Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 97 - 13. august 2021 
Hér kan du se kampprogrammet
 
Henrik Kronborg, th. i Royal Stage - én af Nordsjælland Håndbolds tre hjemmebaner, da Danmark mødte Sverige i en træningskamp i juni inden OL. (Foto: Erling Madsen).
Glæde over at Henrik Kronborg er tilbage i Nordsjælland Håndbold
- Jeg glæder mig over, at vi har kunne ansætte en så stor kapacitet som Henrik Kronborg i vores team, som jeg tror og håber, kan være med til at løfte en masse - såvel på som udenfor banen. Hans håndboldfaglige kompetencer er indiskutable og sparringen omkring netop dén del, tror jeg, bliver en kæmpe styrke for alle i og omkring Nordsjælland Håndbold.
 
Ordene kommer fra Nordsjælland Håndbolds cheftræner Simon Dahl, som ser hen til denne styrkelse af både Ligaholdet og NH-talent - og assistenttræner Laurids Søgaard, der også er talentchef, peger på at det også har en værdi for NH’s berømte træningsmiljø:
 
- Jeg ser ansættelsen af Henrik Kronborg som et kæmpe løft af vores miljø i Nordsjælland Håndbold. Jeg er helt overbevist om, at Henriks store faglighed kan være med til at flytte trænere, spillere og vores miljø yderligere. Den sparring som særligt vi trænere - på tværs af senior og ungdom - kan få med Henrik, ser jeg som værende unik i Danmark.
 
Sportschef Jørn Blom Hansen er også glad for aftalen: - Henrik Kronborg kender klubben og vores dygtige trænerteam. Og han kan være med til at hjælpe os med at få indfriet ambitionerne om at komme i Top 8.
 
Henrik Kronborg glæder sig
Henrik Kronborg var træner for NH i 2005-11, og i dag er hans søn Magnus med i truppen. Med det danske landshold er han netop vendt hjem fra OL i Tokyo med en sølvmedalje, som supplerer guldmedaljen fra forrige OL samt VM-titlen de seneste to år i træk. Og han fortsætter som assistenttræner på landsholdet.
 
Men hvad mener han selv, han kan bidrage med i Nordsjælland Håndbold?
 
- Som træner kan man ofte føle sig lidt alene. Derfor er det rart at have nogen at sparre med, som har stået i samme situation. Jeg skal være sparringspartner og give input – men det er trænerne, som bestemmer, siger han. 
 
Aftalen går bl.a. ud på, at han deltager i en ugentlig træning med Ligaholdet og med U19-holdet, men han medvirker ikke under kampe. Henrik Kronborg, som bor i Helsingør, ser hen til opgaven:
 
- Det er meget spændende, hvad der er i gang i Nordsjælland Holdbold og jeg glæder mig meget.
 
Rasmus Søndergaard, th. fra Landinspektørkontoret af 1884 A/S – ny erhvervspartner. Tv. Tomas Havris Lundgaard fra NH’s salgsafdeling.
2 nye partnere fra Helsingør og Hillerød
Med en start for 137 år siden har Landinspektørkontoret af 1884 A/S i Helsingør et solidt fundament og et lokalkendskab. Og det er da også det lokale, som har fået firmaet til at bliver erhvervspartner i Nordsjælland Håndbold:
 
- Som virksomhed i Helsingør vil vi gerne støtte op om lokalsamfundet og idrætslivet i både by og kommune. Helsingør har mange stolte håndboldtraditioner, som nu er indlejret i Nordsjælland Håndbold, siger direktør og partner Rasmus Søndergaard.
 
Han føjer til, at firmaet glæder sig til at følge Nordsjælland Håndbold blive en garant for sjællandsk repræsentation i den bedste herreliga.  
 
Kontorland: Håndbold og netværk
Det er herligt, at vi har kunnet præsentere så mange nye og forlængere samarbejdsaftaler. Nu kan vi også byde velkommen tilbage til Kontorland fra Hillerød. 
 
Firmaet har siden 1981 været én af landets førende leverandør af kontorartikler – og det er både håndboldkvaliteterne og NH’s Erhvervsnetværk, der trækker: 
 
- Vi tegner partnerskab i Nordsjælland Håndbold, fordi vi gerne vil støtte op om håndbolden og sporten, samtidig med at vi ser muligheder for at skabe relationer og fremtidige forretninger, fortæller salgsdirektør Jesper Siezing. 
 
Jesper Siezing fra Kontorland – tilbage som erhvervspartner. 
Frameld dig dette nyhedsbrev