Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 73 - 16. februar 2021 
Se kampprogram hér
 
Carl-Emil Haunstrup savner kontakten til fans og samarbejdspartnere: - Nu glæder jeg mig til at coronaen er forbi, så vi kan få en fyldt hal og at 3. halvleg vender tilbage, så vi kan stå og snakke. Læs interviewet med ham i Kampavisen 20. februar. Sendes til samarbejdspartnere og findes på NH's hjemmeside, når vi nærmer os kampen. (Foto: Jan F. Stephan).
Følg lørdagens kamp på TV med mexikansk mad på bordet
Der er ingen tvivl om, at spillerne savner publikum til kampene og kontakten med fans og samarbejdspartnere. Læs bare hvad Carl-Emil Haunstrup siger i Kampavisen for lørdagens kamp:
 
- Nu glæder jeg mig til at coronaen er forbi, så vi kan få en fyldt hal og at 3. halvleg vender tilbage, så vi kan stå og snakke.
 
Kampen mod Elitesport Vendsyssel starter kl. 17.40 lørdag 20. februar - og på Nordsjælland Håndbolds hjemmeside og Facebookside vil du op til kampstart få et link, så du kan følge kampen live fra Royal Stage.
 
I sidste nummer af nyhedsbrevet fortalte vi om, hvordan du kan bruge ChromeCast til at få livestreamingen op på dit TV.
 
Middagsmad til partnerne
Nordsjælland Håndbold har flere end 100 partnere, som i den grad har støttet under de mærkelige corona-vilkår. Og nu får de en mulighed for at gøre det endnu sjovere at følge kampen på TV:
 
- Vi vil gerne give vores partnere en ekstra oplevelse: derfor veksles de pladser, de normalt ville have i hallen, til Kampposen: Det er forplejning tilpasset kamptidspunktet. Da det dennegang er en aftenkamp, indeholder Kampposen aftensmad sponseret af Bilka, fortæller bestyrelsesmedlem Thomas Elong.
 
Temaet er mexicansk mad: - Det eneste du selv skal gøre, er, at købe det kød og de grøntsager, som du ønsker til din aften. Vi søger for alt andet, herunder drikkevarer, krydderier, tacoskaller og lidt guf til barnlige sjæle, siger Thomas Elong.
 
Partnere, som ønsker at få Kampposen - der leveres på en adresse - skal tilmelde sig hér. Sidste frist er i morgen onsdag 17. februar kl. 12.
 
Simon Dahl - tre sæsoner mere som cheftræner. (Foto: Jan F. Stephan).
Stor interesse for at spille for Nordsjælland Håndbold
Sportschef Jørn Blom Hansen har travlt med at skrive autografer - vel at mærke de autografer, som står på kontrakter.
 
Dels har han tegnet kontrakter med de nye spillere Hakan Sahin, Andreas Magaard og Jimmi Andersen, dels har han forlænget kontrakterne med Nicolas Lundbye Kristiansen og Frederik Andersson med henholdsvis ét og 2 år.
 
Og derudover har han ansat 2 U17-trænere i NH-talent - Mikkel Møldrup og Tobias Aaagard - samt udvidet talentchef Laurids Søgaards kontrakt til også at omfatte jobbet som assistenttræner for Simon Dahl.
 
Og senest - hvor blækket knapt nok er blevet tørt - har han forlænget kontrakten med chefttræner Simon Dahl med 2 år, så han fortsætter som cheftræner de næste 3 sæsoner, hvor han vil danne trænerduo med Laurids Søgaard.
 
Meget tilfreds sportschef
Nordsjælland Håndbold har været glad for Simon Dahl, der efter 4 sæsoner som assistenttræner for Ian Marko Fog nu er i gang med 2. sæson som cheftræner:
 
- Simon Dahls to år som cheftræner har budt på mange anderledes udfordringer, hvor Covid-19 nok har været den største. Det har betydet konstante ændringer i træningsplaner og kampprogram. Alt er blevet løst med en lille jysk smil på læben, lyder anerkendelsen fra sportschef Jørn Blom Hansen.
 
Han fremhæver, at det handler om at få NH tilbage i Ligaen og samtidig også udvikle Nordsjælland Håndbold til at blive et fast Ligahold.
 
Meget tilfreds cheftræner
Simon Dahl er også glad for at være i klubben:
 
- Jeg er glad og stolt over, at vi skal fortsætte den tur, vi er på lige nu, sammen. Jeg synes fortsat der er masser af potentiale i klubben, vi har et spændende hold og vi er klar til at jagte næste niveau på så mange områder, som jeg rigtig gerne vil give mit bidrag til.
 
Nicolas Lundbye Kristiansen og Frederik Andersson - har også forlænget. (Foto: Jan F. Stephan).
 
 
Sportschef Jørn Blom Hansen har skrevet mange autografer på det seneste. Hold øje med om han igen tager pennen op af lommen! (Foto: Jan F. Stephan).
Frameld dig dette nyhedsbrev