Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 68 - 21. januar 2021 
Se kampprogram hér
Spiller testet positiv: 2 kampe aflyses
- Vi var lige rullet ind på p-pladsen ved Dalum-Hallen, da én af spillerne fik besked om, at han var testet positiv.
 
Sådan fortalte sportschef Jørn Blom Hansen i aftes, onsdag 20. januar – så selv om holdet lige havde parkeret bussen, måtte det blive siddende i den. Der blev ringet ind i hallen og HC Odense sendte en kasse øl og en kasse vand ud til hjemturen, som startede umiddelbart efter.
 
En hjemtur, som også gav problemer, fordi køre- og hviletidsbestemmelserne gjorde, at chaufføren måtte tage et 3 timers stop undervejs.
 
2 kampe udsættes
- Alle i bussen skal testes søndag og tirsdag. Og hvis begge test er negativ, kan der trænes igen fra på onsdag, siger sportschefen, som fortæller, at der i alt var 26 personer i bussen og de er alle nu i selvisolation.
 
Det betyder, at onsdagens kamp mod HC Odense og kampen på lørdag 23. januar mod Elitesport Vendsyssel i Royal Stage i Hillerød er aflyst. Om alt går vel kan kampen lørdag 30. januar ude mod HC Midtjylland i Herning spilles.
 
Vanskeligt puslespil
Lige nu er et større puslespil i gang mellem de involverede klubber: Nordsjælland Håndbold havde et stramt program med 5 kampe på 17 dage fra 20. januar til 7. februar.
 
Så ud over at kalenderen er booket op, er der yderligere 2 udfordringer: Dels er mange spillere i 1. division amatører og på grund af deres arbejde kan de ikke spille på hverdage - og for Elitesport Vendsyssel kommer oven i, at den lange afstand også er med til at umuliggøre hverdagskampe - og alle weekender frem til 5. marts er optaget af kampe.
 
Christoffer Madsen og Laurids Søgaard, bagest th. - de står for U19-holdet næste sæson. (Foto: Jan F. Stephan).
Talentudviklingen i fremdrift
- Vi har en klar ambition om at have en trænergruppe, hvor sparring og stor velvilje til at udvikle både spillere og sig selv kommer til at have en stor plads.  
 
Sådan siger talentchef Laurids Søgaard i forbindelse med at NH-talent opruster på trænerfronten, når der fra næste sæson suppleres med et U19-hold. 
 
Dette hold vil have Laurids Søgaard og Christoffer Madsen som trænere og dermed fortsætter de samarbejdet fra denne sæsons U17-hold.
 
Mikkel Møldrup og Tobias Aagaard får ansvaret for U17-holdet næste sæson.
Her forventes det bl.a. at Christoffer Madsen træder endnu mere i karakter og bidrager med sine mange fine kompetencer.  
 
2 nye overtager U17-holdet
Og så ansættes 2 nye trænere til U17-holdet: Tobias Aagaard (23) og Mikkel Møldrup (24).
 
Tobias har mange års trænererfaring fra FIF og HIK. Her har han trænet drengehold fra U13 til U17; de seneste år har han koncentreret sig om årgangene 03-05.  
 
Mikkel Møldrup var en af de dygtigste stregspillere i sin årgang hos GOG, men desværre satte en del skader som U18-spiller og ung-senior en stopper fra hans aktive karriere. Han har taget DHF's divisionstræneruddannelse på Oure Højskole og havde et år som assistenttræner for GOG’s U16-drenge med bl.a. Jeppe Cieslak, som spiller sin første sæson i NH. 
 
- Vi synes, at vi er lykkedes med at finde en rigtig spændende trænergruppe, hvor vi rigtig gerne vil arbejde på tværs og skabe nogle fede synergier hele vejen fra herrerne og ned til U17 – ja, faktisk hele vejen ned til moderklubberne, lyder det fra Laurids Søgaard.  
Frameld dig dette nyhedsbrev