Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 94 - 16. juli 2021 
Hér kan du se kampprogrammet
 
Ligeholdet på besøg i Helsinge i juni - nu kommer spillerne forbi moderklubbernes håndboldskoler i Helsinge og Helsingør. (Foto: Jan F. Stephan).
Oplev ligeholdet i Helsinge og Helsingør
Vil du have et smugkik på NH’s ligahold inden sæsonstarten fredag 3. september, så er der muligheder i Helsinge og Helsingør.
 
Og er du ung og på håndboldskole i Helsingør eller Helsinge får du også mulighed for at lære lidt fif af spillerne:
 
- Vi spiller 4 træningskampe – de to på hjemmebane 18. og 27. august er der gratis adgang til. Desuden kommer truppen og hjælper til 3. august, når moderklubberne holder håndsboldskoler i Helsinge og Hillerød, fortæller Frederik Steenfeldt fra NH’s sekretariat. 
 
Træningslejr og 4 træningskampe
Tilbagevenden til HTH Ligaen blev sikret i april og truppen fortsatte den fysiske træning ind til midten af juni for at bygge styrke og skarphed op inden Ligasæsonen, hvor modstanderne traditionelt har været højere og tungere end NH’s gennemsnit. 
 
Spillerne har i de 5 ugers sommerferie selvtrænet og samles igen onsdag 21. juli. 4.-7. august er der træningslejr i Herning, hvor den ene træningskamp spilles mod det nye ligahold Skanderborg Århus Håndbold, som er opstået efter Århus Håndbolds konkurs.
 
Det samlede kampprogram for træningskampe er: 
Onsdag 4. august kl. 16 Nordsjælland Håndbold-Skanderborg Århus Håndbold, Holing Hallen
Fredag 13. august kl. 17.30 Ystad IF (Sverige)-Nordsjælland Håndbold, Ystad Arena
Onsdag 18. august kl. 19 Nordsjælland Håndbold-HØJ Elite, Helsinge Hallen
Fredag 27. august kl. 19 Nordsjælland Håndbold-LUGI (Sverige), Helsingør Hallen.
 
Rikke Uldal og Charlotte Madsen – begge Managing Partner i HRperformance – som glæder sig til at blive en del af erhvervsnetværket og håndboldfesten.
2 nye partnere: Netværk og sportsinteresse kombineres
Kombinationen af et stærkt erhvervsnetværk og sportsinteresse er hovedårsagerne til af to af de mange nye samarbejdspartnere har meldt sig: HRperformance i Hørsholm og Revisorlinien i Hillerød. 
 
- Vi glæder os til at blive en del af et professionelt netværk, hvor vi kan kombinere forretning og sportsinteresser, siger Managing Partner Charlotte Sommer Madsen fra HRperformance således. 
 
Hun fremhæver også at det er nogle spændende ambitioner både Ligatruppen og NH-talent har: - Og så bliver det jo bare en fest at mødes i hallerne og se noget god håndbold sammen. 
 
Firmaet arbejder med værdiskabende HR-processer, som skal styrke kunderne gennem forretningsdrevet HR indenfor rekruttering & search, ledelses- & organisationsudvikling, værdi & kulturudvikling, HR-målinger og HR-drift. 
 
Revisorlinien: Vil gerne støtte lokalt
Med en søn, der har spillet i NH, og en funktion som frivillig til kampene har Lone Østermark Jørgensen fået øget interessen for NH og til at være med i endnu højere grad.  
 
Hun fortæller, at hun kombinerer partnerskabet og adgangen til erhvervsnetværket med interessen for håndbold og dét at være virksomhedsejer, der gerne vil støtte lokalt. 
 
Revisorlinien A/S en lille virksomhed, der derfor kender kunderne godt. Firmaet slår på, at kunderne er mennesker og ikke et kundenummer i en lang række.
 
Lone Østermark Jørgensen, Revisorlinien – slår på tre fordele: erhvervsnetværket, interessen for håndbold og dét at støtte lokalt. Th. Rikke Lago fra Nordsjælland Håndbold.
Frameld dig dette nyhedsbrev