Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 99 - 2. september 2021 
Hér kan du se kampprogrammet
 
»Landets dejligste tilskuere«, kalder cheftræner Simon Dahl NH’s publikum anført af Fanzonen og Kong Nord den Yngre – og der er plads til 2.500 fredag aften i Royal Stage! (Foto: Jan F. Stephan). 
Landets dejligste tilskuere tilbage i morgen aften
Sikke en tilbagevenden til HTH Ligaen: Tre kampe på en uge! 
 
I morgen fredag 3. september gælder det den anden oprykker, Skive fH, klokken 19.30 i Royal Stage. Tirsdag 7. september går turen til Skjern Håndbold, hvor kampen fløjtes igang klokken 18.30. Og så er der atter hjemmebane: lørdag 11. september klokken 15 i Helsingør Hallen. 
 
Den hårde start er bestemt ikke noget, truppen piver over – tværtimod er der en stor lyst til igen at spille kampe og ikke mindst at få publikum tilbage efter den lange corona-pause, hvor der ikke måtte spilles med publikum.  
 
Der er lagt kilo på spillerne og arbejdet intenst med detaljerne. Så selv om trænerstaben Simon Dahl og Laurids Søgaard og spillerne er fit for fight, så betyder publikum rigtig meget.
 
For som cheftræner Simon Dahl skriver i Kampavisen til fredagens kamp: »En af de ting, vi virkelig håber, vi i fællesskab kan få stablet på benene, er et inferno af en hjemmebane – og her har vi heldigvis landets dejligste tilskuere til at hjælpe os godt på vej.«
Hakan Sahin - godt træningsmiljø og god gruppedynamik
Sæsonstarten betyder også, at der er en række nye spillere, som får debut for Nordsjælland Håndbold.  
 
Vi vil i hver udgave af Kampavisen præsentere en af de nye i truppen, og i Kampavisen i morgen kan du møde Hakan Sahin, som spillede fodbold og slet ikke vidste, at håndbold var så sjovt. 
 
Han var ifølge cheftræner Simon Dahl 1. divisions bedste stregspiller i sidste sæson, og én af grundene til at han skiftede fra Ajax København til Nordsjælland er træningsmiljøet – og han er ikke blevet skuffet: 
 
- Der er et bedre set-up og et bedre træningsmiljø end jeg har været vant til. Det var fysisk hårdt i starten, men der er en god gruppedynamik, fortæller han. 
 
Kampavisen udsendes fredag til samarbejdspartnere, moderklubber m.fl .og den udleveres naturligvis til kampen, ligesom den vil dukke op på NH’s hjemmeside.
 
Hakan Sahin - en af de nye spillere, som du kan møde i Kampavisen fredag. (Foto: Erling Madsen).
 
Thomas Nielsen fra Knud Nielsen A/S - peger på vigtigheden af, at firmaer støtter foreningenslivet lokalt.
Bilfirmaet Knud Nielsen ser mange gode grunde til partnerskabet med NH
- Vi er glade for igen kunne fortsætte vores mangeårigt samarbejde med Nordsjælland Håndbold og være med til at styrke fællesskabet, sammenholdet i byen og det erhvervsmæssige samarbejde på tværs - så vi har mange vinkler på vores partnerskab i NH. 
 
Sådan lyder det fra indehaver Thomas Nielsen fra bilfirmaet Knud Nielsen A/S. Firmaet har forlænget kontrakten som synlighedspartner og som partner for cheftræner Simon Dahl, der også kører rundt i en Kia fra firmaet med NH’s logo ganske synligt. 
 
Thomas Nielsen understreger vigtigheden af, at virksomheder engagerer sig lokalt og støtter op om foreningslivet. Firmaet har afdelinger i Hillerød og Frederikssund. 
Frameld dig dette nyhedsbrev