Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 112 - 26. november 2021 
Hér kan du se kampprogrammet
 
Fanzonen i Ringsted 15. november - i aften støtter den NH ude mod KIF Kolding. (Foto. Jan F. Stephan).
Stor opbakning: Fanzonen sender en busfuld til Kolding i aften!
Når NH’s spillere i aften kl. 18.30 løber på banen i Sydbank Arena for at møde KIF Kolding, så bliver de mødt af begejstret larm fra Fanzonen: En busfuld fans vil suppleret med flere i egne biler sørge for al den opbakning, der kan føre holdet til en sejr.
 
Og som playmakeren Matias Campbell siger om publikums opbakning, nu, hvor det er blevet til 3 point i de sidste 2 kampe:
 
- Det bliver’ lidt »vildere« - du får lige et ekstra skub mod noget, der kan blive rigtig sjovt!
 
Fanzonen den 8. mand på banen
Fanzonens betydning kom også med i bestyrelsens beretning på generalforsamlingen i onsdags, hvor formand Jørgen Simonsen kaldte Fanzonen for et stort aktiv, og han fortsatte: 
 
- Disse flotte, grønklædte folk blev slået lidt hjem af corona-reglerne i 2. halvleg af sæsonen, men alligevel var de der med bannere og trøjer på sæderne. En fantastisk indsats. Fanzonen har i 2020-21 vist sig som den 8. mand på banen – og roses altid af vores spillere og trænerteamet, sagde Jørgen Simonsen.
 
Du kan følge kampen på den nye håndbold-app, vi omtalte i nyhedsbrevet i går, på Livescore og MixFm, som sender liveindslag fra kampen afvekslende af musik.
Josephine Staunsbjerg møder med håndboldviden og SoMe-styrker
NH’s nye bestyrelsesmedlem Josephine Staunsbjerg vil mange genkende: Hun vandt TipsDysten sidste sæson med ét point.
 
Og selv om hun i denne sæson længe lå langt nede i feltet, er hun støt og roligt kravlet tilbage mod toppen: Seneste hjemmekamp, sejren over SønderjyskE Herrer, var 6. runde og hun var én af rundens 4 vindere, hvilket bragte hende fra 4. pladsen til 1. pladsen.
 
Så en ting er sikker: hun er god til at spå – i hvert fald i håndbold, som hun startede med at spille som 10-11-årig, og senere regnede hun med at blive professionel, men opgav. Og hun spiller stadig håndbold med stor fornøjelse og fremhæver den fællesskabsfølelse, der findes i håndbold.
 
Hun har sit eget firma JOST Communication, hvor hun rådgiver virksomheder om brugen af sociale medier og influencere.
 
- Og jeg kan godt li’ at få ting til at ske, siger hun, og vil gerne bidrage med sin viden om SoMe og kommunikation. Ikke mindst med fokus på at få fat i flere unge mennesker. 
 
De 2 andre nye medlemmer af NH’s bestyrelse Frederikke Saust og Kim Hendry præsenterede vi i nyhedsbrev nummer 111 i går.
 
Josephine Staunsbjerg - fører TipsDysten og er ny i NH's bestyrelse.
Mette Schou Heise: Ishockeyspilleren, som kombinerer glæden for sport med økonomistyring og udvikling 
 
Mette Schou Heise - bidrager til diversiteten i NH's bestyrelse.
- Håndboldmæssigt: Jeg kan ikke gribe en bold – til gengæld spiller jeg ishockey. Men helt generelt kan jeg godt li’ sport …
 
Sådan introducerer Mette Schou Heise sig selv – men sportsbegejstringen er ikke den eneste drivkraft der gjorde, at hun onsdag aften blev valgt ind i NH’s bestyrelse:
 
Hun er regnskabsuddannet suppleret med HD og Master in Public Policy and Management med 12 år i Udenrigsministeriet, hvor hun arbejdede i 14 lande, og i dag er hun selvstændig konsulent for bl.a. NGO’er.
 
- Jeg kommer således med glæden til sport og lysten og evnen til at kombinere mine faglige kompetencer indenfor økonomistyring og organisationsudvikling, siger hun.
 
At hun ikke har en håndboldbaggrund tror hun kan gøre, at hun nogle gange vil stille »de dumme spørgsmål«, som nemt kan blive overset.
 
Mette Schou Heise nævner også en anden fordel: - Jeg kan »oversætte« det økonomiske sprog til folk, der ved meget mere om salg, marketing, håndbold osv.
 
Og så mener hun, at der altid tages bedre beslutninger, når der er en bredere diversitet.
Frameld dig dette nyhedsbrev