Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 101 - 14. september 2021 
Hér kan du se kampprogrammet
 
Fra NH's seneste møde med Bjerringbro-Silkeborg 9. marts 2020, hvor Tobias Jørgensen er igennem mod målmand Aljosa Rezar i en corona-tom Royal Stage. (Foto: Jan F. Stephan). 
Følg fredagens udekamp mod Bjerringbro-Silkeborg
Når NH på fredag 17. september klokken 18.30 møder Bjerringbro-Silkeborg på udebane, så har du to muligheder for at følge med – og hvis du bruger dem begge, er du godt garderet.
 
Livescore kan du følge kampens hændelser én for én – og på den nordsjællandske radiostation MixFM kan du undervejs få situationsrapporter, hvor den udsendte reporter Henrik Bauch uddyber og samler op løbende undervejs i kampen.
 
Nordsjælland Håndbold har lavet en aftale med MixFM, som vil dække alle udebanekampe. Du kan høre MixFM på FM-båndet, nettet og DAB.
 
Vil du så have en opsamling med, så kan du dagen efter på NH's hjemmeside læse Kirsten Hebos referat af kampen.
 
Hjalmer - spiller op til J-dag, hvor musikiken starter kl. 20.59.
Så er J-dag tilbage i Hillerød i gammel stil
- Jeg glæder mig til at stå her sammen med 4.000 glade mennesker!  
 
Begejstringen kommer fra direktør Carsten Larsen i Royal Stage, som siden 2010 har lagt lokaler til J-dag; denne herlige, ekstra byfest i Hillerød.
 
I år fredag 5. november bliver det så i den gamle stil efter et år med corona-begrænsninger. 
 
To musikalske højdepunkter
At være tilbage i en gamle stil betyder også levende musik, og klokken 20.59 starter musikken. Der er i år to musikalske højdepunkter, som lover masser af fest og festlig musik.
 
Kenny Brendstrup fra J-dag Arrangørgruppen fortæller: - Infernal er det ubesejrede partymonster fra poppens pulserende farvepalette. Sammen udgør Lina Rafn og Paw Lagermann en af de mest eksplosive duoer i det danske musiklandskab. De leverer altid et brag af en hitparade, når de fyrer op for deres eminente liveshows.
 
Om det andet indslag siger han: - Hjalmer vil forkæle os med sin forfriskende umiddelbarhed og sin klokkeklare passion for musikken. Hjalmer kommer fra et hjem med klaver og hans sange rummer flygtige forelskelser og tusinde af melodiøse historier.
 
Infernal - klar til J-dag i Hillerød. 2020-udgaven blev corona-aflyst. (Foto: Louise Kragh Photography).
 
Pengene fra den seneste J-dag i november 2019 i Royal Stage udløste et overskud, som blev delt mellem Nordsjælland Håndbold og Hillerød HK, som begge fik 71.080 kroner. Fra venstre direktør Carsten Larsen, Royal Stage, formand Jørgen Simonsen, Nordsjælland Håndbold, bestyrelsesmedlem Kevin Nielsen, Hillerød Håndboldklub og Lars Bo Jørgensen fra J-dags styregruppe. (Foto: Jan F. Stephan).
J-dag og håndbolden hører sammen
J-dag og håndbold er to størrelser, som hænger ualmindeligt godt sammen i Hillerød: Da den første J-dag i FrederiksborgCentret/Royal Stage fandt sted i 2010 var forhistorien, at Big fat Snake to gange havde spillet til Hillerød Open Air, som også stod bag Vi Rocker i Valby. Men med et underskud på tre millioner kroner stoppede dét.
 
- Jeg talte med min gode ven Jacob Mortensen om ikke vi kunne gøre det på en anden måde – og at det blev håndbold, skyldes at Jacob er gammel håndboldspiller og hans familie er bidt af håndbold, fortalte Anders Blichfeldt fra orkestret til Frederiksborghallens 50 års jubilæumsskrift i 2017.
 
Løsningen blev, at orkestret tog sig af alt dét, der koster penge: lys, lyd etc., mens frivillige fra håndbold leverede arbejdskraft. På den måde kunne håndbolden ikke tabe penge.
 
Det udviklede sig til en ekstra byfest, og selv om Big Fat Snake er stoppet, er traditionen fortsat med andre navne – men stadig så overskuddet deles mellem Hillerød Håndboldklub og Nordsjælland Håndbold, som i år har valgt, at pengene skal bruges på NH-talent.
 
Det er således endnu et godt eksempel på samarbejdet mellem NH og én af moderklubberne.
Frameld dig dette nyhedsbrev