Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 104 - 7. oktober 2021 
Hér kan du se kampprogrammet
 
Kasper Kisum i seneste hjemmekamp: mod TTH Holstebro 24. september i Royal Stage - nu må han se på fra tilskuerpladserne. (Foto: Jan F. Stephan).
Kasper Kisum opereret – 3 spillere suppleres fra NH-talent
Kasper Kisum var i høj grad medvirkende til at NH vandt 32-25 over Ribe-Esbjerg HH 1. oktober: Med 6 mål blev han topscorer – men han sluttede også kampen på bænken med is på fingeren. 
 
Desværre var tommelfingeren brækket og er siden blevet opereret. Det betyder, at Kasper Kisum – sammen med skadede Matias Campbell – må nøjes med at være tilskuer lørdag 9. oktober kl. 15 i Helsinge Hallerne, når GOG kommer på besøg.
 
Samtidig er Mikkel Palmer stoppet – men at der således mangler 3 giver ikke anledning til panik, og sportschef Jørn Blom Hansen tilføjer:
 
- På den korte bane henter vi hjælp på U19-holdet under NH-talent – men jeg er da på udkik efter en stregspiller …
 
Udover at der i denne sæson er 3 pladser i truppen til U19-spillerne, så har 10 spillere fra NH-talent i denne sæson trænet med ligaholdet, så der er en hel del spillere, som ved, hvad det går ud på.
 
NH Fanzone på udebane - her i Roskilde. Nyt partnertilbud støtter også Fanzonen. (Foto: Jan H. Stephan).
NH Away Parter: Nyt begreb   
- Vi er ved at sætte flere nye ting i gang for at gøre partneroplevelsen i NH endnu bedre og åbne for nye spændende eksponeringsmuligheder for vores mange gode partnere, fortæller Thomas Birk. 
 
Han er bestyrelsens tovholder på sagen, og første udspil er NH Away Partner: 
 
- Bliv kamppartner for NH’s udebanekampe og hjælp NH Fanzone til at yde maksimal opbakning til vores drenge rundt i landet! Samtidig får I værdifuld eksponering, direkte mod vores egne lokale støtter og i hele Nordsjælland, forklarer han. 
 
9 gode fordele
NH Away Partner laves i samarbejde med radiostationen MixFM og en kamp koster 10.000 kroner. Og for de penge får du disse ting: 
  • Alle vores udebanekampe dækkes live af Mix FM
  • I forbindelse med dækning vil det blive nævnt at I sponsorerer kampen og i tillæg kan jeres slogan eller catch phrase eksponeres i radioen
  • I får mulighed for at eksponere jeres virksomhed via virksomhedsbesøg/interview med MixFM, der efterfølgende transmitteres i radioen
  • I får eksponering direkte målrettet jeres kernemålgruppe via Nordsjælland Håndbolds sociale medier (reach på >15.000)
  • I får mulighed for at proppe bussen med merchandise og sende vores trofaste fans godt afsted
  • I har lov til selv at producere al den markedsføring I vil i forbindelse med NH Away Partner-eventet
  • I bliver eksponeret i forbindelse med kampen i NH’s nyhedsbrev med over 600 læsere
  • Til den foregående hjemmekamp bliver I eksponeret som NH Away Partner i højtaleren i hallen
  • Mulighed for bred lokal eksponering i lokalaviser inkl. konkurrence om billetter til kampen.
Kontakt Salgsafdelingen, hvis du vil høre nærmere: Rikke Lago og Tomas Havris Lundgaard.
 
Herligt partnerskab: Mimi Boel, Thomas Kjærgaard, Rasmus Madsbøl og Alan Nielsen.
Handelsbanken støtter på 33. år!
Handelsbanken i Helsinge og Hillerød laver en dobbelt-op: Udover at banken fortsætter som Bronzepartner, så er den SpillerPartner for både Thomas Kjærgaard og U-19-spilleren Rasmus Madsbøll, som er indlemmet i ligatruppen. 
 
Direktør Mimi Boed, Helsinge, og direktør Alan Nielsen, Hillerød, fremhæver, at de er glade for at støtte lokalt - og i en fælles udtalelse siger de: »Vi har været trofast partner siden 1988. Det er en fornøjelse, at vi som bank kan bakke op om fællesskabet, idrætslivet og den lokale udvikling.«  
 
De glæder sig til hver kamp, og om grunden til at de også støtter to af holdets unge talenter, siger de: 
 
»Det er en stor glæde at opleve unge talenter, som blandt andre Rasmus Madsbøll og Thomas Kjærgaard, og give dem og andre unge spillere mulighed for at etablere en karriere i Ligaen.«
Frameld dig dette nyhedsbrev