Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 102 - 22. september 2021 
Hér kan du se kampprogrammet
- Jeg har aldrig trænet så hårdt, siger Jimmi Andersen
- Folk går virkelig til den! Og vi gør alting som et hold: Ingen går f.eks. fra styrketræningen før alle er færdige. Det gør, at vi presser hinanden og der bli’r skabt den her træningskultur. Og jeg har aldrig trænet så hårdt …
 
Sådan lyder det fra NH’s nye målmand Jimmi Andersen, som er vild med træningskulturen, der var medvirkende til at han skiftede fra Fredericia HK til Nordsjælland Håndbold.
 
Men han var også i en fase, hvor han overvejede at stoppe karrieren – men luftforandringen til Nordsjælland har gavnet ham.
 
Gensyn med tidligere NH-spillere
Jimmi Andersen er klar til kampen på fredag 24. september kl. 19.30 mod TTH Holstebro i Royal Stage, hvor der også bliver et gensyn med Nicolaj Markussen og Magnus Bramming. I truppen er også en tredje tidligere NH-spiller: Johan Meklenborg, som er langtidskadet.
 
Læs portrætinterviewet med Jimmi Andersen i Kampavisen 24. september. Den udsendes inden kampen til partnere, moderklubberne m.fl. og kommer fredag også på NH’s hjemmeside.
 
Målmand Jimmi Jørgensen valgte bl.a. Nordsjælland Håndbold på grund af træningskulturen. Og han er bestemt ikke blevet skuffet! (Foto: Fotorummet). 
 
Lone Savage fra J.B. Olsen støtter NH for at bakke op om truppen, lederne og de mange frivillige - og hun fremhæver én ting: - Desuden er Nordsjælland Håndbold også tovholdere for et fantastisk erhvervsnetværk.
SpillerPartner: Kongernes Nordsjælland ufortjent i skyggen af fodbold
Jimmi Andersen har også fået en SpillerPartner: Familiefirmaet J.B. Olsen A/S fra Skævinge med flere end 60 års historie.
 
Og det er ikke tilfældigt, at netop håndbolden støttes, for Lone Savage fra firmaet siger, at der er megen fokus på Hovedstadsregionens hold i Superligaen i fodbold:
 
- Vi synes at Kongernes Nordsjælland bliver en smule glemt i den forbindelse, og det fortjener Nordsjælland Håndbold ikke. Derfor vil vi med vores sponsorat vise vores opbakning til NH, siger Lone Savage.
 
Det er også en opbakning til spillere, trænere, ledere og bestyrelse:- Og ikke mindst de mange frivillige, der gladeligt stiller deres arbejdskraft til rådighed med at holde liv i drømmen om en fast plads i Ligaen. Desuden er Nordsjælland Håndbold også tovholdere for et fantastisk erhvervsnetværk, som skaber gode, solide og givende relationer imellem virksomhederne i vores region, og dette er naturligvis også noget, vi sætter stor pris på.  
 
J. B. Olsen producerer personlige værnemidler  til svejsning og åndedrætsbeskyttelse. JBO Svejsehjelme er designet og udviklet i Danmark, og bliver fremstillet på fabrikken i Nordsjælland:
 
- Svejsehjelmene er vores kerneområde, men vi fremstiller desuden også trykluftforsynede åndedrætsværn, indåndingsfiltre og luftslanger, siger Lone Savage.
 
NH-talent havde 8 spillere med blandt de 70 bedste fra hele landet, som i september var til DHF-samling: Konrad Hübner, Rasmus Madsbøll, Lukas Mattiuzzi, Benjamin Hasenschwandtner, Mathias Kragh Pedersen, Nikolaj Larsson, Andrew Wisman og Gustav Wedel Bruun. Sidstnævnte er også på U19-landsholdet. (Foto: Jan F. Stephan).
NH-talent med masser af succes og gejst
16 måneder har NH-talent været i gang – og det går faktisk ret godt! 
Talentchef Laurids Søgaard opsummererer således:
•      Vi har både U17-holdet og U19-holdet med i den bedste række.
•      Vi har i den nye sæson haft flere end 10 U17- og U19-spillere, der i større eller mindre grad har været en del af ligatræningen og på den måde smagt på det næste niveau. 
•      Vi har haft 4 ungdomsspillere i kamp på ligaholdet.
•      Vi har haft 8 spillere indkaldt til DHF-talenttræning med årgang 03/04, hvor der deltager ca. 70 spillere på landsplan.
•      Vi har haft den første U-landsholdsdebut til en spiller fra NH-talent.
•      Vi har udvidet trænergruppen omkring NH-talent til 5 trænere, hvori der indgår store kompetencer indenfor bl.a. sportspsykologi og fysisk træning.
 
Masser af gejst
Talentchefen fremhæver også, at træningsindsatsen er ret flot:
 
- NH-talent går til tingene med en enorm stor ærgerrighed og jeg har sjældent oplevet en spillergruppe, der kontinuerligt træner på så højt niveau og med en så stor lyst til at blive bedre. Det er hele baggrunden for, at vi på vej ind i vores anden sæson allerede er landet et sted, som vi højst af alt turde drømme om at nå i år 4 eller 5.
Frameld dig dette nyhedsbrev