Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 74 - 23. februar 2021 
Se kampprogram hér
 
Kasper Kisum scorer i lørdags mod Elitesport Vendsyssel. (Foto: Jan F. Stephan).
Kasper Kisum takker nej til 2 Ligatilbud
Det ligger i Nordsjælland Håndbolds DNA at udvikle spillere – med risiko for at andre klubber »hugger« dem.
 
Derfor er det også en ros, at to ligaklubber har lagt billet ind på Kasper Kisum – men ekstra positivt, at han har sagt nej tak og valgt at blive i Nordsjælland Håndbold:
 
- Dag for dag kan man mærke, der sker en udvikling på holdet. Og vi har stort det den samme trup i 3 sæsoner, når vi når til næste sæson og forhåbentlig spiller i Ligaen igen, siger han.
 
Kasper Kisum føjer til, at der også er kommet meget mere styr på forsvar og sammenspil i år.
 
28-årige Kasper Kisum er i gang med sin tredje sæson i NH, hvor han sidste sæson var topscorer, og han begrunder tilvalget af NH med, at hans personlige målsætning og klubbens sportslige ambitioner passer fint sammen. Holdet mener han også er en i en god udvikling:
 
- Der er en god stemning. Og det har hidtil været en god sæson, så vi gerne skulle rykke op i Ligaen med en god portion selvtillid. 
 
Se og hør interviewet med ham på NH's Facebook-side.
 
Rikke Lago, Thomas Elong og Thomas Birk er klar til at levere Kampposen til de næste 3 hjemmekampe.
Bilka sikrer Kampposen de næste 3 hjemmekampe
Nordsjælland Håndbolds +100 samarbejdspartnere kan glæde sig: Det var nemlig en stor succes med det mexikanske madtema i forbindelse med hjemmekampen i lørdag mod Elitesport Vendsyssel:
 
- Vi har lavet en aftale med Bilka i Hillerød, som også sponserer forplejningen til de næste 3 hjemmekampe. Det betyder, at vore trofaste samarbejdspartnere kan veksle dét antal billetter, de normalt har til hjemmekampene, til samme antal eksemplarer af Kampposen, fortæller bestyrelsesmedlem Thomas Elong.
 
Kampposens indhold passer til kamptidspunktet og der vil hver gang være et tema. Da næste kamp er en eftermiddagskamp, så kan vi godt afsløre at vi bevæger os i retning af kaffe og kage. Der sendes tilmeldingsmail til alle samarbejdspartnere.
 
De 3 resterende hjemmekampe med Kampposen - som bringes ud - er:
  • Lørdag 20. marts kl. 15 TM Tønder Håndbold, Helsingørhallen.
  • Fredag 2. april kl. 19 Team Sydhavsøerne, Helsinge-hallen.
  • Lørdag 17. april kl. 16 HEI Håndbold, Royal Stage. Dét er samtidig sæsonens sidste kamp.
Livestreaming, hvis det er muligt
I morgen ventes statsministeren at fortælle, hvad der gælder af restriktioner efter de nuværende udløber 28. februar. 
 
Hvis der stadig ikke må spilles med tilskuere, forventer vi, at TV 2 forlænger tilladelsen til at streame fra hjemmekampe, således som NH har gjort det de sidste 2 kampe.
 
Som i lørdags bliver det med lyd og vi arbejder også med et par andre forbedringer. Og mon ikke det igen bliver med en tipskonkurrence?
 
Følg med på NH's Facebookside, hvor vi fortæller om eventuel streaming og konkurrence. Og på Facebook og NH's hjemmeside vil vi i givet fald op til kampstart bringe et link til livestreamingen.
 
Varehuschef Steen Olsen, Bilka i Hillerød, og Rikke Lago fra Nordsjælland Håndbold - samarbejdet fortsætter i de resterende hjemmekampe med et nyt tema for indholdet hver gang.
Frameld dig dette nyhedsbrev