interviewet af NH sagde han om ugens første hæder: - Selvfølgelig er det dejligt, når tingene fungerer for én. Men jeg ville nu hellere ha’ haft 2 point …
 
Men Andreas Magaard glædede sig samtidig over, at der i kampen var masser af positive elementer, som holdet kan tage med til Lemvig-Thyborøn Håndbold i morgen aften kl. 19.30.
 
Følg den på MixFM, tophaandbold.dk under Livescore og i den nye håndbold-app, hvor du kan sætte NH som din hjerteklub og dermed følge godt med. 
 
Scorede højt med mange scoringer
Spillerne på Rundens Hold udvælges efter MEP, som er et udtryk for, hvor effektiv den enkelte spiller er i alle angrebs-facetterne. Eksempelvis giver mål og assist plus point, mens brændte skud og fejlafleveringer giver minus.
 
Så med 7 scoringer i 8 forsøg scorede Andreas Magaard højt.
 
Se videointerviewet på NH's Facebook-side.
 
Nord Begravelse med afdelinger i Hillerød og Skævinge er ny Erhvervspartner: Lars Frederiksen, Anne Bang, Mette Wolf og Leif Jonasson.
3 nye samarbejdsaftaler: Straffepartner er et nyt begreb
Nordsjælland Håndbold kan byde velkommen til endnu en Erhvervspartner: Nord Begravelse, som har tegnet en 2-årig aftale.
 
- Vi tegner partnerskab med NH, da vi gerne vil støtte op om håndbolden i Nordsjælland, og mener det er vigtigt at Nordsjælland er repræsenteret blandt de bedste. Samtidig ser vi en mulighed for at danne netværk med andre erhvervsdrivende, fortæller ægteparret Mette Wolf og Leif Jonasson, som ejer firmaet.
 
Nord Begravelse er Hillerøds ældste begravelsesforretning og startede før 1900 under navnet Hillerød Ligkistemagasin, og ægteparret overtog firmaet i 2006 fra efterkommerne af den mangeårige ejer Poul Rasmussen.
 
I 2018 supplerede de med en afdeling i Skævinge, hvor de overtog Jimmy Rasmussens begravelsesforretning. 
 
Nyt begreb: Straffepartner
Støtten til Nordsjælland Håndbold er fortsat stor, og senest har PFA Pension forlænget aftalen som Erhvervspartner med endnu et år.  
 
Og så har NH lanceret et nyt begreb: Straffepartner.Og den nye partner – som i resten af denne sæson plus næste sæson nævnes i forbindelse med straffekast til NH på hjemmebane – er CE Services, som i forvejen er Erhvervspartner.
 
NH's Erhvervsnetværk er smækfyldt med inspiration - og du kan komme med som gæst for at se, om det er noget for dig og dit firma. Hér inspirerede Morten Bøjland fra loppesupermarkedet Kirppu på mødet i tirsdags. (Foto: Erling Madsen)
Kirppu: Succes efter hård og ujævn start
Det kan være svært at holde styr på lopper.
 
Det gav Morten Bøjland et godt indblik i, da han gæstede NH’s Erhvervsnetværk tirsdag 7. december.  
 
Han startede sammen med Claus Andreassen Kirppu-kæder af loppesupermarkeder i 2004. I dag en kæde med 21 butikker landet rundt og en ambition om at passere de 30 i 2023 - samt at udvide uden for landets grænser.
 
Men 270 medarbejdere, en omsætning på 250 millioner og overskud de sidste 2 år, op mod 350.000 besøger årligt butikkerne, og de, der sætter deres ting til salg, får investeringen 3 1/2 gang igen. Tilllige kåret til Årets Butikskæde.
 
Succes med ujævn start
En succes. Men vejen har været hård og ujævn: Kirppu var nyskabende i Danmark, men fik hurtig mange konkurrenter, som kopierede konceptet.
 
Og Morten Bøjland fortalte bl.a. om alt besværet med konkurrenter, om at få styr på driften, fejltagelser, de teknologiske nødvendigheder, SoMe-indsatsen, værdien af at have de rette medarbejdere og ikke mindst problemerne med at skaffe nye medarbejdere. 
 
NH’s Erhvervsnetværk er Nordsjællands stærkeste erhvervsnetværk med møder normalt 3. tirsdag hver måned. Og du kan komme med som gæst.
 
Læs mere hér.
Frameld dig dette nyhedsbrev