Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 89 - 21. juni 2021 
 
De unge spillere fra Team Helsinge Håndbold fik forstærkning af Mikkel Palmer, Matias Campbell og Anders Agger. (Foto: Jan F. Stephan).
Spillerne i succesrigt aktiefremstød
Aktiesalget har rundet 1,1 million kroner – og nogle af de seneste udspil kom fra spillertruppen:
 
Efter træningen i Helsinge Hallerne drog et par håndfulde spillere onsdag 9. juni en tur på Gågaden i Helsinge for at slå et slag for køb af folkeaktier. 
 
Dagen efter stillede en gruppe op og gæstetrænede hos Hillerød Håndboldklub i Royal Stage – og resultatet af disse to fremstød var salg af aktier for 6.000 kroner begge dage. 
 
Du kan stadig nå at købe en folkeaktie, hvor mindste køb er for 750 kroner.
 
Helsinge har talenter på vej
I forbindelse med aktiefremstødet i Helsinge deltog spillerne også i nogle hyggekampe udendørs, da Team Helsinge Håndbold var vært for kvalifikationskampene til DM i Street Handball.
 
20 ungdomshold stillede op i DM-dysten – de 18 fra Helsinge! Hjemmebanefordelen var så stor, at Helsinge vandt alle rækker og nu kan sende 4 hold – 2 U13 og 2 U15 – til DM-finalestævnet 14. august.
 
Så Team Helsinge Håndbold har talenter på vej!
 
Kim Hendry - Årets Netværker. (Foto: Erling Madsen).
Kim Hendry blev overrasket
Det store smil var fremme hos en noget overrasket Kim Hendry: I fredags 18. juni modtog han vandrepokalen Årets Netværker. 
 
Det gjorde han, da NH’s Erhvervsnetværk holdt sommerafslutning og i den forbindelse havde bedt medlemmerne udpege Årets Netværker – en pris, som pudsigt nok uddeles 2 gange om året! 
 
I begrundelsen fremhævede bestyrelsesmedlem Thomas Elong, at Kim Hendry fra Ove Jensen Biler er flittig deltager i netværksmøderne, han tager ofte gæster med og så er han en god ambassadør for NH’s Erhvervsnetværk, der betegnes som det stærkeste netværk i Nordsjælland. 
 
Hans Nielsen fra Holte Vinlager Hillerød sørgede for smagning af 6 hvidvine fra hele kloden, mens Brain Braun fra Chef-Mad til Døren leverede tapasanretningen.
 
Henrik Nielsen guidede NH's Erhvervsnetværk jorden rundt i en vinsmagning. (Foto: Erling Madsen).
Landsholdet i NH's fodspor
 
TV 2 Sporten sendte 2 damelandskampe i april fra Royal Stage - 12. juli sendes herrekampen Danmark-Sverige; en gentagelse af VM-finalen. (Foto: Erling Madsen).
De dobbelt VM-vindere – det danske herrelandshold i håndbold – gør som Nordsjælland Håndbold:  
 
I forbindelse med forberedelserne til sommerens OL i Japan rykker holdet 5. juli i træningslejr i Helsingør, og indtager 2 af NH’s 3 hjemmebaner! 
 
Træningen foregår nemlig i Helsingør Hallen og så bliver der en enkelt testkamp mandag 12. april kl. 20.15: Her får et andet OL-hold – Sverige – mulighed for revanche for nederlaget til Danmark i VM-finalen i januar i Egypten.  
 
Tester uden at afsløre for meget
- På tidspunktet for kampen har vi været samlet i en uge, og derfor er der helt sikkert nogle ting, vi gerne vil prøve af både angrebsmæssigt og defensivt. Vi skal selvfølgelig heller ikke vise for meget, da Sverige også er en kommende OL-modstander. Under alle omstændigheder glæder vi os over den her mulighed for en landskamp på hjemmebane, siger landstræner Nikolaj Jacobsen.
 
Corona-restriktionerne betyder, at der vil være et begrænset antal billetter til rådighed – og Dansk Håndbold Forbund kommer snarest med information om billetsalget.
 
Blåstempling af Royal Stage
For Royal Stage er det endnu en blåstempling: I april lagde arenaen gulv til to træningslandskampe, hvor det danske kvindelandshold mødte Spanien. Dengang var der stor ros for faciliteterne og afviklingen – og det er årsagen til, at DHF vender tilbage med en ny landskamp.
 
Kampen mod Sverige sendes direkte på TV 2. Og det skal da også nævnes, at de danske landshold, som har vundet VM de sidste 2 gange, hver gang har haft en håndfuld spillere med en fortid i Nordsjælland med.
Frameld dig dette nyhedsbrev