Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 93 - 12. juli 2021 
Hér kan du se kampprogrammet
 
Cheftræner Simon Dahl jubler 9. april i Skive, hvor sejren betød tilbagevenden til HTH Ligaen - nu er den anden oprykker, Skive fH, modstander i sæsonens åbningskamp fredag 3. september. (Foto: Erling Madsen).
NH lægger ud med 3 kampe på 8 dage!
Så er kampprogrammet klar: Nordsjælland Håndbold lægger ud med 5 kampe i september – de 3 første på 8 dage!:
  • Fredag 3. september kl. 19.30 i Royal Stage mod den anden oprykker Skive fH.
  • Tirsdag 7. september kl. 18.30 ude mod Skjern Håndbold.
  • Lørdag 11. september kl. 15 i Helsingør Hallen mod Aalborg Håndbold.
  • Fredag 17. september kl. 18.30 ude mod Bjerringbro-Silkeborg.
  • Torsdag 23. september kl. 20 i Royal Stage mod TTH Holstebro. 
 
Ændret kampfordeling
I den kommende sæson har NH valgt en anden fordeling af kampene mellem de 3 hjemmebaner i Helsinge, Helsingør og Hillerød, idet 8 spilles i Royal Stage, 4 i Helsingør Hallen og 2 i Helsinge Hallerne.
 
Og det er der flere grunde til:- Det er et stort ønske og en målsætning fra bestyrelsens side, at vi bliver så mange tilskuere som muligt til vores kampe. Selvom vi hidtil har bestræbt os på at spille 1/3 af kampene i hver hal, har vi denne gang valgt at placere 2 kampe færre i Helsinge, som har den mindste hal, og i stedet rykke dem til Royal Stage som er den største hal, forklarer direktør H.P. Dueholm.
 
HTH Ligaen er desuden i år udvidet med ét hold, så der kommer en ekstra hjemmekamp, som også er placeret i Royal Stage fordi det er den største hal. Også de gode tilskuerfaciliteter - hvor der kan være flere selv ved eventuelle fremtidige coronasepareringer - og de gode TV-faciliteter spiller ind ved valget. Eksempelvis gav TV-kampene sidst NH var i Ligaen en halv million kroner ekstra i kassen.
 
Samarbejdspartnerne vigtige
Desuden er der endnu en vigtig og vægtig grund til at flere kampe er placeret i Royal Stage:- VIP-faciliteterne er særdeles fine – og efter i mere end et år at have spillet under coronarestriktioner, betyder det meget for os, atter at kunne lave VIP-arrangementer inden kampene for vores samarbejdspartnere, siger H.P. Dueholm.
 
Direktøren opsummerer: - Alt i alt en samlet vurdering af, hvor vi kan skabe det bedste produkt for vores aktionærer, fans og samarbejdspartnere.
 
Han glæder sig også over, at det vælter ind med gentegninger, ligesom flere har opgraderet deres partnerskab og der også en kommet en pæn håndfuld nye samarbejdspartnere til.
 
Hér kan du se kampprogrammet – og også abonnere på det i din kalender, så du hele tiden har det opdateret.
 
Kong Nord den Yngre er i topform - men mangler indhold. Det er et job med aften- og wekeendarbejde og 3 skiftede arbejdssteder. (Foto: Jan F. Stephan).
Har du lyst til at være Kong Nord den Yngre?
Er du højst 1,75 cm og har en ubændig trang til at være varmt klædt på og få et alibi til at være klædt flot ud – samtidig med at du får mulighed for at aktivere NH’s stigende fanskare?
 
Så har NH et ledigt job til dig; ja faktisk til flere idet det er et job, som det vil være praktisk at være flere om at dele.
 
Det er samtidig et job som byder på aften- og weekendarbejde og 3 skiftende arbejdssteder. 
 
Da NH’s maskot Kong Nord abdicerede i 2019 efter omkring 12 år på tronen i Kongernes Nordsjælland og overlod posten til Kong Nord den Yngre, trådte Hillerøds eminente teatergruppe Mastodonterne til og fyldte maskotten ud. Det har vi været rigtig glade for og det er gjort med herlig indlevelse. 
 
Men nu kniber det med at få tid til opgaven, så vi har brug for 2-3 som vil deles om opgaven. Er du interesseret, så kontakt direktør H.P. Dueholm.
 
