Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 87 - 4. juni 2021 
 
NH jagter to millioner kroner - penge, som på længere sigt gør det muligt at bruge flere penge på spillere. (Foto: Erling Madsen).
Så er den første million rundet!
Starten er gået rigtig godt for Nordsjælland Håndbold, som i går rundede én million kroner i aktiesalg:
 
- Vi har udbudt for to millioner kroner aktier for at stå stærkere med hensyn til indkøb af spillere i fremtiden - og vi er fantastisk glade for, at vi nu har nået dette vigtige delmål, fortæller direktør H.P. Dueholm.
 
Aktierne udbydes under overskriften #NH4ALLE – Fællesskabet i Kongernes Nordsjælland:
 
- Hér er én af de få ting, vi kan være fælles om i Nordsjælland – og der er åbent for private og firmaer, som vil være med til at fastholde Nordsjælland Håndbold på håndboldens Danmarkskort, siger H.P. Dueholm.
 
Direktøren glæder sig over, at der udover Nordsjælland også er aktiekøbere i Jylland og i Island – og i alle aldre. Portionerne er tegnet for mindstebeløbet 750 kroner op til 100.000 kroner. Så begrebet »folkeaktier« er virkelig på sin plads.
 
Moderklubberne breder ejerskabet ud
- Nordsjælland Håndbold og de tre største aktionærer - moderklubberne Hillerød Håndboldklub, Helsingør Håndbold og Team Helsinge Håndbold - ønsker at brede ejerskabet ud til hele fællesskabet omkring Nordsjælland Håndbold, og derfor jagter vi nu den næste million! siger H.P. Dueholm.
 
Tegningen er foreløbig fastsat til at løbe til udgangen af juni. Hér kan du læse mere om, hvordan du bliver aktionær.
 
Jubel foran Helsinge Hallerne i april, da NH rykkede op i Ligaen - onsdag 9. juni kan du atter møde spillerne foran hallen. (Foto: Jan F. Stephan)
Ligaholdet på banen i næste uge: Kommer til Helsinge og Hillerød for at sælge aktier
Ligaholdet gør en indsats for at understøtte salget af aktier: Spillere og træner optræder på sociale medier med argumenter for at støtte, og de deltager også fysisk i fremstød i de tre moderklubbers kommuner:
 
For nylig var spillerne med til et arrangement på Axeltorv i Helsingør og på onsdag 9. juni klokken 16 kan du møde dem i gågaden i Helsinge og derefter foran Helsinge Hallerne, hvor de besøger Team Helsinge Håndbold i forbindelse med, at der klokken 17 spilles de indledende kampe til DM i street-håndbold. 
 
Torsdag 10. juni klokken 17.30 kan du møde nogle af spillerne hos Hillerød Håndboldklub i Royal Stage.
Stor opbakning fra samarbedspartnerne
 
Kasper Kisum har personlig kontrakt med Tømrer- og snedkermester Børge Nielsen, A/S - og direktør Peter Følbæk har netop forlænget Sølvpartneraftalen.
De store smil er fremme i salgsafdelingen hos Rikke Lago og Tomas Havris Lundgaard: Ustandelig må de skaffe nye forsyninger af kuglepenne til at skrive kontrakter under med!
 
Senest har bl.a. Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen A/S forlænget aftalen som Sølvpartner og som personlig sponsor for Kasper Kisum. Og direktør Peter Følbæk har flere gode grunde til at støtte med en pænt, sekscifret beløb om året:
 
- Når vi vælger at fortsætte som sølvpartner, og specifikt som spillerpartner for Kasper Kisum, er det fordi vi udmærket ved, at det kræver virkelig mange ressourcer at arbejde målrettet med talentudviklingen.
 
Peter Følbæk fremhæver også netop dén kendsgerning, at Nordsjælland Håndbold forener Nordsjælland:
 
- Som lokal virksomhed med medarbejdere og kunder fra hele Nordsjælland kommer det jo os alle til gode, når en klub som NH vælger at arbejde tæt sammen med de lokale moderklubber i Gribskov, Helsingør og Hillerød i forhold til ungdomsarbejdet - de udviser et enormt engagement, og det vil vi gerne støtte. 
Frameld dig dette nyhedsbrev