Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 105 - 12. oktober 2021 
Hér kan du se kampprogrammet
 
Magnus Kronborg fik en ny, stor rolle i lørdags: - Vi kan i hvertfald tage meget af figthen fra 1. halvleg med, siger han om de mange positive elementer i kampen mod GOG.
Masser af gode momenter at tage med til lørdagens bundopgør
 
Lørdag 16. oktober byder på et bundopgør, når Nordsjælland Håndbold klokken 16 møder Mors-Thy Håndbold i Thy Arena på Mors:
 
Begge hold har 2 point - men hjemmeholdet har spillet 6 kampe, mens NH er på 7. Og kigger vi på scoringerne, så laver NH flere mål - men lader også flere gå ind: Mors-Thy Håndbold har 162-180, mens NH har 182-212.
 
Du kan som sædvanlig følge med i kampen på MixFM - Nordsjællands Radio, ligesom du kan følge kampen hændelse-for-hændelse på Livescore.
 
Meget at tage med fra sidste kamp
Selv om den seneste kamp, lørdag 9. oktober mod topholdet GOG, blev tabt, så gav ikke mindst den ret lige 1. halvleg spillerne noget med til næste kamp:
 
- Vi kan i hvertfald bruge meget af fighten, især fra 1. halvleg, til at tage med videre, sagde Magnus Kronborg efter kampen i et videointerview, som ligger på NH's Facebookside. Magnus Kronborg fik masser af spilletid og en ny, vigtig rolle, fordi Kasper Kisum er ude med en brækket finger.
 
I et andet videointerview taler Carl-Emil Haunstrup om det samme: - Denne kamp kan vi bruge til rigtig meget: Vi kan tage alle de gode momenter med. 
 
Og så skal vi ikke glemme, at Mors-Thy Håndbold i år har NH's tidligere anfører Andreas Nielsen i truppen.
 
Cheffotograf Jan F. Stephan i fokus, da han i lørdags blev overrasket af NH’s formand Jørgen Simonsen og Kong Nord den Yngre. (Foto: Erling Madsen).
Da fokus blev flyttet i lørdags 
Beskedenheden er stor – men for en sjælden gang kom NH’s cheffotograf Jan F. Stephan selv i fokus i pausen i hjemmekampen mod GOG i Helsinge Hallerne lørdag 9. oktober:
 
NH’s formand Jørgen Simonsen kaldte ham ud på gulvet, hvor han fik en lille hilsen i anledning af at han søndag 17. oktober bliver 70 år.
 
Vi har tidligere i Kampavisen kaldte ham truppens 17. mand, for han er blevet så fast inventar, at han har sig egen plads i spillerbussen.
 
Pressefotografen arbejder for NH som frivillig – og har fulgt håndbolden med kameraet i årtier for Ugeposten i Gribskov Kommune: Først Ramløse og Helsinge og videre over Team Helsinge Håndbold til Nordsjælland Håndbold.
 
Altid en ståplads
Han blev tilknyttet NH for 16 år siden – og læg mærke til hans placering under kampene: Altid på én af siderne af målet: Han har 4 positioner at skifte mellem! Vi har prøvet at stille skamler og bænke op, men komfortzonen er ståpladsen.
 
Det betyder så også, at han foretrækker at fotografere angreb og vi har næsten ingen billeder i arkivet af målmændene! – og derfor var det en udfordring, da vi skulle portrættere den nye målmand Jimmi Andersen i Kampavisen.
 
Men cheffotografen gik med til at placere sig i den modsatte ende af banen for at fotografere målmanden – men det var også kun en træningskamp …
 
Til gengæld kan vi altid være sikre på, at få billeder i topklasse. Hver gang. Driftssikkerheden er også i top.
 
Det nye makkerpar Kong Nord den Yngre og Piet Hemmingsen var blandt de 1.400, som så NH spille mod GOG lørdag 9. oktober i Helsinge Hallerne.
Kong Nord den Yngre med partner
- Det er helt anderledes – derfor synes vi ideen er god!
 
Ordene kommer fra Piet Hemmingsen, ejer af Selskov Electric i Hillerød – og den gode idé var, da NH’s salgsafdeling foreslog firmaet at blive partner for maskotten Kong Nord den Yngre. Og dermed kan kalde sig Den Eneste MaskotPartner!
 
Selskov Electric - som også lægger navn til den ene endetribune i Royal Stage - har en mangeårig tradition for at støtte Nordsjælland Håndbold, ligesom firmaet også støtter fodbolden i Hillerød:
 
- Vi gør det for at støttet den lokale sport – og vi gør det med hjertet, men håber også at få lidt synlighed, siger Piet Hemmingsen. 
Frameld dig dette nyhedsbrev