Kong Nords stamtræ
Kong Nord er søn af Kong Kringle og Dronning Svirp og allerede som lille prins var han vild med håndbold. Kong Nord residerede på Frederiksborg Slot og har snart i et par årtier fulgt Nordsjælland Håndbold i tykt og tyndt.
 
Kong Nord den Yngre har arvet faderens håndboldinteresse, og de to deler også glæde ved high-five og et begejstret publikum.
 
Desværre har Kong Nord den Yngres tid på tronen i høj grad været præget af coronarestriktionerne, hvor high-five og publikum har været forbudt. Men trods de barske betingelser, var Kong Nord den Yngre til stede ved hver eneste hjemmekamp, hvor han erstattede Fanzonens dedikerede medlemmer med grønne trøjer for at vise opbakningen til holdet. 
 
- Og ih, hvor jeg glæder mig til den nye sæson med publikum! lyder den royale salut.
 
- Nordsjælland Håndbold er måske det største samlingspunkt for Hillerød og Nordsjælland især i den kommende sæson, hvor holdet skal etablere sig i Ligaen, lyder det fra direktør Kasper Olsson fra den nye samarbejdspartner bilfirmaet Jan Nygaard AS.
Både en ny og en trofast partner ser værdien i at være samarbejdspartner
Med en ny afdeling i Hillerød til august, har bilfirmaet Jan Nygaard AS et naturligt fokus på Hillerød og Nordsjælland – og der er derfor en masse logik i at blive ny erhvervspartner i Nordsjælland Håndbold:
 
- Ligesom vores bilmærker BMW og MINI, elsker vi dynamik og bevægelse på højeste niveau. Nordsjælland Håndbold er måske det største samlingspunkt for Hillerød og Nordsjælland især i den kommende sæson, hvor holdet skal etablere sig i Ligaen, lyder det fra direktør Kasper Olsson.
 
Han føjer til, at Hillerøds placering som en innovativ og udviklende distriktshovedstad med tråde ud i hele Nordsjælland, er et perfekt match til Jan Nygaard AS. 
 
Quality Pellet forlænger aftalen
I alle Quality Pellets 40 år har støtten til håndbold været en rød tråd. Ølsted-firmaet producerer halvfabrikata til spiselige chips til bl.a. KiMs og har støttet via Ramløse IF og Team Helsinge Håndbold til Nordsjælland Håndbold.
 
- Vi kan simpelthen ikke forestille os et Nordsjælland uden håndbold på højt niveau, og det er vi som erhvervsliv nødt til at bakke op om. Det er så vigtigt for børn og unge at have nogen og noget at se op til og stræbe imod, og håndbolden er en utrolig god platform for at danne livslange venskaber, sociale bånd, gode oplevelser og et aktivt liv, fortæller bestyrelsesformand Bente Drifte.   
 
De store virksomheder bør være med
Samtidig med at hun glæder sig over de mange små og mellemstore virksomheder, der bakker op, har hun et hip:
 
- Jeg er ærgerlig over, at det skal være så svært at få de store nordsjællandske virksomheder til at bakke op om NH og få vores landsdel tydeligt markeret på Danmarkskortet.
 
Argumentet fra store virksomheder lyder ofte, at de primært eksporterer og derfor ikke føler trang til at støtte danske klubber – selv om mange nuværende og kommende medarbejdere bor i Nordsjælland og der kan være en positive image-effekt i lokal støtte. Dét argument køber Bente Drifte heller ikke:
 
- Vi eksporterer dog næsten 95 % af vores volumen på cirka 3.000 tons årligt, så det er ikke p.gr.a. den hjemlige markedsføring og PR, at vi støtter NH. Det er med hjertet. 
 
Bente Drifte fra Quality Pellets undrer sig over at store virksomheder ikke støtter: - Vi kan simpelthen ikke forestille os et Nordsjælland uden håndbold på højt niveau, og det er vi som erhvervsliv nødt til at bakke op om. Det er så vigtigt for børn og unge at have nogen og noget at se op til og stræbe imod, og håndbolden er en utrolig god platform for at danne livslange venskaber, sociale bånd, gode oplevelser og et aktivt liv.
Frameld dig dette nyhedsbrev