Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 78 - 26. marts 2021 
Se kampprogram hér
 
Andreas Nielsen i sidste opgør mod Grindsted GIF Håndbold i Royal Stage 8. december, hvor han scorede tre mål - nu er han ude resten af sæsonen efter en knæoperation. (Foto: Jan F. Stephan).
3 steder du kan følge lørdagens udekamp mod Grindsted
I morgen lørdag 27. marts klokken 17 fløjtes udekampen mod Grindsted GIG Håndbold i gang i Lyng-Hallen i Grindsted.
 
Og der er tre måneder, du kan følge med: Formanden for Grindsted GIF Håndbold, Emil Lisberg Larsen, oplyser, at kampen livestreames på YouTube og der kommer et link på klubbens Facebook-side.
 
Radiostationen Mix FM dækker også kampen live i forbindelse med et musikprogram med Nicolaj Bang som vært – undervejs vil han stille om til Frederik Steenfeldt, som vil holde dig ajour med udviklingen. 
 
Kampens fakta kan du også følge live på tophaandbold.dk under Livescore
 
Andreas Nielsen er ude
Anfører Andreas Nielsen har på billedet herover sat Grindsted af ved det sidste møde 8. december i Royal Stage. En kamp, NH vandt med 30-24, og hvor anføreren scorede tre mål.
 
Det var en kamp, hvor Grindsted scorede det første mål – men fornøjelsen af at føre varede blot 12 sekunder, så overtog NH resten af kampen!
 
Andreas Nielsen – som næste sæson skifter til Thy-Mors Håndbold – misser sæsonens sidste håndboldkampe, idet han er blevet opereret i knæet. Han er i gang med genoptræningen, og optrådte ved seneste hjemmekamp 20. marts mod TM Tønder Håndbold i en ny rolle som statistikfører.
 
Tobias Rasmussen møder sin nye klub
For venstrefløj Tobias Rasmussen blive det et møde med klubben, han skal spille for i næste sæson:
 
- Jeg har valgt Grindsted, da jeg har fået en god mulighed for at kombinere studie med håndbold på et højt niveau, har han fortalt til JydskeVestkysten.
 
Da Tobias Rasmussen - som har en fortid i moderklubben Helsingør Håndbold - spillede ungdomshåndbold i Skjern, trænede han en periode med i Grindsted, som i et par år har forsøgt at få ham med i truppen. 
 
Benjamin Hasenschwandter under træningen tirsdag eftermiddag på Hillerød Stadion: - Jeg glæder mig til at skulle spille håndbold igen ... (Foto: Erling Madsen).
NH-talent holder dampen oppe trods coronamodstand
Det er nogle ukuelige unge mennesker, der udgør NH-talents U17-hold: 
 
- Selv i en coronatid, hvor vi ikke har kunnet træne sammen, har de vist vilje til at udvikle sig, lyder rosen fra talentchef Laurids Søgaard.
 
Talentchefen: Flot indsats giver gevinst
Spillerne har fået individuelle træningsprogrammer, som de har fulgt, og der har også været mulighed for at bruge de udendørs træningsredskaber ved Royal Stage. Nu er det igen muligt at samles; men det er unægteligt under specielle forhold:
 
Tirsdag eftermiddag mødtes truppen således på Hillerød Stadion, hvor der blev løbetrænet på atletikbanen og de medbragte håndboldmål og en skumbold gav en lille illusion om håndbold.
 
Sæsonen har også været afbrudt flere gange - og det er ekstra ærgerligt, fordi holdet i den første sæson formåede at spille sig i Ligaen - men de afsluttende kampe er nu aflyst. Alligevel har truppen holdt dampen oppe:
 
- Det er drengenes indsats der gør, at det er lykkedes dem at flytte sig, siger Laurids Søgaard, som derfor ser med store forventninger på den kommende sæson, hvor NH-talent både stiller med et U17- og et U19-hold.
 
Håndboldsulten!
Én af spillerne er Benjamin Hasenschwandter, som startede i Fredensborg, men kom til NH-talent fra én af moderklubberne, nemlig Team Helsinge Håndbold.
 
Og han er meget glad for at være med, fordi han synes det høje niveau virkelig har udviklet ham - selv om han synes det er irriterende, at turneringen blev afbrudt netop som holdet havde spillet sig i Ligaen.
 
På spørgsmålet om han ikke er håndboldsulten nu, lyder svaret fluks:
 
- Ja, meget! Det er selvfølgelig sjovt at være tilbage, hvor vi kan løbetræne lidt sammen med hinanden, og være sammen og spille lidt skumbold. Jo, jeg glæder mig at skulle spille håndbold igen ...
 
På NH's Facebook-side kan du på mandag 29. marts se et videointerview med Benjamin Hasenschwandter.
Frameld dig dette nyhedsbrev