Se dette nyhedsbrev i en browser
Kære læser,
 
Velkommen til nyhedsbrevet fra Nordsjælland Håndbold: Her får du med jævne mellemrum nyheder og baggrund om holdet - vi anbefaler også, at du holder dig orienteret via hjemmesiden.
Nr. 67 - 15. januar 2021 
Næste hjemmekamp: Lørdag 23. januar kl. 16 mod Elitesport Vendsyssel i Royal Stage. Se kampprogram hér
Følg NH-Elitesport Vendsyssel fra sofaen
 
Når Nordsjælland Håndbold i næste hjemmekamp møder Elitesport Vendsyssel lørdag 23. januar kl. 16, så kan du følge kampen hjemmefra:
 
- Der er på grund af coronarestriktionernes forlængelse åbnet for, at klubberne må livestreame hjemmekampe til og med 7. februar, hvor restriktionerne udløber, fortæller pressechef Erling Madsen.
 
Nyhedsbrevet har tidligere fortalt, at TV 2 har rettighederne til 1. division, men ikke sender fra kampene. Men nu har TV 2 Sport åbnet for en kortvarig mulighed, som NH vil teste. En forudsætning for at et hjemmehold må livestreame er, at der ikke samtidig sendes en ligakamp på TV 2.
 
- Vi er lige ved at få de tekniske detaljer på plads og vil i næste uge informere nærmere om, hvor du kan følge kampen, siger Erling Madsen.
 
Inden for den tilladte periode har NH yderligere 2 hjemmekampe i Royal Stage: onsdag 3. februar kl. 20 mod Otterup HK og søndag 7. februar kl. 16 mod SUS Nyborg. Den første kamp kolliderer med liga-TV, men vi håber at kunne livestreame kampen 7. februar.
Endnu en stregspiller skifter til Nordsjælland Håndbold
Endnu en stregspiller skifter til Nordsjælland Håndbold i næste sæson:
 
22-årige Andreas Magaard kommer fra ligaholdet TMS Ringsted, hvor han har spillet de seneste tre sæsoner efter en håndboldopdragelse i GOG, hvor han spillede indtil han var 2. års senior.
 
Andreas Magaard læser HA Projektledelse på CBS på Frederiksberg, hvor han bor. Håndbold har han stor fokus på, og han vil gerne se, hvor langt han kan nå. Dét er også forklaringen på skiftet:
 
- Jeg tror Nordsjælland Håndbold kan være med til at hjælpe mig mod dette mål. Nordsjælland har et fedt set-up, med ny hal og nye faciliteter, og en meget kompetent træner i Simon Dahl, som jeg kender fra min tid med ungdomslandsholdet, siger Andreas Magaard.
 
Andreas Magaard – stregspilleren skal være med til at gøre forsvaret mere dynamisk og fleksibelt. (Foto: Erling Madsen).
Andreas Magaard kender også flere NH-spillere, og synes det er et meget spændende hold med masser af muligheder.
 
Dynamik og fleksibilitet
Cheftræner Simon Dahl fremhæver, at Andreas Magaard kommer med Ligaerfaring fra TMS Ringsted og erfaring fra ungdomslandsholdet:
 
- Magaard kan og skal bl.a. være med til at skabe et endnu mere dynamisk og fleksibelt forsvar, hvor vi endnu engang vil hæve barren for, hvor meget fysik vi kan bringe ind i tingene, som er så afgørende for at lykkes på den lange banen for os, siger Simon Dahl. 
 
I går oplyste Nordsjælland Håndbold, at der bliver tilgang af stregspilleren Hakan Sahin fra Ajax København. Med to nye stregspillere i truppen betyder det også, at Anders Agger stopper efter denne sæson:  
 
- Vi vil gerne takke Anders Agger for to års tro tjeneste og ønske ham held og lykke, siger Simon Dahl.
 
 Bo Larsen og Sydkystens EL er også personlig sponsor for Carl-Emil Haunstrup: Bo Larsen peger på vigtigheden af at firmaer støtter selv om der er krise. (Foto: Jan F. Stephan).
Firmaers støtte er vigtig for fremtiden
- Vi er nødt til at støtte i krisetider, for ellers risikerer vi, at der ikke er noget tilbage, når vi kommer om på den anden side. Nu havde jeg lavet min aftale med Nordsjælland Håndbold for to år inden krisen ramte, men det kan sagtens være, at jeg havde skrevet under på aftalen selv i den nuværende situation, siger Bo Larsen, der er direktør i Sydkystens EL.
 
Helsingør Dagblad satte fokus på de manglende indtægter og de manglende tilskuere til NH's kampe - og Bo Larsen sagde videre om vigtigheden af fortsat at støtte:
 
- Vi får ikke ret meget for pengene i forhold til eksponering i øjeblikket, men det er vigtigt for et lokalsamfund, at der er tilbud, der kan friste beboerne. Tager man til København er der masser at se på med fodbold i Brøndby, ishockey i Rungsted og så videre. Her oppe har vi FC Helsingør og Nordsjælland Håndbold, og det må vi som virksomheder støtte op om, siger Bo Larsen.
 
Stadig en god tro på fremtiden
Topsports betydning for regionen Nordsjælland har Bo Larsen også en kommentar til:
 
- Kigger vi på den lange bane, så kan sådan noget som ligahåndbold, som vi håber snart at få tilbage i Nordsjælland, og topfodbold, være med til at tiltrække flere mennesker til regionen. Og på den måde bliver der forhåbentlig flere kunder til sådan nogen som mig. Det er derfor, at vi ønsker at være med i sportens verden.
 
I artiklen glæder NH's fortmand Jørgen Simonsen sig over, at sponsorerne har været særdeles loyale under coronabegrænsningerne - og han glæder sig over, at få er stoppet og der også er kommet nye sponsorer til.
 
- Derfor har vi stadig god tro på fremtiden, siger formanden, som også savner publikum og håndboldfesten.
Ups, der var en forkert oplysning i går
Pressechef Erling Madsen har indkaldt sig selv til en alvorlig samtale. Han er ikke tilfreds med sig selv.
 
I gårsdagens nyhedsbrev fortalte han, at der er 3, som ærgrer sig over aflysningen af kvalifikationsturneringen for ungdomslandshold. Her var NH-spillerne Matias Campbell og Jeppe Cieslak udtaget. Og pressechefen skrev, at cheftræner Simon Dahl var udtaget som assistenttræner. 
 
Men de 2 spillere var udtaget til U21-landsholdet, mens Simon Dahl er assistenttræner for U19-landsholdet. Undskyld!
 
Pressechefen har bedt sig selv skrive »Jeg skal nok være bedre til at tjekke« 5.000 gange uden brug af copy-paste. Så kan han lære det!
Frameld dig dette nyhedsbrev