Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 70 - 3. februar 2021 
Se kampprogram hér
 
Simon Bech Pihl og Nicklas Christoffersen - klar med streaming på søndag. (Foto: Erling Madsen).
Søndagens kamp streames
Aftenens hjemmekamp mod Otterup HK må du følge på tophaandbold.dk, når den starter kl. 20. Men på søndag 7. februar vil Nordsjælland Håndbold streame kampen mod SUS Nyborg takket være kampsponsoren Sparekassen-Fyn:
 
- Kort før kampstart kl. 16 lægger vi et link op på Nordsjælland Håndbolds Facebook-side og hjemmeside, fortæller Simon Bech Pihl, som sammen med Nicklas Christoffersen står for NH's SoMe-aktiviteter.
 
TV 2 har rettighederne til kampene, men har på grund af coronarestriktionerne åbnet for at klubberne må streame hjemmekampe, så længe de ikke ligger over for Ligakampe på TV 2. Og det er netop årsagen til, at aftenens kamp mod Otterup HK ikke må streames.
 
Kampstart flyttet så vi kan streame
Tilladelsen gælder til og med 28. februar - og det betyder, at vi også streamer hjemmekampen lørdag 20. februar mod Elitesport Vendsyssel. Hér har NH fået flyttet kampstart til kl. 17.40, så den styrer fri af TV 2's sendinger.
 
Kampen på søndag 7. februar vil du også få ord på, idet reporter Henrik Bauch vekslende med musik vil kommentere kampen på Mix FM
 
Masser af muligheder for at følge med
Og har du ikke mulighed for at følge NH's hjemmekampe, mens de spilles, så vil du altid dagen efter på NH's hjemmeside kunne læse Kirsten Hebos kampreferater - de ligger også i arkivet på hjemmesiden, hvis du vil tilbage og se, hvordan det sidst gik mod en kommende modstander.
 
SoMe-drengene Simon Bech Pihl og Nicklas Christoffersen sørger også fast for, at en af spillerne på Instagram lægger op til den næste kamp. Og på Facebook - og i dette nyhedsbrev - kan du følge nyhederne fra NH. Og vi kan godt love flere nyheder i denne uge!
 
Så der er masser af muligheder for at følge holdet hjemme fra sofaen. Men vi kan godt afsløre, at spillerne i dén grad glæder sig til at have publikum tilbage i hallen!
Frameld dig dette nyhedsbrev