Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 95 - 21. juli 2021 
Hér kan du se kampprogrammet
Stor opbakning til Nordsjælland Håndbold
- Vi er meget tilfreds med opbakningen: Stort set alle vores partnere har valgt at forlænge deres aftale, og mange har endda valgt at udvide. Dertil har salgsafdelingen tegnet aftaler med en række nye partnere, hvorfor har vi forøget indtægterne i meget tilfredsstillende grad, fortæller bestyrelsesmedlem Thomas Birk. 
 
Han arbejder med samarbejdspartnerne og kapitaludvidelsen - der jo også gik godt idet fintællingen viser at der kom 1.250.000 kroner i kassen.  
 
-  Kapitaludvidelsen og den positive trend på partnersiden tegner lyst for fremtiden, men hvis vi vil op og være med i den sjove ende af Ligaen på sigt, og det vil vi, så skal der endnu flere og større partnere til. 
 
Thomas Birk fortæller at salgsafdelingen med Tomas Havris Lundgaard og Rikke Lago gør et stort arbejde. De sælger også gulvreklamer og reklamer på LED-banden på den ene langside: 
 
- Der er fundet kamppartnere til stort set alle hjemmekampe i Royal Stage, mens vi endnu mangler at finde kamppartnere til hjemmekampene i Helsinge og Helsingør. Så vi håber, der er firmaer, som ser en mulighed de to steder, og som har lyst til en masse god og lokal eksponering! 
 
Den røde tråd: Håndbold, landkort samt medarbejdere og kunder
En rød tråd i firmaernes begrundelse for at bidrage er, at de har hjertet med håndbolden, godt vil være med til at sætte Nordsjælland på landkortet, samt har medarbejdere og kunder i Nordsjælland: 
 
- I forbindelse med kapitaludvidelsen slog vi på, at vi skaber et fællesskab i Nordsjælland: Vi står sammen! Og dét må vi sige er dokumenteret, siger Thomas Birk. 
 
Han glæder sig over, at der er den store opbakning fra firmaerne i 2021 på trods af, at vi skal helt tilbage til efteråret 2020, hvor det sidst var muligt at spille med publikum.
 
Han håber rigtig mange igen er klar: - Vi glæder os til 3.000 tilskuere i Royal Stage 3. september, hvor vi spiller første kamp i HTH Ligaen mod Skive fH, erklærer Thomas Birk, som også venter at der kommer flere samarbejdspartnere til inden turneringsstarten.
 
-  Kapitaludvidelsen og den positive trend på partnersiden tegner lyst for fremtiden, men hvis vi vil op og være med i den sjove ende af Ligaen på sigt, og det vil vi, så skal der endnu flere og større partnere til, siger Thomas Birk. (Foto: Erling Madsen).
2 nye partnere: Støtter Nordsjællands hold
Blandt de mange nye samarbejdspartnere er Sydbank Hillerød, som har 2 grunde til at melde sig under fanerne: NH’s Erhvervsnetværk er nok det stærkeste netværk i Nordsjælland – og så har Sydbank er særlig interesse for håndbold, idet banken i flere år har været sponsor for håndboldskolerne i Danmark.
 
- Nu vil vi gerne være med til at støtte den lokale håndboldklub, som jo gerne skulle holde sig i Ligaen i de kommende sæsoner. Nordsjælland Håndbold er måske det største samlingspunkt for Hillerød og Nordsjælland og det vil vi gerne bakke op om, siger erhvervsrådgiver Henrik Bech Nielsen. 
 
Han er nyansat i Sydbank, men kommer fra Nykredit i Hillerød, så han kender Nordsjælland ganske godt.   
 
Ligger lige til højrebenet for Tvilum Landinspektørfirma
En anden ny partner er Tvilum Landinspektørfirma A/S – og det lå lige til højrebenet at samarbejde med Nordsjælland Håndbold: 
 
- Ligesom Nordsjælland Håndbold er lokalt funderet, så er Tvilum Landinspektørfirma A/S det også, da vi dækker hele Nordsjælland fra vores kontorer i Hillerød og Kastrup. Det er også derfor at vi er stolt erhvervspartner og sponsor hos Nordsjælland håndbold, og vi glæder os til at følge holdet i Ligaen i næste sæson, siger afdelingsleder Jesper Falk.
 
Han føjer til, at det også handler om at støtte det lokale i hele Nordsjælland: - Vi ses på lægterne, når Nordsjælland Håndbold fyrer den af i Herrehåndboldligaen. 
 
- Nordsjælland Håndbold er måske det største samlingspunkt for Hillerød og Nordsjælland og det vil vi gerne bakke op om, siger erhvervsrådgiver Henrik Bech Nielsen - her sammen med Tomas Havris Lundgaard, Nordsjælland Håndbold.
 
Jesper Falk peger på, at både Tvilum Landinspektører og Nordsjælland Håndbold dækker hele Nordsjælland.
Frameld dig dette nyhedsbrev