Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 85 - 5. maj 2021 
 
Sparekassedirektør Bruno Riis-Nielsen uddyber i videoen hvorfor Sparekassen Sjælland-Fyn udvider støtten til Nordsjælland Håndbold. (Video: Erling Madsen).
Fyrtårnet, vi godt kan prale af!
- Vi tror på håndbolden, vi tror på jeres projekt! lød det fra sparekassedirektør Bruno Riis-Nielsen, som også kaldte Nordsjælland Håndbold for et fyrtårn i Nordsjælland, der er værd at prale af.
 
Det gjorde han i eftermiddag onsdag 5. maj, hvor han i Royal Stage forlængede Guldpartneraftalen for yderligere 2 år plus købte aktier for 150.000 kroner. Han begrunder det bl.a. med, at Sparekassen Sjælland-Fyn med mange afdelinger i Nordsjælland, godt vil gå foran og være med til at skabe et solidt fundament for yderligere udvikling i Nordsjælland Håndbold.
 
Bruno Riis-Nielsen pegede også på, at Nordsjælland Håndbold er ene om at samle Nordsjælland og efter coronakrisen er der i høj grad brug for at samles om et fællesskab.
 
Fin start på aktiesalget
Nordsjælland Håndbold udbød 1. maj for 2 millioner kroner folkeaktier; folkeaktier, fordi der kan investeres for blot 750 kroner:
 
- Vi har nået 200.000 kroner på de 5 første dage. Så det er en rigtig god start, bemærkede bestyrelsesmedlem Thomas Birk - og til de 200.000 kroner lægges så de 150.000 kroner, så der nu er kommet 350.000 kroner ind. 
 
Sælges der for alle de 2 millioner kroner, vil NH's egenkapital runde 3 millioner kroner. Pengene går ikke til driften - den er der styr på i den kommende sæson. De skal bruges til at øge egenkapitalen - og hvorfor det er så vigtig?
 
- Egenkapitalen bestemmer, hvor mange penge vi må købe spillere for: For hver cirka 300.000 kroner må vi tegne kontrakter for én million kroner. Så det er med henblik på udviklingen efter næste sæson, fortalte direktør H.P. Dueholm.
 
Du kan læse mere om, hvordan du kan blive aktionær i Nordsjælland Håndbold på hjemmesiden.
 
Store smil: Bruno Riis-Nielsen, Sparekassen Sjælland-Fyn, og NH's formand Jørgen Simonsen skrev under på aftalen, som Royal Stages direktør Carsten Larsen, th., har været med til at koordinere. (Foto: Jan F. Stephan).
Stigende opbakning fra erhvervslivet
Der kommer heldigvis stadig nye partnere til den store kreds, som ser en værdi i at støtte Nordsjælland Håndbold.
 
Én af de nye partnere er det digitale bureau a-round, som ikke var i tvivl om værdien af et Erhvervspartnerskab:
 
- Vi er et lokalt bureau som betjener lokale virksomheder, fortæller partner Casper Birch Buchberg om firmaet, som startede med et kontor med udsigt til Kronborg i Helsingør og nu har udvidet med et kontor i Hillerød med udsigt til Frederiksborg Slot.
 
Casper Birch Buchberg deltog i NH's Erhvervsnetværks første fysiske møde i månedsvis i går tirsdag 4. maj, og han venter sig meget af netværket for a-round, som startede for 5 år siden og i dag har 15 medarbejdere og som hjælper virksomhed til at vækste ved hjælp af design, programmering, markedsføring og rådgivning.
 
Mange nye partnere
Men a-round er ikke eneste nye i partnerkredsen:
 
Andre nye er Lone Østermark Jørgensen fra Revisorlinien.dk med et Erhvervspartnerskab og Klaus Lebæk fra isoleringsproducenten Austrotherm, som supplerer et Bronzepartnerskab med en gulvreklame. VVS-firmaet Allan Kristensen har desuden valgt at forlænge sit Sølvpartnerskab. 
 
Ivan Hansen fra House of Finn Juhl er blevet spillerpartner for Jesper Dahl, mens Austrotherm er personlig partner for cheftræner Simon Dahl og assistenttræner Laurids Søgaard.
 
Er du interesseret i at høre om mulighederne for partnerskab? Som skriv til Rikke Lago. Læs mere om NH's Erhvervsnetværk - Nordsjællands stærkeste - hér.
 
NH's Erhvervsnetværk - første fysiske møde i lang tid: Casper Buchberg, a-round, i snak med sportschef Jørn Blom Hansen i efterfølgende gruppedebat. Th. Martin Christiansen, CE Service. (Foto: Erling Madsen).
Frameld dig dette nyhedsbrev