Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 72 - 12. februar 2021 
Se kampprogram hér
 
Klaus Ellegaard, CE Service - Nordsjælland Håndbold passer fint med de kommuner, CE Service arbejder i. (Foto: Erling Madsen)
2 nye sponsorer støtter Nordsjælland Håndbold
 
Salgschef Tomas Havris Lundgaard - glæder sig over oprustningen med Rikke Lago som sælger. (Foto: Erling Madsen).
I en tid, hvor store dele af Danmark er lukket ned eller arbejder for nedsat kraft, er det en fornøjelse, at kunne fortælle om to nye sponsorer i Nordsjælland Håndbold: 
 
CE Service er ny erhvervspartner og Dansk Arbejdsskade Agentur er blevet personlig sponsor for målmand Frederik Andersson. Dét sidste fortalte vi om i de seneste udgave af Kampavisen på side 5. 
 
Passer godt ind i firmaets planer
CE Service fra Hillerød arbejder med erhvervsrengøring, vinduespolering, håndværkerrengøring, ejendomsservice m.m.: 
 
- Vi er blevet sponsor, fordi vi er et lokalforankret firma, som meget gerne vil støtte lokale tiltag som Nordsjælland Håndbold, fortæller driftschef Klaus Ellegaard. 
 
Firmaet har mange kunder i Hillerød og Gribskov kommuner og vil gerne have flere kunder i Helsingør og resten af Nordsjælland: 
 
- Hér passer Nordsjælland Håndbold godt ind, og vi kender i forvejen en del af de firmaer, der er sponsorer, bemærker Klaus Ellegaard. 
 
Sætter skub i sponsorarbejdet
Salgschef Tomas Havris Lundgaard glæder sig også over de to nye sponsorer og han kan konstatere, at selv om NH sidste år – samtidig med at mange sponsoraftaler udløb – rykkede ned, så betød det ikke en flugt.  
 
Men corona gjorde, at nogle få firmaer har valgt at stå over, men andre kom til så tallet fortsat er lige over 100. Antallet er derfor uændret, men omsætningen faldet lidt. Tomas Havris Lundgaard håber også, at NH rykker op i Ligaen og for at opruste er Rikke Lago, som nævnt i forrige nyhedsbrev, ansat som sælger:
 
- Vi er i dialog med de sponsorer, som stoppede, og der er også sået en del frø det seneste år – og derfor glæder det mig, at Rikke med det store lokalkendskab er blevet ansat til at sætte skub i salget.
 
Simon Bech Pihl er klar til at livestreame næste hjemmekamp lørdag 20. februar. (Foto: Erling Madsen).
Ja, du kan godt se hjemmekampen via ChromeCast
Næste hjemmekamp mod Elitesport Vendsyssel kan du også følge hjemme fra sofaen, da NH livestreamer den. 
 
På NH’s Facebookside og på NH’s hjemmeside lægger vi et link ud op til kampstart.
 
Vi har fået spørgsmålet om det er muligt at bruge ChromeCast, så streamingen via Vimeo kan kastes fra en smartphone eller tablet op på en TV-skærm. Svaret er ja.
 
Hvis du ejer en ChromeCast-enhed (i et TV, på en tablet eller via en dongle) eller et AppleTV til dit fjernsyn, og vil bruge den til at vise kampen, så skal du downloade Vimeo app'en på din telefon.
 
Når du åbner linket til kampen, vil det automatisk åbne i din Vimeo-app. Til iPhone og til Android.
 
Af rettighedsgrunde må vi ikke spille musik i hallen og streame uden aftaler og betaling. Vi arbejder imidlertid på en løsning, så vi håber at kunne sende den næste hjemmekamp med lyd fra Royal Stage. Også selv om vi mangler tilskuerne! 
Sådan sikrer du nyhedsbrevet ikke bliver spam
Vi har på det seneste fået flere meldinger om modtagere, der finder nyhedsbrevet i deres spamfilter.
 
Det hænger sammen med, at udbyderne af mailsystemer og mailhosting siden marts, hvor mange begyndte at arbejde hjemmefra, har skruet op for sikkerhedsniveauet i flere omgange. 
 
Nordsjælland Håndbold har lavet de indstillinger, som bør sikre, at nyhedsbrevene ikke opfattes som masseudsendelser af spam. 
 
Det klogeste du kan gøre, er at sætte nyhedsbrevets afsender som sikker afsender. Det skal gøres forskellige steder afhængig af hvilket mailsystem du bruger: Enten i mailopsætningen eller i serveres kontrolpanel. 
 
Det vil typisk ikke være nok at flytte nyhedsbrevet fra dit spamfilter til din indboks.
Frameld dig dette nyhedsbrev