Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 92 - 7. juli 2021 
Hér kan du se kampprogrammet (NB: Der vil ske justeringer af datorer)
 
ForSea Ferries er tilbage som sølvpartner plus ny spillersponsor for Tobias Jørgensen, som står mellem Tanja Bendixen Kryger og Tomas Havris Lundgaard, Nordsjælland Håndbold.
ForSea Ferries tilbage som partner i udvidet udgave
Coronapausen satte samarbejdet med ForSea Ferries på pause – men der er atter fart på færgerne mellem Helsingør og Helsingborg, så ForSea Ferries er tilbage som sølvpartner:
 
- Vi er glade for at være tilbage på sidelinjen og igen støtte op om de grønne drenge. Med partnerskabet bliver vi en del af det stærke Nordsjælland-netværk og på banen får vi eksponeret ForSea lokalt i en sund - og grøn - sammenhæng, der ligger fint i tråd med vores værdier, siger Project Manager & Coordinator Marketing Tanja Bendixen Kryger. 
 
Rederiet benytter lejligheden til at blive spillersponsor for Tobias Jørgensen:
 
- I denne sæson får vi også fornøjelsen af at følge Tobias lidt tættere og vi regner da med at han fortsætter sit fremragende spil og fortsat viser sin store værdi for holdet. Vi glæder os til en stærk sæson med Nordsjælland Håndbold. 
 
Tanja Bendixen Kryger fremhæver også, at rigtig mange kunder – og medarbejdere – kommer fra Nordsjælland.
 
Sigursteinn Arndal med en fortid i Team Helsinge Håndbold - mener NH bør være med i toppen og så roser han talentarbejdet. Og han stiller gerne op til ungdomstræning, næste gang han er i Helsinge.
Islandsk træner køber folkeaktier: NH vigtig for Nordsjælland
- Der bliver lavet et fantastisk job ude i moderklubberne hos NH med unge mennesker - men der har altid manglet økonomien til at tage de næste skridt og stabilisere NH i den sjove ende af tabellen i den danske liga.  
 
Sådan begrunder Sigursteinn Arndal, at han har valgt at købe folkeaktier i Nordsjælland Håndbold. I dag er han træner i islandske FH Hafnarfjörður og har siden 2013 arbejdet med de islandske ungdomslandshold.
 
Flot opbakning - virksomhederne bør også være med
Hans interesse for Nordsjælland Håndbold stammer fra, da han i 2001-204 spillede i Team Helsinge Håndbold. Han fik venner for livet og kommer normalt et par gange om året på besøg i Helsinge. Han kalder selv sin investering for et symbolsk beløb, men støtter i håbet om at NH bliver en topklub i Danmark:
 
- Det var flot at se, hvordan publikum har valgt at bakke op om projektet. Nu håber jeg, at alle de store virksomheder i området følger med, fordi NH er en vigtig ting for samfundet i Nordsjælland. 
 
Godt talentarbejde 
Sigursteinn Arndal føjer til, at NH har en god træner og et godt talentarbejde, som lover godt for fremtiden. Og når han næste gang besøger Kasper Klitgård i Helsinge er han klar til at øse af sin viden: - Hvis de kan bruge mig med ungdommen, mens jeg er der, så siger jeg ikke nej.  
 
Selv følger han Nordsjælland Håndbold og dansk håndbold i det hele taget tæt; både fordi han har spillet her, men i høj grad fordi mange islandske spillere tager til Danmark – senest én af hans egen klubs store spillere, landsholdsspilleren Aron Pálmarsson, som via flere europæiske klubber denne sommer er skiftet fra FC Barcelona til Aalborg Håndbold.
Kofoed & Thomsen opgraderer partnerskabet
Corona er anledningen til, at Peugeot-forhandleren Kofoed & Thomsen i Hillerød har valgt at investere yderligere i Nordsjælland Håndbold. Firmaet har nemlig opgraderet sit partnerskab til bronze: 
 
- Vi er meget bevidste om at det har været en hård tid for klubber og sportsforeninger siden det første udbrud af corona. Og bl.a. af denne grund har vi valgt at øge vort sponsorat til Nordsjælland Håndbold, hvor vi længe har haft et godt og harmonisk samarbejde, begrunder Søren Thomsen. 
 
Interessen for håndbold startede i Lynge, hvor firmaet lå før og hvor Søren og hans kone Tina spillede håndbold. De glæder sig derfor over, at vi er på vej mod normale tider, hvor unge igen kan spille håndbold. 
 
Rigtig mange fornyer samarbejdet
Nordsjællands Håndbolds sælgere Rikke Lago og Tomas Havris Lundgaard har fortsat et stort forbrug af kuglepenne til kontraktunderskrivelser. 
 
Bl.a. har følgene virksomheder fornyet deres samarbejdsaftaler: Guldpartner Nordtag, Bronzepartner Handelsbanken, Quality Pellets, Dines Jørgensen & Co., Nordicals, Spar Nord, Hillerød El-Service, Ove Jensen Biler, Bjarne Nielsen – Renault og Dacia Hillerød samt Velliv.
 
Thomas Havris Lundgaard vifter med kontrakten, som Søren Thomsen og Michael Kofoed Thomsen skrev under: - Vi er meget bevidste om at det har været en hård tid for klubber og sportsforeninger siden det første udbrud af corona. Og bl.a. af denne grund har vi valgt at øge vort sponsorat til Nordsjælland Håndbold, begrunder Søren Thomsen.
Frameld dig dette nyhedsbrev