Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 83 - 22. april 2021 
 
Dette foto kan vi ikke få nok af! Og fredag skal NH sikre sig en plads i 1/8-pokalfinalen. (Foto. Jan F. Stephan).
Følg fredagens pokalkamp i livestreaming
I morgen fredag 23. juli klokken 18 spiller NH sæsonens sidste kamp: I Ølstykkehallen gælder det pokalkampen mod HØJ Elite.
 
De to næsten-naboer har jo mødtes i 1. division - og kampen fredag er vigtig, idet vinderen går direkte til 1/8-finalerne i  Santander Cup - og den runde skal spilles ultimo august som optakt til den nye sæson i Ligaen.
 
Linket til livestreamingen hér.
 
Nordsjælland Håndbold lader 3 U19-spillere dele to fløjpladser på ligaholdet; Rasmus Madsbøll, Andreas Dysseholm og Malthe Vibe. (Foto: Erling Madsen).
3 U19-spillere får unik chance på Ligaholdet
Med Benjamin Jørgensens og Tobias Rasmussens afgang manglede Nordsjælland Håndbold 2 fløjspillere – og erstatningen er hentet i NH-talent:
 
- Vi lader de tre U19-spillere Andreas Dysseholm, Rasmus Madsbøll og Malthe Vibe prøve kræfter med ligahåndbolden, mens de i forskellige grad stadig skal have en stor del af deres hverdag i NH-talent-regi, fortæller NH’s talentchef Laurids Søgaard, som næste sæson også vil være assistenttræner for ligaholdet.
 
Det handler om dels at give talenter en mulighed for at prøve kræfter og suge til sig, dels om at Nordsjælland Håndbold mener talentsatsningen alvorligt. Den startede i denne sæson med et U17-hold og i næste sæson udvides med et U19-hold.
 
Cheftræner Simon Dahl fortæller, at Vibe og Madsbølls skal »deles« om at supplere Jeppe Cieslak både i træning og kamp. Her er det en vigtig prioritet, at de skal have luft til at afslutte deres gymnasiale uddannelse, hvor de begge er på tredje år. Dysseholm indgår mere eller mindre på fuld tid, men med mulighed for at få flere kampminutter i benene med U19-holdet.  
 
Bare om at gribe chancen!
Og de 3 U19-spillere er godt klar over, at de har fået en unik chance for at blive dygtigere:
 
- Bare det at være med på bænken! Det er en stor chance, så det er bare med at gribe den! lyder det begejstret fra Malte Vibe.
 
At vejen fra NH-talent til Ligaen er kort, skal også være med til at inspirere de øvrige spillere, ligesom dét, de 3 lærer af ligatræningen skal være med til at løfte dem og deres kammerater.
 
- Da Corona-situationen tillod det var vi godt i gang med at udfordre vores unge drenge igennem træning med seniorholdet - det ser vi frem til at kunne genoptage - til glæde for både ungdom og senior, uddyber NH’s talentchef Laurids Søgaard.
 
Således bliver de 3 unge fløje ikke alene til ligaholdets træninger – og hvem ved? Måske får flere chancen i kamptrøjen.  
 
Efter NH i sidste uge meldte ud (rul ned på siden til pressemeddelelsen), at Benjamin Jørgensen stopper er det blevet offentliggjort, at han har skrevet kontrakt med Team Sydhavsøerne. 
Blomsterformanden i fuldt flor
Det druknede næsten i al oprykningsbegejstringen med sprøjtende boblevand og grøn konfetti - men der var faktisk 3 spillere, som fik blomster med hjem i lørdags efter kampen mod HEI Skæring.
 
Blomsterforretningen Viggo Jørgensen sluttede sæsonen i 1. division af med 3 buketter: Marcus Holmén blev Man of the Match - og dermed sluttede han sine 2 år i Danmark med manér - mens Tobias Jørgensen spillede NH-kamp nummer 75, og Mikkel Plamer rundede kamp nummer 50. Og NH's formand Jørgensen Simonsen sørgede for overrækkelserne.
 
 
Formand Jørgen Simonsen havde travlt med buketterne til Mikkel Palmer, Marcus Holmén og Tobias Jørgensen. (Foto: Jan F. Stephan).
Frameld dig dette nyhedsbrev