Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 84 - 28. april 2021 
 
En glad formand Jørgen Simonsen får skænket op af Matias Campbell. Første mål var oprykning til Ligaen. Næste mål er en styrket økonomi.  (Foto: Jan F. Stephan).
Folkeaktier skal give økonomiske muskler og folkefest, samt samle Nordsjælland
- Nu har spillerne sikret Nordsjælland Håndbold oprykning til Ligaen – nu skal vi have styrket de økonomiske muskler, så vi kan løfte Nordsjælland Håndbold til nye højder og skabe folkefest i hallerne. Det forener Nordsjælland, samtidig med at vi styrker vores fokus på udvikling; både af talenter og i alle andre sammenhænge.
 
Sådan siger Jørgen Simonsen, der er formand for Nordsjælland Håndbold, som derfor i perioden 1. maj-30. juni udbyder aktier for to millioner kroner.
 
Bestyrelsen lægger ikke skjul på, at målet bl.a. er en plads i Top-8 inden for de kommende tre år, og formanden understreger, at driften er der god styr på, så pengene skal styrke egenkapitalen, så udviklingen kan fortsætte og udbygges.
 
- Nordsjælland Håndbold er det eneste fælles brand i Nordsjælland og vi lancerer aktieudvidelsen under sloganet »#NH4Alle - Fællesskabet i Nordsjælland«. Og der er virkelig tale om en folkeaktie: Da den mindste investering er 750 kroner, mener vi, at rigtig mange kan være med, bemærker Jørgen Simonsen.
 
Både private og firmaer kan købe aktier – og formanden peger på, at firmaer også kan bruge dem som medarbejdergaver.
 
Folkefest og talentudvikling
Nordsjælland Håndbold består af Ligaholdet og et U17- og et U19-hold af talenter, som overbygning på de tre moderklubber Helsingør Håndbold, Hillerød Håndboldklub og Team Helsinge Håndbold.
 
Flere end 100 partnere støtter allerede NH, og de er med i nok Nordsjællands stærkeste og mest alsidige erhvervsnetværk.
 
Intentionen er også at skabe folkefest med flere end 2.000 tilskuere til hjemmekampene og et attraktivt udviklingsmiljø for unge spillere, som derfor ikke behøver rejse til andre dele af landet for at forene håndbold med uddannelse.
 
Nordsjælland Håndbold vil være kendt for sine klare værdier: talent, udvikling, fællesskab og oplevelser med fight og kvalitet.
 
 - Nordsjælland Håndbold skal være noget, alle i Nordsjælland kan være stolte af. Og selv om det er topprofessionel organisation, så er der også plads til smil og hygge, understreger formanden. Du kan læse mere om, hvordan du kan blive aktionær i Nordsjælland Håndbold på hjemmesiden.
NH-talent tilknytter fysisk træner
Nordsjælland Håndbold styrker talentarbejdet: Tobias Buk Jørgensen er blevet tilknyttet U17- og U19-holdet som fysisk træner.

For NH er det en ny stilling, men for Tobias Buk Jørgensen, der er humanfysiolog (cand.scient.idræt), er det ikke en ny rolle:
 
Han arbejder med test og træning på en klinik på Østerbro, mens han bl.a. tidligere har været tilknyttet B93's fodboldakademi, Rødovre Håndbold, U16-landsholdsholdet i basket og i indeværende sæson Lyngby HK's 1. division damer – alle steder som fysisk træner.  
 
- I Tobias får vi en rigtig dygtig fysisk træner, der kommer til at bidrage med både stor faglighed og passion. Den fysiske træning har kæmpe betydning for hvorvidt vores unge spillere kan lykkedes med at klare den til det næste niveau – derfor er det også helt naturligt, at vi opjusterer på den front, siger talentchef Laurids Søgaard.

Han føjer til, at NH rigtig gerne være en »rugekasse« for unge, dygtige og passionerede mennesker:

- Det gælder såvel spillere som trænere. Tobias passer perfekt ind i den strategi, siger Laurids Søgaard.
 
Tobias Buk Jørgensen - ny i ny stilling som fysisk træner for NH-talent. (Foto: Erling Madsen).
Frameld dig dette nyhedsbrev