Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 88 - 10. juni 2021 
 
Jubil fredag 9. april i Skive: med sejren er NH tilbage i Ligaen - nu mødes de to hold i HTH Herreligaens første runde; formentlig fredag 3. september. (Foto: Erling Madsen).
Hvilken herlig ligastart med tilskuere!
Der er lagt op til en herlig start på HTH Herreligaen: Først og fremmest betyder nattens politiske forhandlinger, at ikke blot må vi spille for tilskuere – der er heller ikke et makismalt antal. 
 
Dernæst er der lagt op til et tre forrygende kampe på én uge:
 
Vi skal formentlig fredag 3. september hjemme møde Skive fH, som vi slog 9. april og dermed sikrede os tilbagvenden til Ligaen. 
 
Onsdag 8. september går turen til Skjern Håndbold, for så hjemme at få besøg af storholdet Aalborg Håndbold lørdag 11. september. 
 
Kampplan med forbehold
Kampplanen er netop lagt frem – men den skal tages med en hel del forbehold:
 
- De endelige datoer og tidspunkter skal først afklares mellem klubberne. Og så står der, at alle kampene spilles i Royal Stage Hillerød: Det bliver rettet, når vi får fordelt dem, da vi naturligvis også i næste sæson spiller i Helsingør, Helsinge og Hillerød, oplyser Frederik Steenfeldt fra NH’s sekretariat. 
 
Udover at klubberne skal være enige om dato og tid, så kan der også komme ønsker fra TV 2 Sporten om datoer og tidspunkter. Disse ønsker kan også komme løbene over sæsonen. 
 
Frederik Steenfeldt oplyser, at weekendrunder kan ligge på 4 forskellige dage (fredag-mandag) og hverdagsrunder kan ligge på 3 forskellige dage (tirsdag-torsdag). Dette puslespil skal derfor først lægges inden de endelige kamptidspunkter er klar.
 
Du kan læse den foreløbige plan hér (den opdateres løbende) – og så er det altid klogt at følge den ajourførte oversigt over NH’s kampe på vor hjemmeside. 
 
Josephine Staunsbjerg løb med 1. præmien: Et gavekort på 10.000 kroner til Restaurant Strejf i Helsingør. Charlotte Vejby og Bo Nielsen delte præmierne til nummer 2 og 3, så de fik begge et gavekort på 2.500 kroner til Restaurant Strejf og et gavekort på 1.500 kroner til Holte Vinlager Hillerød. (Foto: Jan F. Stephan).
TipsDystens præmier og Kilometerjagten uden kilometer og jagt
Aldrig i TipsDystens mangeårige historie har der været så tæt en dyst! Både gennem hele sæsonen og i den sidste runde.
 
Og selv om Josephine Staunsbjerg, JOST Communication, førte det meste af tiden, så blev hun åndet godt og grundigt i nakken af en håndfuld potentielle præmiekandidater.
 
Men hun sluttede med 219 point på 1. pladsen – med en føring på ét point efter de 13 runder!
 
Og 2. og 3. pladsen var så tæt, at to måtte dele pladserne – og dermed også dele de to præmier: Charlotte Vejby, CV Regnskab, og Bo Nielsen, Sydkystens EL, med 218. 
 
Kilometerjagt uden kilometer og jagt
I dette mærkværdige corona-år kunne de ikke få overrakt præmierne i forbindelse med en kamp. Og den traditionsrige Kilometerjagten, som plejer at give NH et overskud på +500.000 kroner, kunne heller ikke holdes. 
 
Men for ikke at snyde TipsDystens præmietagere og de mange, der havde meldt sig til Kilometerjagten, valgte NH at invitere dem, truppen og NH’s medarbejdere til middag og præmieoverrækkelse fulgt af Rasmus Bjergs John Mogensen-show i aftes i Royal Stage. 
 
Knud Sørensen, der bestyrer TipsDysten, lover, at den fortsætter til næste sæson i Ligaen, hvor det udvidede antal hold betyder, at tipperne skal gætte resultatet af én kamp mere: 14.  
 
- Og der er plads til, at flere kan melde sig som tippere! oplyser tipsmasteren.
Spillerne slår et slag for folkeaktien
 
Otte spillere slog et slag for folkeaktien i Gågaden i Helsinge i går - her Thomas Kjærgaard og Jeppe Cieslak. (Foto: Jan F. Stephan).
Spillertruppen gør en stor indsats for at slå et slag for salget af folkeaktier:
 
Senest var de i går onsdag en tur på Gågaden i Helsinge og foran Helsinge Hallerne og i dag torsdag klokken 17-19 kan du møde nogle af spillerne i Royal Stage og få en snak om hvorfor det er en god idé at støtte NH, som forener Nordsjælland.
 
Spillerne har også sammen med Helsingør Håndbold deltaget i et fremstød på Axeltorv for nylig, og de optræder i videoklip på NH’s Facebook-side. 
 
Målet er to millioner kroner inden udgangen af juni – og på nuværende tidspunkt er den første million rundet. 
 
Direktør H.P. Dueholm understreger, at økonomien er der styr på, når det gælder den daglige drift: Pengene skal øge NH’s egenkapital, da den er afgørende for, for mange penge, der må tegnes kontrakter for. Så ved at øge fra én million til tre millioner kroner bliver der er større råderum op til sæsonen 2022-23.
 
Du kan læse mere om folkeaktien hér, hvor du også kan hente en blanket til køb.
Frameld dig dette nyhedsbrev