Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 96 - 3. august 2021 
Hér kan du se kampprogrammet
Kampen mod GOG flyttes: En ekstra kamp i Helsinge 
- Bedst som kampprogrammet så ud til at være på plads er der opstået en ændring. Der er tale om kampen mod GOG, der med deltagelse i flere turneringer går et utroligt travlt efterår i møde. Derfor har klubben fuldt forståeligt bedt om flytningen, fortæller Frederik Steenfeldt fra NH’s sekretariat. 
 
Kampen var lagt i Hillerød mandag 11. oktober, men flyttes til lørdag 9. oktober kl. 15. Da Royal Stage er optaget i weekenden er Helsinge Hallerne trådt til.
 
Tirsdag formiddag i Helsinge Hallerne: Team Helsinges Håndbolds Håndboldskole jubler over dansk scoring ved OL mod Norge. (Foto: Erling Madsen).
Brølet fra Helsinge til Tokyo!
Team Helsinge Håndbolds traditionsrige og populære håndboldskole trækker i disse dage 100 glade børn til Helsinge Hallerne. 
 
En fast tradition er, at NH’s ligahold lægger vejen forbi og inspirerer håndboldskolens deltagere.
 
I år kom der et par ekstra elementer ind: I formiddag fulgte deltagerne det danske herrelandshold slå Norge ved OL og dermed komme i semifinalen – og der var tegnet masser af Dannebrogsflag på ansigter, arme og ben – og landsholdet har helt sikkert i Tokyo kunnet høre jublebrølene fra Helsinge! 
 
DR Sporten sendte live fra Helsinge undervejs – og det forventes, at disse optagelser også vil blive bragt flere gange resten af dagen.
 
TV-fotografen fra DR Sporten, tv. følger børnene, som fulgte OL-kvartfinalen på storskærm. (Foto: Erling Madsen).
Partner: fedt at talenterne får en chance
- Det er fedt, at talenterne får en chance. Og det er også et godt eksempel på, at talenter fra moderklubberne får mulighed for at udvikle sig. 
 
Sådan siger Peter Munch Nielsen, indehaver af IT-konsulenthuset Coshare i Nivå, om grunden til, at han i den kommende sæson er spillersponsor for U19-spillerne Andreas Dysseholm og Malthe Vibe; sidstnævnte vokset op i moderklubben Team Helsinge Håndbold, som også er Peter Munch Nielsen udgangspunkt og hvor han også er sponsor. 
 
NH har som erstatning for Benjamin Jørgensen og Tobias Rasmussen valgt at lade 3 spillere fra NH-talent træde ind i truppen i år. 
 
Coshare er erhvervspartner og har de sidste 2 sæsoner også været sponsor for Tobias Rasmussen, men da han skiftede klub, blev Peter Munch Nielsen spurgt om han ville have en anden spiller – men han valgt at doble op: 
 
- Jeg synes et giver mere mening at støtte talenterne og dermed NH-talent. Og så giver det også mening i forhold til firmaets arbejde, hvor vi bl.a. lever af at uddanne talenter, siger han. 
 
Revisor Johnny Kofoed-Jensen: NH's Erhvervsnetværk stærkt
NH’s salgsafdeling fortsætter med at lave aftaler med erhvervslivet, som i høj grad støtter NH. Johnny Kofoed-Jensen Statsautoriseret Revisionsanpartsselskab fra Birkerød har forlænget erhvervsaftalen og lægger især vægt på NH’s Erhvervsnetværk: 
 
-  Jeg er med i netværket for at få inspiration og kontakter til at styrke min service overfor mine kunder. Hvis der kommer kunder ud af det, så er det ok, men det er ikke hovedsigtet, siger han således. 
 
Johnny Johnsen, Danske Bank: Talentarbejdet og NH's Erhvervsnetværk vigtigt
Også Danske Bank fortsætter et mangeårigt samarbejde som erhvervspartner, og områdedirektør Johnny Johnsen begrunder det således: 
 
- Vi har bl.a. valgt at forlænge vores partneraftale med NH, fordi vi ønsker at bakke op om klubbens arbejde med de unge talenter. Vi tror på, at et stort potentiale i os mennesker, og i øvrigt også i virksomheder, kan blive forløst, når der bliver sat fokus på det. Det fokus har NH, og det vil vi gerne bakke op om. 
 
Johnny Johnsen fremhæver også NH's Erhvervsnetværk: - Derudover glæder vi os til fortsat at være aktive i erhvervsnetværket, som inspirerer os, og som ikke mindst giver os mulighed for at møde mange spændende nordsjællandske virksomheder. Virksomheder som bidrager til den positive udvikling i Nordsjælland.
 
Johnny Kofoed-Jensen: -  Jeg er med i netværket for at få inspiration og kontakter til at styrke min service overfor mine kunder.
 
TV-Johnny Johsen: - Vi har bl.a. valgt at forlænge vores partneraftale med NH, fordi vi ønsker at bakke op om klubbens arbejde med de unge talenter.
Frameld dig dette nyhedsbrev