Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 90 - 24. juni 2021 
 
Jens Vestergaard begrunder sit aktiekøb: - Hovedårsagen er, at man har startet en linje for U17 og U19. Det er en mangelvare – og man kan nu videreudvikle håndboldspillerne i Nordsjælland, erklærer han. (Foto: Erling Madsen).
Investerer 100.000 kr i talentudvikling
Hos Jens Vestergaard fra Helsinge var der ingen tvivl om, at han skulle investere 100.000 kroner i aktier i Nordsjælland Håndbold:
 
- Hovedårsagen er, at man har startet en linje for U17 og U19. Det er en mangelvare – og man kan nu videreudvikle håndboldspillerne i Nordsjælland, erklærer han.
 
Han tilføjer, at med NH-talent kan det forhindres, at de unge talenter flytter til Jylland og Fyn eller vælger andre idrætter for at få udvikling. 
 
Talentudvikling er vigtig
Jens Vestergaard - som spillede håndbold enkelt sæson som ung i Ramløse – har primært været fodboldspiller.
 
Men hjertet banker for idrætten og gennem 50 år har han været særdeles aktiv i idrætslivet i Helsinge, hvor han har været med til at bygge alle hallerne, arrangere byfest og sælge juletræer. 
 
Og så fik han sit første job som malerlærling i Helsinge Hallen i 1965. Siden har han i sit malerfirma, som sønnen i dag viderefører, hentet mange lærlinge fra idrættens verden. 
 
- Jeg vil gerne gi’ lidt tilbage og talentudvikling er særdeles vigtig – også for moderklubberne, siger han.
 
Alle aktionærer inviteres til åbningskampen i Ligaen fredag 3. september. Modstander er Skive fH - holdet vi slog på udebane i april og dermed sikrede oprykning til Ligaen. (Foto: Erling Madsen).
Aktionærerne inviteres til åbningskampen
- Vi har planlagt at invitere alle aktionærerne til åbningskampen i Ligaen fredag 3. september mod Skive fH i Royal Stage, oplyser direktør H.P. Dueholm.
 
Nordsjælland Håndbolds aktieudvidelse har foreløbig rundet 1,1 million kroner, som går til at styrke egenkapitalen – og dermed senere vil give bedre mulighed for investering i spillere. 
 
Under sloganet #NH4Alle – Fællesskabet i Kongernes Nordsjælland vil de 3 moderklubber og storaktionærer Helsingør Håndbold, Hillerød Håndboldklub og Team Helsinge Håndbold godt brede ejerskabet ud til hele Nordsjælland.
 
Og derfor er der udbudt for 2 millioner kroner folkeaktier. Aktieudvidelsen slutter med udgangen af juni. Du kan hente en blanket til en investering – minimum koster der 750 kroner – hér
Islandsk støtte til Nordsjælland Håndbold
Det er beløb i alle størrelsesordener, der købes aktier for – og de kommer fra en aldersmæssig bred gruppe, ligesom der også er geografisk spredning over hele Danmark, men ikke uventet med et flertal i Nordsjælland. 
 
I Reykjavík i Island finder vi den af de nye aktionærer, som bor længst væk. Nemlig den professionelle fodboldspiller Rasmus Steenberg Christiansen, som siden 2015 har spillet for Valur, der har været islandsk mester 33 gange; senest i 2020: 
 
- Jeg er fra Gilleleje og har i sin tid set Team Helsinge spille flere gange. Desuden har familie, venner og bekendte spillet for NH, fortæller han om grunden. 
 
Rasmus Steenberg Christiansen peger også på en anden vigtig grund til at hjælpe: 
 
- Jeg er selv fodboldspiller og ved hvor vigtigt det er at lokalområdet støtter op om lokale sportshold, og hvor vigtigt det er, at der er flere hold fra Sjælland - og Nordsjælland - i den bedste håndboldrække. 
 
- Jeg er selv fodboldspiller og ved hvor vigtigt det er at lokalområdet støtter op om lokale sportshold, fortæller Rasmus Steenberg Christiansen, som fra Island har købt aktier i NH.
Frameld dig dette nyhedsbrev