Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 106 - 21. oktober 2021 
Hér kan du se kampprogrammet
 
Fuldt hus i Helsinge Hallerne 9. oktober – truppen håber på en gentagelse i morgen fredag. For som cheftræner Simon Dahl skriver i Kampavisen: »Sidst vi spillede på hjemmebane var der en magisk stemning og vi nød virkelig alle at spille i propfyldt hal.« (Foto: Jan F. Stephan).
Tre ugers skadesmareridt: To mand ude fredag
Sikkert er det, at to spillere ikke er klar til fredagens hjemmekamp mod Fredericia Håndboldklub: Jeppe Cieslak, som blev skadet i sidste kamp, og Kasper Kisum med en brækket finger. 
 
- De sidste tre uger har været et skadesmareridt! Vi har hele tiden skullet ændre og gøre noget andet end dét, vi ville, konstaterer cheftræner Simon Dahl. 
 
Det har den seneste uge også været brugt til, og cheftræneren bemærker, at normalt tager det to måneder at spille et forsvar ind – nu er der hver gang én uge. Men det ligger ikke til trænerduoen af bortforklare, så Simon Dahl slår også fast, at truppen vil kæmpe for point.
 
Truppen håber på fyldt hal og magisk stemning
Ved sidste hjemmekamp – også i Helsinge Hallerne – mod GOG 9. oktober var der fyldt med 1.400 tilskuere. Og det gav en forrygende stemning, som truppen meget gerne ser gentaget:
 
I Kampavisen, som i løbet af fredagen findes på NH’s hjemmeside, skriver Simon Dahl således: »Sidst vi spillede på hjemmebane var der en magisk stemning og vi nød virkelig alle at spille i propfyldt hal. Vi håber, vi kan ramme noget af den samme stemning i dag og på den måde være med til at løfte os det sidste stykke – for lige nu har vi virkelig brug for, at alle i og omkring Nordsjælland Håndbold står sammen og viser, at ingen kan alt, alle kan noget, men sammen kan vi det hele!« 
 
Fredag 22. oktober klokken 19.30 fylder vi Helsinge Hallerne! Frederik Steenfeldt fra NH's administration oplyser, at der er få billetter tilbage.
 
Klaus Ellegaard, CE Service - bragte sig med en 2. plads i sidste runde i spidsen for TipsDysten. (Foto: Erling Madsen).
Så er vi klar til 5. runde i TipsDysten
5. runde af TipsDysten er fredagens kamp mod Fredericia Håndboldklub, der i truppen har den tidligere NH-spiller Cornelius Kragh.
 
Gæsterne ligger på 7. pladsen i HTH Herreligaen, mens NH ligger på 15. og sidstepladsen. Fredericia Håndboldklub har for nylig slået Mors-Thy Håndbold med 5 mål, mens Mors-Thy i sidste kamp slog NH med 11 mål.
 
Så det bliver spændende i Kampavisen at se, hvordan tipperne har gættet kampens resultat. 
 
Klaus Ellegaard i spidsen
Kigger vi på sidste runde – kampen mod GOG – så blev den vundet af Peter Munch Nielsen, Coshare, foran Klaus Ellegaard, CE Service, og sidste års vinder Josephine Staunsbjerg, JOST Communication.
 
Den samlede stilling efter 4 runder er:
  1. Klaus Ellegaard, CE Service, 79 point
  2. Jesper Brendstrup, Spar Nord, 76 point
  3. Peter Munch Nielsen, Coshare, 75 point
  4. Erik Helmer Pedersen, C4 Hillerød, 74 point
  5. Lars Bo Jørgensen, Nykredit, 74. 
Sidste års Top 3 ser ud til at have lagt en noget afventende strategi denne sæson, idet Josephine Staunsbjerg, JOST Communication ligger på 7. pladsen, Bo Larsen, Sydkystens EL, er nummer 9 og Charlotte Vejby, CV Regnskabsservice, ligger på 36. og sidstepladsen.   
 
Deltagerne i TipsDysten deltager i den samlede konkurrence efter alle runder, hvor præmiesummen sniger sig op mod 100.000 kroner med en havetraktor fra Bauhaus som 1. præmien – men der er fredag ekstrapræmier, idet der er udsat billetter til J-dag fredag 5. november i Royal Stage.  
 
Infernal - sammen med Hjalmar leverer de musikken til J-dag fredag 5. november kl. 20.59. (Foto: Louise Kragh Photography).
J-dag tilbage i Hillerød i gammel stil
Der er lagt op til et brag af en fest, når Royal Stage fredag 5. november inviterer til J-dag. Corona-aflysningen ødelagde sidste år den fine statistik med J-dag hvert år siden 2010 - men nu er J-dag tilbage i gammel stil.
 
Og overskuddet deles mellem Hillerød Håndboldklub og NH-talent - så alene dét er god grund til at deltage i festen.
 
To musikalske højdepunkter
At være tilbage i en gamle stil betyder også levende musik, og klokken 20.59 starter musikken. Der er i år to musikalske højdepunkter, som lover masser af fest og festlig musik. Kenny Brendstrup fra J-dag Arrangørgruppen fortæller:
 
- Infernal er det ubesejrede partymonster fra poppens pulserende farvepalette. Sammen udgør Lina Rafn og Paw Lagermann en af de mest eksplosive duoer i det danske musiklandskab. De leverer altid et brag af en hitparade, når de fyrer op for deres eminente liveshows. 
 
Om det andet indslag siger han: - Hjalmar vil forkæle os med sin forfriskende umiddelbarhed og sin klokkeklare passion for musikken. Hjalmar kommer fra et hjem med klaver og hans sange rummer flygtige forelskelser og tusinde af melodiøse historier. 
 
Du kan købe billet hér.
Frameld dig dette nyhedsbrev